Hmotná nouze 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
21.9.17 14:40
@maminka189 píše:
@Kobliha51 Zadost sem dolozila i potrebne papiry (najemni smlouva, potvrzeni o zaplaceni najmu v novem pronajmu, TRIKRAT stav bytu, zmena cisla uctu…A oni mo stale posilaji postu do azyloveho domu, kde uz dva a pul mesice nebydlime a posilaji jim na ucet i penize za bydleni…Jsem s toho docela zoufala, protoze postu uz mi odmitaji predavat(logicky kdyz uz nejsem jijich klientka) a prispevek na bydleni je taky uplne jiny nez by byl tady a nestaci to ani na ctvrtku najemneho.Na minulej sem si musela pujcit, ale tenhle mesic jsem v prdelce… :nevim:

Když tedy řeč nepomáhá, sepiš to a pošli doporučeně na vedení úřadu se všemi daty a s tím, co tenhle problém znamená pro tebe. Řeči se vedou a voda teče. Nejlepší je všechno na papíře. Když chceš, aby to bylo rychle, zajdi tam na podatelnu a předlož přímo a nech si orazítkovat svoji kopii.

• Citovat
  • Upravit
5548
22.9.17 08:15

@Kobliha51 To muzu i kdyz tam maji nekolik protokolu :-(.Kazdopadne to neresi to, ze pokud nezaplatim najem tak me nejspis vyhodi. Myslela jsem, ze je to nejaka"jistota" ze clovek bude mit aspon na to bydleni.Ale zatim jsou jen nervy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petruska8455
19.2.18 21:20

Hmotna nouze a pojistka

Dobry den chtela bych se prosim zeptat.Jsem na hmotne nouzi a prisla mi pojistka na dite melo uraz.Jen se chci zeptat jestli se mi to bude pocitat do zivobyti.Dily Petra :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex