Hmotná nouze 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35326
11.7.17 13:50

Pani delala jen svou praci. Nedivim se, ze se pta, z ceho zivite kocku, kdyz zadate o hmotnou nouzi.
Ale nechapu, proc jsi dite neposlala nekam vedle, to je snad spis tvoje chyba. Nevinila byh osobu, ktera to ma v popisu prace, ale sebe. Nakonec, pokud budes mit brzy praci, nemusis zadat o davky ( pokud ti vadi proces schvalovani), muzes zit z uspor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15495
11.7.17 13:50
@kdochcekam píše:
POkud je to CHLAP, tak tomu si říkat nemusíš. Ten má buď dojet s taškama s nákupem nebo položit dvoulitr na stůl při odjezdu. Pokud neudělá ani jedno, není to chlap ale vyžírka.

No ty jo 8o Nečekala bych, že zrovna s tebou budu v něčem souhlasit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.17 13:51
@Mialize píše:
@hudečice A ty s přítelem kterého znas par mesicu rekneš si o penize hm

Já ti mám pocit, že ten tvůj tam jenom jezdí za sexem… pokud ho ještě sama živíš a roztahuješ zadarmo nožky, tak to má chlap úplně skvělé. Jednou za měsíc na výlet za tebou, vše grátis, ty si o nic neřekneš.
Se vsadím, že když mu řekneš, aby šel koupit snídani, tak se sbalí, půjde do obchodu ale už se nevrátí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15495
11.7.17 13:52
@kdochcekam píše:
Jsem z toho celá naměkko. :srdce: :srdce: :srdce: :mavam: :lol:

Si myslím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655

@Mialize Konečně úředníci začínají dělat svoji práci. :palec: Dávky by měli dostávat jen lidi v opravdové nouzi a to jen velmi omezenou dobu. A ne nemakačenka, co zapírají pracujícího chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15495
@hudečice píše:
Já ti mám pocit, že ten tvůj tam jenom jezdí za sexem… pokud ho ještě sama živíš a roztahuješ zadarmo nožky, tak to má chlap úplně skvělé. Jednou za měsíc na výlet za tebou, vše grátis, ty si o nic neřekneš.
Se vsadím, že když mu řekneš, aby šel koupit snídani, tak se sbalí, půjde do obchodu ale už se nevrátí :mrgreen:
:mrgreen: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.7.17 13:54

@hudečice jo tak to abych s nim spat zacala od jiste doby si radsi počkám co se z toho vyklube nez mu dam znovu se doma bit nenechám ale diky asi jsem neschopná ve vsem co delam. Lepsi bejt sama a na mizine nez se nekde na neco zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
11.7.17 13:54
@Mialize píše:
@Markéta80
Ale však píšu ze nejezdí nejsme spolu tak dlouho a nekdy přijede i jednou za mesic

tak to je teda blbá náhoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.7.17 13:57
@Mialize píše:
@hudečice jo tak to abych s nim spat zacala od jiste doby si radsi počkám co se z toho vyklube nez mu dam znovu se doma bit nenechám ale diky asi jsem neschopná ve vsem co delam. Lepsi bejt sama a na mizine nez se nekde na neco zeptat

nezlob se na mě, já chápu že jsi toho dost prožila, ale co teprve ta malá, když jí domů vodíš chlapa u kterého teprve čekáš co se z toho vyklube… už tak musí mít hrozné zážitky…

• Citovat
  • Upravit
26
11.7.17 13:59

@kdochcekam jasne snad vytáhnou par stovek z hrobu oba moji rodice dekuji a naschle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40410
11.7.17 14:00
@Mialize píše:
@hudečice jo tak to abych s nim spat zacala od jiste doby si radsi počkám co se z toho vyklube nez mu dam znovu se doma bit nenechám ale diky asi jsem neschopná ve vsem co delam. Lepsi bejt sama a na mizine nez se nekde na neco zeptat

Oni kolikrát udávají i sousedi.
Je to tedy už hodně let dozadu, ale jedna kamarádka byla krátce po mateřské doma na dávkách, seznámila se s nynějším manželem a na popud sousedů jí dávky vzali.
Pak se tedy provdala a šla do práce, bylo jí to jedno. :)
Nechci nic říkat, ale kdo chce ty dávky, tak by si neměl pořizovat zvířata, ale šetřit každou korunu na dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16189
11.7.17 14:01

Tak znáte se spolu pár měsíců a předpokládám, že si spolu povídáte, tzn. on by měl vědět, že jsi přišla o práci kvůli častým nemocem dcery a novou práci máš až od září, měl by vědět, že se soudíš o zvýšení alimentů, a po setkání s úřednicí by měl i vědět, že jsi závislá na dávkách hmotné nouze. Čili pokud je co k čemu, tak by to měl být on, kdo začne rozhovor na téma „Hele, jestli ti můžu nějak pomoct, začneme třeba tak, že sem přijedu s pořádným nákupem…“
Otec dítěte se s dcerou vůbec nevídá? Ani jeho rodiče? Je jim jedno, že dcera/vnučka je závislá na dávkách od úřadů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15495
11.7.17 14:03
@free333 píše:
Oni kolikrát udávají i sousedi.
Je to tedy už hodně let dozadu, ale jedna kamarádka byla krátce po mateřské doma na dávkách, seznámila se s nynějším manželem a na popud sousedů jí dávky vzali.
Pak se tedy provdala a šla do práce, bylo jí to jedno. :)
Nechci nic říkat, ale kdo chce ty dávky, tak by si neměl pořizovat zvířata, ale šetřit každou korunu na dítě.

Já bych zase dítěti jeho milovaný zvíře rozhodně nevzala. ;)
A už vůbec bych nedala pryč zvíře, které mám třeba několik let, kvůli špatné fin. situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40410
11.7.17 14:04
@kdochcekam píše:
Promiň, moje věštecká koule mi vše o tobě neprozradila, tak jsem si dovolila vycházet z toho nejpravděpodobnějšího. :roll:
Každopádně si vydržuješ píchače a sama nemáš co do huby a děcko na krku. To si vyřeš jako první. Zajímalo by mě jak ten „přítel“ reagoval na tu návštěvu ze sociálky?
Říkám si, že když se ze soc. trefili zrovna na tu né moc častou návštěvu přítele, jestli to nebylo na udání sousedů. @Mialize
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.7.17 14:06

@Šmoulice dekuji za zastání ma ji od 1 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie