Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stalo, u autosedačky, naštěstí osobní odběr. Paní si asi sedačku nafotila novou, či nevím kde fota z inzerátu vzala, na nich sedačka komplet, včetně chráničů pásů, potah v super stavu, půl roku ježděná… Pán donesl „odpad“ s chybějícími částmi, povoleným zapraným potahem, půl roku byla sedačka ježděná prvními majiteli, jimi rok + jim rok ležela ve skříni. A to mi paní tvrdila, že jí zrovinka skončila záruka a že ji téměř nepoužívali ![]()
Příspěvek upraven 25.01.12 v 17:20
Ahoj Marro,mám zažitek podobný-na fotkách krásný nový svetr a přišel mi starý,obnošený a smradlavý hadr.Ale co se s tím dá dělat taky nevím. ![]()
Přeju Ti ať je to příště lepší.
Ahoj stalo něco podobného.. Boty nádherně vyfocené a přišly v takovém stavu, jakoby v nich dítě oralo brambory…
Celé od bláta, takže první věc bylo, že jsem vzala kartáč a šla čistit… Sice nebyly poškozené, ale říkala jsem si, proboha, to bych nikdy nikomu neposlala, taky stály tak nějak stejně…
Ty jo, sice je mi jasný, že píšu s křížkem po funuse, a že je můj komentář na houno ale nemůžu si pomoct.
Koupit nošený boty za dvěstěpáďo, to nikdy.
Tak max za pade. Já se divím, že tam vůbec někdo ty inzoše dává, ale koukám, lidi kupujou
No tak to ber jako poučení pro příště.
kvaček píše:
Ahoj stalo něco podobného.. Boty nádherně vyfocené a přišly v takovém stavu, jakoby v nich dítě oralo brambory…
Celé od bláta, takže první věc bylo, že jsem vzala kartáč a šla čistit… Sice nebyly poškozené, ale říkala jsem si, proboha, to bych nikdy nikomu neposlala, taky stály tak nějak stejně…
Me takhle uz jednou taky prisly,a to bylo minulou zimu,plno blata a sena.To musela pani mit dlouho skladovane
ja vzdy vse poctive cistim,musela bych se propadnout hanbou ![]()
Riziko internetových bazarů, z toho mám největší strach.. Proto raději když něco takhle scháním, tak z blízkého okolí, abych si pro to mohla osobně dojet a tak si to prohlídnout. ![]()
Naštvaná bych byla pořádně, protože na to není žádné řešení. Člověk se nápálí a pak už se mu takhle nakupovat nebude chtít, i když je i spousta poctivých prodejců. ![]()
Gina108 píše:
Ty jo, sice je mi jasný, že píšu s křížkem po funuse, a že je můj komentář na houno ale nemůžu si pomoct.Koupit nošený boty za dvěstěpáďo, to nikdy.
Tak max za pade. Já se divím, že tam vůbec někdo ty inzoše dává, ale koukám, lidi kupujou
![]()
![]()
Byly to kožene Flare,takze ta cena byla suprova
za dvestepade bych ,,poradne" boyt nesehnala,a od tamana ci z deichmanu opravdu ne
me nedavno, ale na E-bay, koupila jsem golfky za 15 liber, na fotce paradni, pani psala, ze jsou pouzite pouze 2× a ve velmi dobrem stavu. byl to osobni odber, ale cloveka nenapadne to nejak podrobne prohlizet. doma jsem je strcila do komory, a kdyz jsem chtela po tydnu vyjet, vubec se to nedalo, kolecka jsou uplne sejdrem, tak to skoro nejede. vypadaji , ze je pouzila na 2 deti a ne 2×. ![]()
Blbec jsem i hned poslala kladne hodnoceni.
To je mi líto ![]()
Proto na MMB kupuju většinou formou osobního odběru. Ještě jsem neslyšela, že by nějaký konflikt rozumně vyřešili
Raději Aukro, ti konflikty řeší, aspoň co jsem slyšela.
Gina108 píše:
Ty jo, sice je mi jasný, že píšu s křížkem po funuse, a že je můj komentář na houno ale nemůžu si pomoct.Koupit nošený boty za dvěstěpáďo, to nikdy.
![]()
![]()
Dovolím si nesouhlasit, pokud chce člověk kvalitní boty z původní ceny např. tisíc nebo podobně v dobrém stavu, za pade je prostě nekoupí ani obnošené.. A nové si dovolit nemůže. To zas bych taky raději koupila obnošené, když by byly v dobrém stavu, ale kvalitní, protože za 250 nové tak maximálně z tržnice a to pro dětskou nohu asi nebude úplně ideální. Toť teda můj názor ![]()
já ty lidí nechápu. Já když něco prodávám, tak mám kolikrát pocit, že si kupující musí myslet, že to ani prodat nechci, protože popíšu každý problém, co jsem s tím kdy já měla. Mě by hanba fackovala a už vůbec si nedovedu představit, že by mě pak naštvaná máma, která šetří každou korunu, kontaktovala.
Mne sa to tiez stalo…na fotkach krasne body (pani asi nafotila, ked ho kupila)…obnosene stalo 150Kc…takze na pouzite body dost…a prislo mi body s uplne vyblednutymi farbami…tak ho nenosime a ani nosit nebudeme.
marra píše:
Holky,koupila jsem malemu druhe nahradni zimni botky na mmb,pouzite.Cena 250kč,neni to moc,ale v me situaci jsem byla stastna,ze jsem je sehnala.Fotky nadherne,pani se dusiovala ,ze jsou velmi malo chozene,a jako nove.Mela same kladne hodnoceni.To co mi prislo,jsem mohla tak akoprat postavit k popelnici.Diry na patach,na podrazce no proste hnuj.Pani nekomunikovala,a nakonec kdyz zacla,tak jeste vulgarne vyhrozovala.Samezrejme,ji blokli ucet,ale tim to haslo.Jsem nastvana,protoze ,ted budu muset cekat do dalsi materske,abyc hmohla malemu koupit nove.Chci se zeptat ,stalo se vam taky neco podobneho?
Dobrý den , na Mmb obchoduji .Je pravda že někdy člověk narazí na hrůzy. Nahlašte to adminum tam . Jitka
Holky,koupila jsem malemu druhe nahradni zimni botky na mmb,pouzite.Cena 250kč,neni to moc,ale v me situaci jsem byla stastna,ze jsem je sehnala.Fotky nadherne,pani se dusiovala ,ze jsou velmi malo chozene,a jako nove.Mela same kladne hodnoceni.To co mi prislo,jsem mohla tak akoprat postavit k popelnici.Diry na patach,na podrazce no proste hnuj.Pani nekomunikovala,a nakonec kdyz zacla,tak jeste vulgarne vyhrozovala.Samezrejme,ji blokli ucet,ale tim to haslo.Jsem nastvana,protoze ,ted budu muset cekat do dalsi materske,abyc hmohla malemu koupit nove.Chci se zeptat ,stalo se vam taky neco podobneho?