Hodně kuponků

• Otevřená skupina

otevřená skupina pro výměnu dm kupónů

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3730
22.5.13 15:56

Holky mě je z toho už i smutno :( Mám dvojčata, rodičák je stejný jako na jedno takměním kuponky a tak se snažím ušetřit. Tady to byla bohužel moje první výměna tady a mám takový pocit, že asi i poslední. Měním na mimibazaru a zřejmě tam i zůstanu,(mám tam víc jak 100 výměn bez nějakých problémů!!!).Mrzí mě to myslela jsem že pomůžu i jiným…Tak se tu mějte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.5.13 16:28

Ahojky Janulko, já též už raději vyměnuji na mimibazaru, tam je jistota.
Tady jsem se též spálila s kuponky.
Nic méně nabízím babylove vlhčené, nutrilon mám i jiné kuponky za sunar complex sleva 25% platnost do 31.12.2013,který sháním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
22.5.13 16:38

@jita.zaty Já mám na Sunar complex dvojkupon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
22.5.13 16:50

@jita.zaty Taky mám sunar complex s 25% slevou. Já sháním nutrilon 25%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.5.13 17:42

Nutrilon již nemám, měním s paní, ale časem zase získám. Mám tady v Jihlavě maminky, které to mají a nepotřebují.
Mám celkem hodně kuponu z babybonusu staré i nové.
Měním jen na mimibazaru. Mrkněte na Jihlavu - usnadní hledání.
POZOR na Muffinku89 též nespolehlivá. Dostala ode mě kupon a neposlala mi na oplátku jen se vymlouvala…
Zpáteční svojí adresu jsem udala - je to fakt hnus!!! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
22.5.13 17:58

Mám dvojkupon na NUtrilon 25% sleva a přidám vytištěný kupon 15% sleva do 10.6. za 15% sleva na celý nákup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
22.5.13 19:04

Holy shanim nutne kupon na 15% slevu, muzu nabidnout snad vsechno z detskych knizek, ptejte se:) mam i kupon do ca a snad milion :) na BL ubrousky (i do 30,9.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
22.5.13 19:09

Jinak kdybyste nektera potrebovala neco i bez vymeny, za znamku poslu…mam hodne kuponu ted do cervna, ale i s delsi platnosti…chybi jen mleko babylove Bl plenky…jinak jsou tam ruzne prikrmy, ubrousky, kosmetika, tak se zeptejte…kupony mam od tehotnych do 1,5roku…je skoda to vyhodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
22.5.13 19:18

@alchien nemáš náhodou Babylove krém ptoti opruzeninám? a nějaké příkrmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
22.5.13 19:29

Tech kremu je tam urco povicero…a prikrmy nejake taky…hami i BL, sunarek…my to nekupujeme, tak to tam lezi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.5.13 22:11
@kometa32 píše:
@Syringa Ale pokud si to posíláte obyčejně, ne doporučeně, tak se jí to vrátit nemohlo, když tam není zpáteční adresa :think:
Třeba já při obyčejné poště adresu nepíšu…

Já třeba zpáteční adresu píšu i na obyčejný dopis, mám na to razítko ;). Ale pokud tady od paní někomu kuponky došly v obálce bez zpáteční adresy, zdá se mi dooooost divné, že zrovna na ty „ztracené“ obálky by ji byla napsala…

Jo, a přestože vždycky zpáteční adresu píšu, jedna obálka ode mne se taky ztratila, nedošla, kam měla, ale rozhodně se mi nevrátila domů!!!

@jita.zaty jj, s Muffinkou mám taky špatnou zkušenost, komunikovala jsem s ní tehdy i na FB, našlo se dost uživatelek, které podvedla, ale nakonec prostě začala dělat mrtvého brouka a nikdo si na ní nevezme nic…

Rozhodně je dobré takovéhle věci psát i sem na emimino do hodnocení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.5.13 08:35

Tak tu nastal prblém ze zasláním kuponků! Paní : JanulkaM a elluan se omlouvám, tam nastala má chyba. Popletla jsem vám adresy. :( Vše jsem včera napravila a odeslala, mám ztvrzenky! Tak snad to dojde. Nevím jaká je tam lhuta ale do zítrka to tam máte se včerejším datumem. Vše jsme kontrolovala asi 7× (opravdu) :))
Paní Syringa se také omlouvám, ale chyba není na mé straně, a po včerejší konzultaci s poštou, vím, že ani na vaší straně. V čera na poště jsem, se dohadovala že paní Syringa (její jmeno a adresa) nedrazila pošta už 3 den, a me od ni také ne. Ztežovala jsme si a vyžádala jsem si potvrzení o doručení zásilky. Bylo mi řečeno, že mě od paní Syringa byl vložen dopis do schránky s dopisem pro přítele. (volali naší pošťačce) Ano, dopis pro přítele tam byl, ale žádný jiný dopis pro mě ne. :(( Potom jsem chtěla vědět jak je to u paní, a volali na poštu do jejího města, pak volali její pošťačce co roznáší poštu. Po 15 minutách mi bylo vzděleno, že i u paní zásilka byla doručena. A paní Syringa do teďka nic nemá ani já. Potom co sjem věděla že chyba není ani u jedné, tak jsem šla, a poslala jsme paní nové kuponky, + kuponky navíc. A doporučeně. Také mam ztvrzenku. V čera jsme to odpoeldne odeslalam, nevím jaká je tam lhuta zda den nebo dva dny. Doufám, že bude vše napraveno, ale mrzí mě, že bohužel já doteďka nic nemám. :((
Jinak v čera došly dopisy zbylé.
Mrzí mě tohle jednání, hlavně protom, že jsem řádně vše odeslala a ono tohle. Ale já si srát na hlavu nenechám! :(( Zbytku kuponky došly, psali mi email nebo zprávu a jsou spokojeni, mě také došly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.5.13 08:38
@Jajinkaa16 píše:
Tak tu nastal prblém ze zasláním kuponků! Paní : JanulkaM a elluan se omlouvám, tam nastala má chyba. Popletla jsem vám adresy. :( Vše jsem včera napravila a odeslala, mám ztvrzenky! Tak snad to dojde. Nevím jaká je tam lhuta ale do zítrka to tam máte se včerejším datumem. Vše jsme kontrolovala asi 7× (opravdu) :))
Paní Syringa se také omlouvám, ale chyba není na mé straně, a po včerejší konzultaci s poštou, vím, že ani na vaší straně. V čera na poště jsem, se dohadovala že paní Syringa (její jmeno a adresa) nedrazila pošta už 3 den, a me od ni také ne. Ztežovala jsme si a vyžádala jsem si potvrzení o doručení zásilky. Bylo mi řečeno, že mě od paní Syringa byl vložen dopis do schránky s dopisem pro přítele. (volali naší pošťačce) Ano, dopis pro přítele tam byl, ale žádný jiný dopis pro mě ne. :(( Potom jsem chtěla vědět jak je to u paní, a volali na poštu do jejího města, pak volali její pošťačce co roznáší poštu. Po 15 minutách mi bylo vzděleno, že i u paní zásilka byla doručena. A paní Syringa do teďka nic nemá ani já. Potom co sjem věděla že chyba není ani u jedné, tak jsem šla, a poslala jsme paní nové kuponky, + kuponky navíc. A doporučeně. Také mam ztvrzenku. V čera jsme to odpoeldne odeslalam, nevím jaká je tam lhuta zda den nebo dva dny. Doufám, že bude vše napraveno, ale mrzí mě, že bohužel já doteďka nic nemám. :((
Jinak v čera došly dopisy zbylé.
Mrzí mě tohle jednání, hlavně protom, že jsem řádně vše odeslala a ono tohle. Ale já si srát na hlavu nenechám! :(( Zbytku kuponky došly, psali mi email nebo zprávu a jsou spokojeni, mě také došly.

no tak jestli jste ted posilala doporucene a mate doklad tak obalky dojdou na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.5.13 08:42
@bumbinka píše:
Já třeba zpáteční adresu píšu i na obyčejný dopis, mám na to razítko ;). Ale pokud tady od paní někomu kuponky došly v obálce bez zpáteční adresy, zdá se mi dooooost divné, že zrovna na ty „ztracené“ obálky by ji byla napsala…

Jo, a přestože vždycky zpáteční adresu píšu, jedna obálka ode mne se taky ztratila, nedošla, kam měla, ale rozhodně se mi nevrátila domů!!!

@jita.zaty jj, s Muffinkou mám taky špatnou zkušenost, komunikovala jsem s ní tehdy i na FB, našlo se dost uživatelek, které podvedla, ale nakonec prostě začala dělat mrtvého brouka a nikdo si na ní nevezme nic…

Rozhodně je dobré takovéhle věci psát i sem na emimino do hodnocení!

domů emi to nevrátilo, vrátilo se to na poštu, když jsem si byla stěžovat! :) Jak říkám, srát si na hlavu opravdu nenechám! Hlavně když jsme vše řádn odeslala hned a všem.

Příspěvek upraven 23.05.13 v 08:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
23.5.13 09:07
@Jajinkaa16 píše:
domů emi to nevrátilo, vrátilo se to na poštu, když jsem si byla stěžovat! :) Jak říkám, srát si na hlavu opravdu nenechám! Hlavně když jsme vše řádn odeslala hned a všem.Příspěvek upraven 23.05.13 v 08:45

A jak se to mohlo vrátit na původní poštu, když tam nebyla zpáteční adresa? To mi nějak můj mozek nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny