Hodně kuponků
- Otevřená skupina
otevřená skupina pro výměnu dm kupónů
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (717)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky mě je z toho už i smutno
Mám dvojčata, rodičák je stejný jako na jedno takměním kuponky a tak se snažím ušetřit. Tady to byla bohužel moje první výměna tady a mám takový pocit, že asi i poslední. Měním na mimibazaru a zřejmě tam i zůstanu,(mám tam víc jak 100 výměn bez nějakých problémů!!!).Mrzí mě to myslela jsem že pomůžu i jiným…Tak se tu mějte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Janulko, já též už raději vyměnuji na mimibazaru, tam je jistota.
Tady jsem se též spálila s kuponky.
Nic méně nabízím babylove vlhčené, nutrilon mám i jiné kuponky za sunar complex sleva 25% platnost do 31.12.2013,který sháním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita.zaty Taky mám sunar complex s 25% slevou. Já sháním nutrilon 25%.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nutrilon již nemám, měním s paní, ale časem zase získám. Mám tady v Jihlavě maminky, které to mají a nepotřebují.
Mám celkem hodně kuponu z babybonusu staré i nové.
Měním jen na mimibazaru. Mrkněte na Jihlavu - usnadní hledání.
POZOR na Muffinku89 též nespolehlivá. Dostala ode mě kupon a neposlala mi na oplátku jen se vymlouvala…
Zpáteční svojí adresu jsem udala - je to fakt hnus!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dvojkupon na NUtrilon 25% sleva a přidám vytištěný kupon 15% sleva do 10.6. za 15% sleva na celý nákup
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holy shanim nutne kupon na 15% slevu, muzu nabidnout snad vsechno z detskych knizek, ptejte se:) mam i kupon do ca a snad milion
na BL ubrousky (i do 30,9.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak kdybyste nektera potrebovala neco i bez vymeny, za znamku poslu…mam hodne kuponu ted do cervna, ale i s delsi platnosti…chybi jen mleko babylove Bl plenky…jinak jsou tam ruzne prikrmy, ubrousky, kosmetika, tak se zeptejte…kupony mam od tehotnych do 1,5roku…je skoda to vyhodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alchien nemáš náhodou Babylove krém ptoti opruzeninám? a nějaké příkrmy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tech kremu je tam urco povicero…a prikrmy nejake taky…hami i BL, sunarek…my to nekupujeme, tak to tam lezi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kometa32 píše:
@Syringa Ale pokud si to posíláte obyčejně, ne doporučeně, tak se jí to vrátit nemohlo, když tam není zpáteční adresa
Třeba já při obyčejné poště adresu nepíšu…
Já třeba zpáteční adresu píšu i na obyčejný dopis, mám na to razítko
. Ale pokud tady od paní někomu kuponky došly v obálce bez zpáteční adresy, zdá se mi dooooost divné, že zrovna na ty „ztracené“ obálky by ji byla napsala…
Jo, a přestože vždycky zpáteční adresu píšu, jedna obálka ode mne se taky ztratila, nedošla, kam měla, ale rozhodně se mi nevrátila domů!!!
@jita.zaty jj, s Muffinkou mám taky špatnou zkušenost, komunikovala jsem s ní tehdy i na FB, našlo se dost uživatelek, které podvedla, ale nakonec prostě začala dělat mrtvého brouka a nikdo si na ní nevezme nic…
Rozhodně je dobré takovéhle věci psát i sem na emimino do hodnocení!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tu nastal prblém ze zasláním kuponků! Paní : JanulkaM a elluan se omlouvám, tam nastala má chyba. Popletla jsem vám adresy.
Vše jsem včera napravila a odeslala, mám ztvrzenky! Tak snad to dojde. Nevím jaká je tam lhuta ale do zítrka to tam máte se včerejším datumem. Vše jsme kontrolovala asi 7× (opravdu) ![]()
Paní Syringa se také omlouvám, ale chyba není na mé straně, a po včerejší konzultaci s poštou, vím, že ani na vaší straně. V čera na poště jsem, se dohadovala že paní Syringa (její jmeno a adresa) nedrazila pošta už 3 den, a me od ni také ne. Ztežovala jsme si a vyžádala jsem si potvrzení o doručení zásilky. Bylo mi řečeno, že mě od paní Syringa byl vložen dopis do schránky s dopisem pro přítele. (volali naší pošťačce) Ano, dopis pro přítele tam byl, ale žádný jiný dopis pro mě ne.
Potom jsem chtěla vědět jak je to u paní, a volali na poštu do jejího města, pak volali její pošťačce co roznáší poštu. Po 15 minutách mi bylo vzděleno, že i u paní zásilka byla doručena. A paní Syringa do teďka nic nemá ani já. Potom co sjem věděla že chyba není ani u jedné, tak jsem šla, a poslala jsme paní nové kuponky, + kuponky navíc. A doporučeně. Také mam ztvrzenku. V čera jsme to odpoeldne odeslalam, nevím jaká je tam lhuta zda den nebo dva dny. Doufám, že bude vše napraveno, ale mrzí mě, že bohužel já doteďka nic nemám. ![]()
Jinak v čera došly dopisy zbylé.
Mrzí mě tohle jednání, hlavně protom, že jsem řádně vše odeslala a ono tohle. Ale já si srát na hlavu nenechám!
Zbytku kuponky došly, psali mi email nebo zprávu a jsou spokojeni, mě také došly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jajinkaa16 píše:
Tak tu nastal prblém ze zasláním kuponků! Paní : JanulkaM a elluan se omlouvám, tam nastala má chyba. Popletla jsem vám adresy.Vše jsem včera napravila a odeslala, mám ztvrzenky! Tak snad to dojde. Nevím jaká je tam lhuta ale do zítrka to tam máte se včerejším datumem. Vše jsme kontrolovala asi 7× (opravdu)
Paní Syringa se také omlouvám, ale chyba není na mé straně, a po včerejší konzultaci s poštou, vím, že ani na vaší straně. V čera na poště jsem, se dohadovala že paní Syringa (její jmeno a adresa) nedrazila pošta už 3 den, a me od ni také ne. Ztežovala jsme si a vyžádala jsem si potvrzení o doručení zásilky. Bylo mi řečeno, že mě od paní Syringa byl vložen dopis do schránky s dopisem pro přítele. (volali naší pošťačce) Ano, dopis pro přítele tam byl, ale žádný jiný dopis pro mě ne.Potom jsem chtěla vědět jak je to u paní, a volali na poštu do jejího města, pak volali její pošťačce co roznáší poštu. Po 15 minutách mi bylo vzděleno, že i u paní zásilka byla doručena. A paní Syringa do teďka nic nemá ani já. Potom co sjem věděla že chyba není ani u jedné, tak jsem šla, a poslala jsme paní nové kuponky, + kuponky navíc. A doporučeně. Také mam ztvrzenku. V čera jsme to odpoeldne odeslalam, nevím jaká je tam lhuta zda den nebo dva dny. Doufám, že bude vše napraveno, ale mrzí mě, že bohužel já doteďka nic nemám.
Jinak v čera došly dopisy zbylé.
Mrzí mě tohle jednání, hlavně protom, že jsem řádně vše odeslala a ono tohle. Ale já si srát na hlavu nenechám!Zbytku kuponky došly, psali mi email nebo zprávu a jsou spokojeni, mě také došly.
no tak jestli jste ted posilala doporucene a mate doklad tak obalky dojdou na 100%
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bumbinka píše:
Já třeba zpáteční adresu píšu i na obyčejný dopis, mám na to razítko. Ale pokud tady od paní někomu kuponky došly v obálce bez zpáteční adresy, zdá se mi dooooost divné, že zrovna na ty „ztracené“ obálky by ji byla napsala…
Jo, a přestože vždycky zpáteční adresu píšu, jedna obálka ode mne se taky ztratila, nedošla, kam měla, ale rozhodně se mi nevrátila domů!!!
@jita.zaty jj, s Muffinkou mám taky špatnou zkušenost, komunikovala jsem s ní tehdy i na FB, našlo se dost uživatelek, které podvedla, ale nakonec prostě začala dělat mrtvého brouka a nikdo si na ní nevezme nic…
Rozhodně je dobré takovéhle věci psát i sem na emimino do hodnocení!
domů emi to nevrátilo, vrátilo se to na poštu, když jsem si byla stěžovat!
Jak říkám, srát si na hlavu opravdu nenechám! Hlavně když jsme vše řádn odeslala hned a všem.
Příspěvek upraven 23.05.13 v 08:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jajinkaa16 píše:
domů emi to nevrátilo, vrátilo se to na poštu, když jsem si byla stěžovat!Jak říkám, srát si na hlavu opravdu nenechám! Hlavně když jsme vše řádn odeslala hned a všem.Příspěvek upraven 23.05.13 v 08:45
A jak se to mohlo vrátit na původní poštu, když tam nebyla zpáteční adresa? To mi nějak můj mozek nebere…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Plekii , 4.12.25 15:31
- anubiskt , 24.11.25 20:06
- panda82 , 25.5.25 14:02
- Sedmikráskakrásná , 24.1.25 22:05
- LevanduleKo , 30.12.24 23:15
- El3234 , 8.11.24 14:24
- Jana1609 , 28.10.24 13:39
- Snazilkakacka , 4.10.24 14:28
- nick mandarinka , 13.9.24 15:13
- Cullenova , 5.11.23 15:20
- Martinos7 , 26.3.23 08:13
- Izzylka , 12.9.22 14:07
- Teeeri , 5.5.22 15:09
- Emilly2017 , 8.2.22 07:32
- xjanulak , 1.12.21 14:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Mobilní dům
- 7.6.26 16:43
- a.n.o.n.y.m.o.u.s.0
- 1
Tip na prostory na svatební party
- 7.6.26 16:57
- Zvedava1
- 8
Zkušenosti s Matcha Fitty
- 7.6.26 15:57
- Hanča1234
- 4
Autoškola - zkoušky - na poprvé?
- 7.6.26 15:42
- rmot
- 12
Normální péče muže/ ženy o dítě - rozložení
- 7.6.26 16:46
- jita22
- 12
Zasnoubení po x letech. Co dál?
- 7.6.26 15:14
- Kaluzi.Petra
- 20
Daruji kontaktní čočky
- 7.6.26 15:54
- Hanča1234
- 4
Malý hlodavec aktivní přes den?
- 7.6.26 15:14
- Bytsamsebou
- 16
Cviky na nabrání váhy, zpevnění svalů
- 7.6.26 11:26
- Diagnoza2
- 5
Nové příspěvky
Sex za peníze jako zkušenost?
- 7.6.26 17:05
- Klopotkova
- 30
Češtinářské špeky :-)
- 7.6.26 16:58
- Zvedava1
- 40775
Tip na prostory na svatební party
- 7.6.26 16:57
- Zvedava1
- 8
Přítel a jeho špatná hygiena
- 7.6.26 16:56
- Nikomunic
- 95
Proč zůstáváte ve školství?
- 7.6.26 16:56
- vejilka
- 81
Milenky sem nová diskuze
- 7.6.26 16:52
- Anonymní
- 110475
Po 20 letech vztahu cítím prázdno. Dá se...
- 7.6.26 16:51
- Anonymní
- 180
Omyvatelné sandále - vysoký nárt
- 7.6.26 16:51
- marcellia
- 3
Abdominoplastika - tipy
- 7.6.26 16:48
- marcellia
- 3