Hodně kuponků
- Otevřená skupina
otevřená skupina pro výměnu dm kupónů
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (717)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hvězdinka píše:
A jak se to mohlo vrátit na původní poštu, když tam nebyla zpáteční adresa? To mi nějak můj mozek nebere…
původní poštu najdou podle razítka na obálce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hvězdinka píše:
A jak se to mohlo vrátit na původní poštu, když tam nebyla zpáteční adresa? To mi nějak můj mozek nebere…
ano, vždy než to odešle se dá razítko na obálku, (je tam město a číslo pošty asi i adresa)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anecak píše:
původní poštu najdou podle razítka na obálce
Aha
někdy je to razítko tak rozmazané, že nevím, nevím. Ale snad už bude vše v pořádku a spokojenost bude na všech frontách!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte,
nemate niektora zlavu na Sunar, alebo BL plenky? Mam skoro vsetky kuponky z poslednej 150 bodovej knizky a aj velmi vela kuponov pre deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak to tady tedy čtu o těch dopisech, tak bych chtěla napsat, že pokud není na dopise zpáteční adresa a dopis je nedoručitelný, v žádném případě se dopis neodesílá zpět na podací poštu jak píše Jajinkaa 16.Odesílá se do ohlašovny a úložny v Brně. Nevím jak by mohla doručovatelka doručit zpět dopis, když tam není zpáteční adresa, leda, že by to byla nějaká jasnovidka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, nemáte někdo na výměnu kupon na Ariel prací gel 50% sleva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@folki píše:
Jak to tady tedy čtu o těch dopisech, tak bych chtěla napsat, že pokud není na dopise zpáteční adresa a dopis je nedoručitelný, v žádném případě se dopis neodesílá zpět na podací poštu jak píše Jajinkaa 16.Odesílá se do ohlašovny a úložny v Brně. Nevím jak by mohla doručovatelka doručit zpět dopis, když tam není zpáteční adresa, leda, že by to byla nějaká jasnovidka.
Také se mi to zdá všechno nějaké podivné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Holky, já se musím Slečny Jajinkaa zastat. Na poště lze za 5-8Kč si zaplatit, aby se vrátilo zpátky na poštu, a nemusí být zapsaná adresa na dopise, pouze si pošta zapíše do počítače její adresu. Tak aby ten komu to bylo odesláno nevěděl od koho to je a nezneužil toho. Ale pokud se jednalo o kuponky tak pochybuji, že to posílala takto. Já bych spíš řekla, že problém byl na poště, že to vůbec neodeslali. Vůbec schránku nevybrali. Mě a kamarádkám vše od Jajinkaa přišlo, vždy v čas a pravidelně, naposled v pondělí a nemohu si ztěžovat. Musím říci, že u Jajinkaa 100% žádný problém nenastal. @Syringa jste jediná komu to nedošlo, všem už to došlo, i přes to že u dvou paní byl problém. Tak prosím, přestaňtě to tu řešit a urážet člověka, který zato vůbec nemůže. Také může být problém v tom, že slečna Jajinkaa kuponky nezabalila a poslala je jen tak, na poště se mohly někomu hodit.
Ale už jsem ji varovala. Já slečně důvěřuji, nemáme spolu žádný problém, ani ostatní maminky, kromě tohoto problému. Kuponky stále budu s ní velice ráda měnit! ![]()
Jinak maminky sháním kuponky babylove ubrousky, a plínky babylove multipack. Nemáte některá, ráda vyměním, nebo zašlu na účet penízky na známku. ![]()
- Citovat
- Upravit
Děkuji za pozvání Magdi, a zdravím všechny. Maminky sháním slevové kuponky na nutrion 25%, babylove mléko, babylove plínky multipack. Ráda vyměním, nepo za známku. ![]()
@Květa22 píše:
Ahoj Holky, já se musím Slečny Jajinkaa zastat. Na poště lze za 5-8Kč si zaplatit, aby se vrátilo zpátky na poštu, a nemusí být zapsaná adresa na dopise, pouze si pošta zapíše do počítače její adresu. Tak aby ten komu to bylo odesláno nevěděl od koho to je a nezneužil toho. Ale pokud se jednalo o kuponky tak pochybuji, že to posílala takto. Já bych spíš řekla, že problém byl na poště, že to vůbec neodeslali. Vůbec schránku nevybrali. Mě a kamarádkám vše od Jajinkaa přišlo, vždy v čas a pravidelně, naposled v pondělí a nemohu si ztěžovat. Musím říci, že u Jajinkaa 100% žádný problém nenastal. @Syringa jste jediná komu to nedošlo, všem už to došlo, i přes to že u dvou paní byl problém. Tak prosím, přestaňtě to tu řešit a urážet člověka, který zato vůbec nemůže. Také může být problém v tom, že slečna Jajinkaa kuponky nezabalila a poslala je jen tak, na poště se mohly někomu hodit.Ale už jsem ji varovala. Já slečně důvěřuji, nemáme spolu žádný problém, ani ostatní maminky, kromě tohoto problému. Kuponky stále budu s ní velice ráda měnit!
Jinak maminky sháním kuponky babylove ubrousky, a plínky babylove multipack. Nemáte některá, ráda vyměním, nebo zašlu na účet penízky na známku.
Já mám vlhčené ubrousky, ráda pošlu. Napíšu zprávu.
Jinak s Jajinkaa16 mám také velice dobré zkušenosti, vše mi přišlo. Naposledy v pátek a dnes mi má poslat další. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I mně od paní Jajinkaa16 přišlo, sice s malou chybičkou v kuponku, ale jinak ok. Jen jsem se pozastavovala nad tím procesem vracení se dopisů… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, a ještě k tomu. Slečna si může vyžádat dopis poslat zpátky na adresu nebo na poštu.
Trvá to 6-12-24 hodin ![]()
@Zuzanka.90 píše:
Děkuji za pozvání Magdi, a zdravím všechny. Maminky sháním slevové kuponky na nutrion 25%, babylove mléko, babylove plínky multipack. Ráda vyměním, nepo za známku.![]()
Já mám vlhčené ubrousky, ráda pošlu. Napíšu zprávu.
Jinak s Jajinkaa16 mám také velice dobré zkušenosti, vše mi přišlo. Naposledy v pátek a dnes mi má poslat další.
Ahoj, velice ráda, napíšeme si do zprávy. Jinak mám babylove mléko. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Hvězdinka To jsem ráda, to se občas stane já místo olejíčku dostala krém, ale je to tak podobné že se jí nedivím.
To se občas stane každému…
- Citovat
- Upravit
@Květa22 píše:
@Hvězdinka To jsem ráda, to se občas stane já místo olejíčku dostala krém, ale je to tak podobné že se jí nedivím.To se občas stane každému…
Jéé, a není to krém Alverde baby, já totiž dostala olej!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Plekii , 4.12.25 15:31
- anubiskt , 24.11.25 20:06
- panda82 , 25.5.25 14:02
- Sedmikráskakrásná , 24.1.25 22:05
- LevanduleKo , 30.12.24 23:15
- El3234 , 8.11.24 14:24
- Jana1609 , 28.10.24 13:39
- Snazilkakacka , 4.10.24 14:28
- nick mandarinka , 13.9.24 15:13
- Cullenova , 5.11.23 15:20
- Martinos7 , 26.3.23 08:13
- Izzylka , 12.9.22 14:07
- Teeeri , 5.5.22 15:09
- Emilly2017 , 8.2.22 07:32
- xjanulak , 1.12.21 14:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Funguje to tu ještě a jak? Oproti roku...
- 8.6.26 20:33
- Kimushek
- 1
Připadám si ošklivější ve vztahu
- 8.6.26 19:21
- izabe
- 4
Autoškola Nobe dotaz
- 8.6.26 18:36
- blablabla944
- 1
IUI zkusenosti ?
- 8.6.26 20:27
- Andy 006
- 3
Je to zatím ok?
- 8.6.26 18:51
- Milka664
- 9
Zahradní bazar oblečení v Praze
- 8.6.26 20:30
- klamonožka
- 7
Vinted odměna
- 8.6.26 16:33
- vokishka
- 2
Jezdila jsem bez platné dálniční známky –...
- j.a.n.i1
- 17
Vulvodynie a přetížené svaly pánevního...
- 8.6.26 16:05
- Anonymní
- 2
Foto: Bradavice na ruce?
- 8.6.26 17:33
- nozu
- 2
Nové příspěvky
Stojan na vodu, pokec o tom, jaký byl...
- 8.6.26 20:34
- MaryTenEyc
- 164
IVF/KET 2025
- 8.6.26 20:34
- Luci377
- 9970
Funguje to tu ještě a jak? Oproti roku...
- 8.6.26 20:33
- Kimushek
- 1
Zahradní bazar oblečení v Praze
- klamonožka
- 7
Jezdila jsem bez platné dálniční známky –...
- j.a.n.i1
- 17
Přítel a jeho špatná hygiena
- 8.6.26 20:29
- MaryTenEyc
- 129
Normální péče muže/ ženy o dítě - rozložení
- 8.6.26 20:28
- Anonymní
- 29
IUI zkusenosti ?