Hola hej?!

• Otevřená skupina

Maminky z jJablonce nad nisou

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silky123
10.10.12 19:49

Čau,

jedna sestra od jedné nejmenované dětské lékařky prohlásila, že nejlepší mudry v Jablonci jsou: Drastilova, Marešová (Mšeno), Fastrová (nevím, jestli to píšu správně), ona sestra není ani u jedné z nich :).

Pokud bych mohla napsat, tak jdi k Drastilové, bohužel jsme loni přešli k paní Šochmanové, ta byla úžasná, jenže odešla do důchodu… :(

Pí Drastilová je odbornicí na homeopatika a když zastupovala pí Marešovou, tak manželovi ještě poradila homeo na vracející se bolesti zubů, zabralo to do týdne :)

• Citovat
  • Upravit
1147
11.10.12 13:52

Ahoj zkus Hanu Mourkovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
11.10.12 14:08

@Luciii25

Původně jsem o ní psala, jelikož jsme ji potkali na pohotovosti, byla výborná. Ptala se na důležité věci a „nelelkovala“, ale protože jsem ji „potkala“ jen jednou, tak to nemůžu tak posoudit :)

• Citovat
  • Upravit
1147
11.10.12 14:12

Zkus jí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
11.10.12 15:15

Ahoj my máme Hanu Mourkovú a jsem moc spokojená, vůbec si nestěžuju, je to výborná doktorka s dlouholetou praxi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
julianna111
11.10.12 20:44

Ahoj, diky za typy na Mudr. Rada bych jeste zjistila jak Mourkova nebo Drastilova reaguji na ockovani. Da se s nimi o tom mluvit, treba o posunuti ockovani na pozdejsi vek? Jakou mate zkusenost? DEkuji.

• Citovat
  • Upravit
1147
12.10.12 13:20

Ahojky, tak mám za sebou předposlední návštěvu na gyndě..:) a už jen 12 dní:)) Malá se neotočila, takže se císaři nevyhnem. jediné co mě teď trápí je, že mám skříplý sedací nerv, takže nemůžu chodit a sedět na pravé straně :/ ale bohužel se s tím nedá nic dělat, takže to už nějak budu muset přežít… aco vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
12.10.12 19:47
@julianna111 píše:
Ahoj, diky za typy na Mudr. Rada bych jeste zjistila jak Mourkova nebo Drastilova reaguji na ockovani. Da se s nimi o tom mluvit, treba o posunuti ockovani na pozdejsi vek? Jakou mate zkusenost? DEkuji.

Nevím, jak paní Drastilová, ale je to rozumná ženská, takže pokud vyloženě nebudeš obcházet vyhlášku č. 571 (teda myslím, že to je ona, kterou jsem četla o povinném očkování), která je dána, tak se s ní dá mluvit velmi rozumně. Ono už jen z toho důvodu, že to je uznávaná homeopatička…

U naší mudry (pí Marešová) bych řekla, že to je stejné, sice ji máme krátce, ale nějaký čas byla na dětském v nemocnici, říkají, že je dobrá. Já jsem nechtěla malou nechat naočkovat na Priorix, protože to u nás není s malou zrovna lehké, takže jsem přečetla vyhlášku a když mě její sestra „automaticky chtěla malou naočkovat“, tak jsem jí řekla, že ne, že to chci probrat s paní doktorkou. Byla naprosto v pohodě a rozuměla mým argumentům, proč to nechci. Nicméně při další návštěvě sestra opět dala na Priorix termín, v lednu, takže to taky nechci. Priorix je první „živá vakcina“, tak dřív jak ve dvou letech ji prostě malé nedám.

Jinak v té vyhlášce právě u Priorixu (zarděnky a spol.) píšou jen věk, kdy se to může píchnout nejdřív, ale není tam daný termín, do kdy nejpozději musí být dítě naočkované… Takže i s tím se dá „pracovat“.

• Citovat
  • Upravit
1147
7.12.12 10:34

Ahoj děvčátka, tak jak se vám s miminkama vede? :D zajímá mě jak to máte s papkáním a spinkáním? jsme na UM, malá si vytáhne cca 60–70ml což je celkem dobré, ale spíše mě trápí spinkání, budí se každe 2–3 hodiny na jídlo, někdy řve už po hodině a půl ale to spapká tak půlku dávky, za 14 dní nám jsou 2 měsíce..je to normální, že alespoň v noci nenaspí víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
7.12.12 22:31

@Luciii25

Ahoj, myslím, že to je naprosto v cajku. Malá ti spí přímo krásně ;), říká se, že první tři měsíce jsou nejtěžší, tak to vydrž :) S tím baštěním uvidíš na kontrole, pokud maličká přibírá, tak pak je to v pořádku.

Mmch, maličkou jsem měla na UM od čtvrtého týdne, na bolení bříška pomáhají laktobacílky, nejlepší jsou Swissky baby, jsou pro miminka. Nasypou se do flašky. Většinou zabírají do třech dnů, nám až cca po 10ti dnech, ale od té doby na ně nedám dopustit.

:)
  • Citovat
  • Upravit
1147
8.12.12 12:51

@Silky123 ahoj díky za odpověď..já sem je koupila včera tak uvidíme, zda zaberou…kapičky mi nepřijdou moc efektivní…s tím baštěním se to snad srovná…v úterý jdu do poradny tak se uvidí jak přibírá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
8.12.12 21:45

@Luciii25

Když bylo maličké osm týdnů, nechali jsme se s manželem „naočkovat“, že Bio Gaia, stojí skoro 700,00 Kč, ale že určo zaberou. Tak jsme je koupili, vydrželi jsme to měsíc, co kdyby, nezabraly ani náhodou.

Pak v nemocnici jsme se o tom bavili s jedním lékařem a ten říkal, že suveréně nejlepší jsou Swissky, a pak jsem se dočetla v jedné studii, že laktobacily mají radši „suché“ prostředí, než vlhké… Takže sedm set letělo do koše :). Nu což, přišli jsme o víc, hlavně že to maličké zabralo ;).

Tak se drž a hodně zdaru!!!

• Citovat
  • Upravit
1147
9.12.12 10:35

@Silky123 díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
17.12.12 14:57

Maminy jaké máte zkušenosti s Hypoalergenními mléky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
17.12.12 15:15

Maminy jaké máte zkušenosti s Hypoalergenními mléky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny