Hola hej?!

• Otevřená skupina

Maminky z jJablonce nad nisou

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Silky123
21.10.11 23:01

Hola hej?!

Tak koukám, že jablonecké maminky nám stagnují.

Paní a děvčata, kdepak jste? Tak moc bych potřebovala s někým z blízka pokecat a probrat věci, které jsou v našich zeměpisných šířkách a délkách na denním pořádku…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7312
28.10.11 18:17

ahoj,já jsem tu.taky z jablonce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adani
8.12.11 11:05

:roll: Jsem tez z Jablonce…A neznam tu zadnou maminku.tak jsme se synem porad sami

• Citovat
  • Upravit
3959
10.12.11 14:01

ahoj já teda bydlím momentálně na smržovce,ale to je od jablonce kousek..tak se k vám připojuji..ale moc nás tu není, že :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
10.12.11 15:32

ahoj.nějak se tu už začínáme scházet.chce too čas než to holky objeví.já jsem z centra jablonce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adani
10.12.11 20:51

Take bydlime v centru:-)

• Citovat
  • Upravit
7312
11.12.11 11:59

adani-jéééééééé,tak to jsme skoro sousedky :lol: :lol: :lol: .jak máš starý vdítko-tka? jestli chceš napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veriiisek
17.12.11 00:36

ahoj jsem z Liberce ale Jablonec mam za rohem mela bych zajem seznamit se a popovidat si z nastavajicima maminkama nebo uz maminkama,me mamkovství teprve ceka:-)

• Citovat
  • Upravit
488
28.12.11 10:48

Ahojky, já jsem taky z jablonce, mám 5 měsíčního kluka, ráda bych taky pokecala s nějakou mamkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
4.1.12 21:24

Ahoj, já jsem taky z Jablonce tedy ne přímo ale kousek a nemám poblíž žádnou kamarádku s dítkem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
5.1.12 17:37
winnyfred píše:
Ahoj, já jsem taky z Jablonce tedy ne přímo ale kousek a nemám poblíž žádnou kamarádku s dítkem :(

Ahojky, jestli se ti chce tak se můžem zajít jeden den podívat do toho Jablíčka, už jsme se tu domlouvali s jinejma maminkama. Koukni na „Je tu někdo z jablonce?“ čím nás bude víc tím líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
6.1.12 20:06

holky tak kdy zajdem do toho jablíčka?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.1.12 07:13

No zrovna jsem chtěla napsat, ráda bych šla, ale včera jsme zjistili že máme neštovice, takže teď budem celej měsíc zalezlý doma, je to radost. Přinesla to neteř už před Vánocema ze školky, myslela jsem že už to bude OK, ale nám to vyrašilo až včera. Tak to zkuste okouknout bez nás a my se pak přidáme. Jsem naštvaná, ještě nám není 6 měsíců a hned neštovice, prďolka moje malinkatá. No a kdybyste někdo toužil po neštovicích tak se klidně stavte u nás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
7.1.12 10:09
tenea píše:
No zrovna jsem chtěla napsat, ráda bych šla, ale včera jsme zjistili že máme neštovice, takže teď budem celej měsíc zalezlý doma, je to radost. Přinesla to neteř už před Vánocema ze školky, myslela jsem že už to bude OK, ale nám to vyrašilo až včera. Tak to zkuste okouknout bez nás a my se pak přidáme. Jsem naštvaná, ještě nám není 6 měsíců a hned neštovice, prďolka moje malinkatá. No a kdybyste někdo toužil po neštovicích tak se klidně stavte u nás :D

pááni neštovice u takhle malého miminka :think: a je to v pořádku??není to na něj moc brzo??jak to snáší??chudáček malej, mě stačí, že má rýmu a je z toho protivnej, neštovice, to si neumím představit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.1.12 10:13

No nedávno jsem si říkala, že jsem ještě neměli ano rýmu a teď tohle a do toho všeho má asi ještě střevní chřipku. Teď řešim to že mi nechce pít mlíčko, bojim se aby nebyl dehydratovanej, když má jen tu jednu ledvinu, nechci hysterčit ale teď nevim co mam dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny