Hola hej?!

• Otevřená skupina

Maminky z jJablonce nad nisou

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3959
7.1.12 11:54

ježiš, on má i jen jednu ledvinu..to jsem nevěděla..páni, tak to vám pěkně začíná novej rok..hele tu střevní chřipku jsme měli taky, dva dny měl děsnej prujem, uplně žlutá voda..nestíhala jsem ho převlíkat, měl to vždycky až na zádech..do toho mi i zvracel..dávala jsem mu hodně čaj, nebo jen převařenou vodu, protože mi taky moc nechtěl jíst..takže dobrý, ale vy to máte horší, asi bych třeba jen zavolala dr.aby ti poradila..jinak nevim jestli to znáš, ale když mu zmáčkneš kůži třeba na bříšku a ona je pružná(vrátí se zpět) tak je vše ok, dehydratovanej by byl, kdyby se ti nevrátila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
7.1.12 16:48

Ahoj, ráda s Vámi zajdu někdy do mc Jablíčko už jsem o něm slyšela ale ještě jsem tam nebyla. Přeji Vám brzké uzdravení moje dcerka měla neštovice na 10 ti měsících byl to celkem masakr ale zas má to za sebou :D Budeš mít vystaráno až půjde do školky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.1.12 22:29

Ja bych take rada sla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
9.1.12 19:09

holky tak navrhněte který den je pro vás nej a můžem se tam sejít všechny… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
10.1.12 11:37

no já můžu kdykoliv v týdnu kromě pátku to pracuji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
10.1.12 16:49

Ahojky, tak jsme se dneska vrátili z nemocnice. Odvezli nás sanitkou až do Ústí, protože blíž není infekční, v Liberci je až od 3 let. Fakt už to nikdy nechci zažít, bylo to strašný, kluk na kapačkách, já bulela jak malá když ho napichovali, a ještě 120km od domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
10.1.12 18:17
tenea píše:
Ahojky, tak jsme se dneska vrátili z nemocnice. Odvezli nás sanitkou až do Ústí, protože blíž není infekční, v Liberci je až od 3 let. Fakt už to nikdy nechci zažít, bylo to strašný, kluk na kapačkách, já bulela jak malá když ho napichovali, a ještě 120km od domova.

panebože, jakto?? kvuli těm neštovicím?? a už je vše ok?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
10.1.12 18:30

No blbý neštovice. Takovou dálku od domova bejt tam sama, nikdo za náma takovou dálku nemohl jet, no už jsem ráda že jsme doma, jsme celý fialový, protože u nich se to maže fialkou. No nechci vzpomínat, fakt hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
10.1.12 19:34

no tak hlavně, že je malý už v pohodě..chudáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
12.1.12 19:36

Ahojky holky, tak co už se byl v tom Jablíčku někdo podívat? My můžem až nejdřív v únoru, chudák můj malej, už ho to doma s mámou nebaví. Už bysme potřebovali mezi lidi, teď musíme bejt zavřený doma, ach jo. Je to na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
2.2.12 15:33

ahoj holky no já to vydim na tu návštěvu jablíčka až tak v dubnu ted se naplno rozjela lyžařská sezona spousta škol i zahraničních maj prázdniny tak se z kasy nehnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
2.2.12 16:01

Ahoj, no v těhlech mrazech se mi stejnak ani nikam nechce vyjíždět. Taky je teď nově otevřený v Oříšek, je to někde u výstaváku, tak bysme mohli zajít třeba i tam.
http://www.studioorisek.cz/
Ty děláš někde na sjezdovce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.2.12 15:06

Ahoj maminky tak bych se k vám ráda přidala. Malé tedy teprve čekáme na přelomu března a dubna. :lol: :lol: je fajn tady vidět i maminky z Jablonce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
13.2.12 19:49

Ahoj mamky,

tak jsem to založila, a pak se nějak ztratila, mrzí mě to, ale nějak jsme celý leden a část února promarodili.

Tak jak to vidíte? Jablíčko nebo Oříšek? Každopádně cvičení v Oříšku bude bezva, protože jsme s Vájou chodily cvičit k paní Janouškové do Magnetu. Je báječná, empatická a kolikrát velmi dobře poradí.

Snad už bude Vája v pořádku a budeme zase moc chodit cvičit.

• Citovat
  • Upravit
488
14.2.12 18:32

Ahojky, já bych určo někam vyrazila, ale až bude malinko líp. Příští týden máme lítání po doktorech tak já bych třeba vyrazila ten další. No řekněte sami. Jak starý máš dítko? Nám bude 7m. A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny