Hola hej?!

• Otevřená skupina

Maminky z jJablonce nad nisou

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silky123
14.2.12 21:14

Jsem z Horní Proseče a Váje je 7m a kousek :).

Souhlasím, vyrazíme až ten další týden, protože má hodně sněžit, ještě má i mrazit, tak ať to prcci neodnesou :)

• Citovat
  • Upravit
488
15.2.12 08:45

No tak to jsme docela daleko od sebe, já bydlím kousek od Novoveskýho koupaliště, no ale město máme přesně na půl cesty :D Tak se pak domluvíme, už se těším, doufám že se ještě někdo přidá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.3.12 19:46

Ahoj maminy :mavam: Můžu se k vám přidat? Jsem taky z Jablonce,a ráda se sejdu,pokecám cokoli ;)
Mám dvě dětičky,kluka 3 roky a holčičku 8,5 měsíců :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
2.3.12 20:29

Ahojky, mamky tak vyrazíte někdo se mnou do toho Jablíčka? Třeba v pondělí nebo v pátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
2.3.12 21:01

Teneo a Mamino25, máme problém, od pondělí do čtvrtka jsme po doktorech, nevědí, jestli malá je tak silná alergička nebo má ekzém…

V pátek nám vychází „volno“, jestli se ho dožiju, tak bych to viděla tak na pátek :)

• Citovat
  • Upravit
488
2.3.12 21:20

Ježiš, chudáček, jak se to projevuje? Taky mi víc vyhovuje pátek, tak se nějak srazíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.3.12 21:30

Silky 123 jejda chudáček :-(
Holky já bych v pátek přišla do jablíčka s dětičkama pokud nebudeme nemocní,jako te´d se to u ná s ty bacili střídaj :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
2.3.12 21:53

Holky, nejdřív jsem myslela, a mudra taky, že to je po příkrmech, ale teď jsme je měly vynechat, aby byla málá na alergo čistá, a chudák je tak rudá, jako bych ji nechala spát na slunci, tak nevím, po čem to je. V prášku peru pět měsíců a 2× máchám…

• Citovat
  • Upravit
488
2.3.12 22:05

Chudinka, to jí musí pěkně otravovat, to je blbý když nevíte po čem to má. No já zkusila dát malýmu i jahodu a bála jsem se, že se osype, ale nic. Ale je divný, že se jí to dělá když nic neměla :( . Tak snad to bude ok, dají vám nějaký prášky a bude po problému. Tak pak dej vědět jak jste dopadli a snad se všechny v pátek potkáme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.3.12 22:09

Ať dopadnete dobře a dej vědet jak jste dopadli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.3.12 22:20

Holky a kde v Jablonci bydlíte? Já bydlím v jabloneckých pasekách,jestli trochu znáte paseky tak bývala restaurace Dallas tak tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
2.3.12 22:22

Jé, to máme kousek od sebe, já bydlím nad Kaprama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
2.3.12 22:23

Určitě, budu se těšit, jen bysme mohly zkusit to MC Oříšek, jestli to píšu správně, mají tam tzv. volnou hernu, trvá to asi čtyři hodiny a je to takový pokecání s ostatníma maminkama…

• Citovat
  • Upravit
6423
2.3.12 22:23
tenea píše:
Jé, to máme kousek od sebe, já bydlím nad Kaprama

jé fakt? tak to jo,to je kousek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
2.3.12 22:24