Hola hej?!

• Otevřená skupina

Maminky z jJablonce nad nisou

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6423
7.3.12 19:04

Jéé tak to máš fajn,že nemusíš vařit já přemýšlím nad rajskou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.3.12 19:14

No vidiš, tu jsem nikdy nedělala, to zkusím. Já vařim jen z nutnosti, fakt mě to nebaví, zatím kupuju příkrmy ve skleničce, on toho Daneček moc nesní, ale za chvíli budu muset začít vařit pro něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
7.3.12 21:16

Já taky vaření nemusím,nevadí mi vařit ale nebaví mně pořád něco vymýšlet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
7.3.12 22:30

Holky, já mám čas na psaní jen takhle pozdě, Vája je prostě živel. Doma ji to taky nebaví, takže jsme skoro pořád u našich nebo venku…

Dneska jsme zvládly druhé kolo na alergologii, takže Vája tam prý nic nemá, zaplať pánbůh, snad se nic dalšího neobjeví.

Zítra nás čeká osmiměsíční prohlídka, tak snad bude vše OK, až mudra uvidí olezlou Váju, tak se bude divit. Na kožním mě pí mudra pochválila :), že toho mám načteno a používám to nejlepší, co můžu, prý mám pokračovat, kortikoidy nechat na úplně nejhorší období, což prý teď není :) a snad ani nebude.

Ten pátek snad platí, jen kdyby byl moc „sajgon“, tak nepůjdeme, protože nesnáším MHD a chodím všude pěšky.

Takže dobrou :)

• Citovat
  • Upravit
6423
7.3.12 22:41
Silky123 píše:
Holky, já mám čas na psaní jen takhle pozdě, Vája je prostě živel. Doma ji to taky nebaví, takže jsme skoro pořád u našich nebo venku…

Dneska jsme zvládly druhé kolo na alergologii, takže Vája tam prý nic nemá, zaplať pánbůh, snad se nic dalšího neobjeví.

Zítra nás čeká osmiměsíční prohlídka, tak snad bude vše OK, až mudra uvidí olezlou Váju, tak se bude divit. Na kožním mě pí mudra pochválila :), že toho mám načteno a používám to nejlepší, co můžu, prý mám pokračovat, kortikoidy nechat na úplně nejhorší období, což prý teď není :) a snad ani nebude.

Ten pátek snad platí, jen kdyby byl moc „sajgon“, tak nepůjdeme, protože nesnáším MHD a chodím všude pěšky.

Takže dobrou :)

to je dobře že je malá v pořádku :kytka:
Máš doma s malou aspoń veselo :)
Jinak MHD taky nesnáším,ale někdy musím i když jsem z toho hotová už předem,ale auto má chlap a jezdí do práce a hlavně jsem hodně dlouho nejezdila tak se musím trochu rozjezdit a pak budu zase pojízdna 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.3.12 07:41

Dobré ránko holky, ani se nechci vyjadřovat k tomu co se děje venku, protože bych byla hodně sprostá!!! :cert: Jablonec!!
Silky, můžu se zeptat, ty jsi alergička nebo proč má Vája takový problémy, já se jen informuju, protože nevím jestli se to může stát dětem od kterých rodiče na nic netrpí. Protože Daneček teda zkousne všechno i ty nejlevnější plínky, nikdy nebyl osypanej (až na neštovice :roll: ). Vím, že když je alergie v rodině že se mají používat ty HA mlíčka a je to dost drahá záležitost, ty různý krémiky co musíš koupit jsou určitě taky náročný. No jen se ptám jestli to může mít dítě od nealgických rodičů :think:
Ten pátek nezkoušejte žádná odvolat!
No jinak já skoro celou zimu nejezdila tak se mi taky teď do toho moc nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.3.12 09:40

Ahoj maminy :mavam:
Tenea moje řeč tady nadávám když to vidím co je venku,proč já blbec jsem vůbec lezla do Jablonce nad Nisou,já zimy nesnáším a tady jsou opravdu hnus fialový :zed: :zed: :zed:
to byla paráda jet s kočárem a suché silnice a teď 8o
Tenea třeba já jsem v dětství trpěla na alergie,ale ani jednomu z dětí jsem nekupovala ty HA mlíčka a naštěstí dobrý a jinak naštěstí jsou obě děti na thle super že snesou jakékoli plíny a různe druhy mlíčka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.3.12 09:59

Já kdybych měla příležitost tak odsud vypadnu hned!! A ty jsi odkud původně?
Já jsem teda ráda, že kluk snese všechno i obyč. mýdlo, no zase si to vybírá v tom že mi neustále blije. Už od malička, myslela jsem že se to s příkrmy zlepší a nic blije dál. Fakt doufám že už to brzy přestane, převlíkám ho 3× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.3.12 10:08

Já jsem původně ze slovenska :)
A nezkousela si mu nic koupit proti tomu blinkání? Co doktorka nebo doktor na to říkaj? Třeba se mu to opravdu srovná v tomhle zkušenost nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.3.12 10:12

Tak to máš dobrou češtinu :palec:
No proti tomu jsou takový mlíčka antirfluxní, ty jsou hustý jako smetana, jsou hrozně drahý a Daneček byl po tom tak ucpanej, že se nemohl vykakat, to bylo hrozný. Tak to blinkání se dá přežít, doktorka říkala že normálně přibejvá, je vidět že nestrádá. Jen je to hroznej vopruz. Vždycky když jdeme někam na návštěvu tak tam necháme památku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.3.12 10:35

děkuji :kytka:
Jj to jsem myslela když ho to ucpávalo tak se nedivím že to nechceš a to máš pravdu jsou to šílené pálky za ty mlíčka :?
Tak hlavně že nabíra a ono se mu to srovná až bude starší uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.3.12 10:38

No on když blinká tak o tom vlastně ani neví, jako že ho to nijak neobtěžuje, už si zvykl. Kdyby u toho plakal tak bych to asi víc řešila.
A co to tvoje hlídání, já nechci být zítra doma, tak doufám že půjdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.3.12 10:51

Tak aspoň že tak,já si myslím,že to bude dobré a on přestane
Zatím ještě nemám zprávy o hlídání čekám na telefonu,počkám do odpoledne a kdyžtak zavolám já a dovím se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.3.12 12:45

Tak hlídaní padlo,bude tchýně hlídat akorát mám dilema jak to vymyslím zítra nebo napadl sníh a máme golfky a tady u nás máme silnice pod sněhem,bože všechno se musí tak komplikovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.3.12 13:03

No já tak nějak doufám že to do zítra trošku opadne. No jinak bysme buď jeli 16 busem. No jestli napadne 1m tak se nato asi vyprdnem.Kdyžtak bys taky jela 16?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny