Hola hej?!

• Otevřená skupina

Maminky z jJablonce nad nisou

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6423
2.3.12 22:49
tenea píše:
No dyť já tam taky ještě nikdy nebyla, už se tu domlouváme takovou dobu a pořád nic, byla ta hnusná zima ale teď už fakt chci jít. No a já chodim pěšky, stejnak mám kočár takovou krávu velkou že bych se ani s tím neuměla dostat do busu. Tak tak 10h platí?

páni pěšo,tý jo to bych šla klidně,ale kluk nevím jestli nebude prudit pěšo až do města a kolik ti trvá cesta pěšo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
2.3.12 22:49

Vája, to se jmenuje jak? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
2.3.12 22:50

Já z Horní Proseče to beru spodem - takže jedu kolem hlavní pošty nahoru a směr Floriánka.

• Citovat
  • Upravit
6423

Já bych se ráda přidala pěšo,ale kvůli klukovi asi pojedu autobusem,no uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488

No já chodím do Billy 20min, ale to jdu hodně pomalu. No s 2ma dětma je to asi složitější, uhlídat aby ti starší nikam neutekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
2.3.12 22:51

Vája - Valerie :)

• Citovat
  • Upravit
488
2.3.12 22:52

No tak to mě nenapadlo, to je krásný jméno a jak je stará? To už zním z Proseče asi 4 mamky :) Tam někde v těch novejch panelákách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.3.12 22:55

Holky ráda bych šla pěšo ale raději pojedu autobusem a pak další týden mám doma chlapa,tak bude s klukem a přijdu jenom s holkou a to pak klidně pujdu i procházkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
2.3.12 22:58

No neva, Silky jde stejnak z druhýho konce Jablonce tak se sejdeme třeba před tím Jablíčkem. Tak tak 9h?
No už jdu spát.
Tak si ještě do toho pátku písnem. Ty pak hlavně napiš jak jste dopadli u Doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.3.12 23:01

Jasný tak v 9 před jablíčkem,a určitě si ještě písneme
Holky tak dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
2.3.12 23:04

Manžel něco na netu potřeboval, takže dodatečně dobrou noc a ještě si písnem, snad bude Valička v pořádku, už jsme si toho spolu prožily docela dost :)

• Citovat
  • Upravit
6423
3.3.12 08:52

Krásné ráno maminy :mavam:
Dnes je nádherně,uplně se už těším až vyrazíme ven :dance:
U nás se až teprve teď vstáva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
3.3.12 09:21

Dobré ránko, je tam fakt nádherně, akorát nevím jaká je tam zima. Ale hned bych šla na procházku. Malej vstával v půl 8 ale z postele jsme vylezli teprve teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
3.3.12 09:41

To taky nevím jak tam je,ale přes den bude teplíčko si myslím,tohle se mi líbí když je nádherně,pak se hned lépe vstáva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
3.3.12 21:14

Šťastné ženy, dnes jsem měla štěstí i já, Vája vstávala až v 6:30. Jinak vstáváme mezi 5 - 6, jsem mrtvá.

Moc dlouho v posteli nevydrží, musíme něco dělat, hrát si, chodit po bytě, hlavně žádný stereotyp, jinak vrčení a pak řev… Moje záda jsou v rozkladu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny