Hola hej?!

• Otevřená skupina

Maminky z jJablonce nad nisou

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silky123
17.12.12 21:54

@Luciii25

Maličká začínala na Nutrilon Allergy Digestive Care, nic moc neprospívala, hrozně blindila a to neměla reflux, ohrožení na multialergie, tak primař nasadil Neocate (jsou to jen aminokyseliny), na Neocatu skoro do roka, pak pomalu zpět na NADC a teď už jsme zkusily obyč Nutrilon 3 jako zátěžový test na KB a zatím dobrý.

Po zkušenostech, co jsem s maličkou podstoupila - do roka nedat žádné testy na alergie (vpichy), ani krev - vše je minimálně do roka neprůkazné, ale spíš do tří let, to se vše může srovnat. Vyjádření primaře gastro. U nás se pravděpodobně jedná o velmi jemné zažívání, proto primař postupoval jako u alergiků, protože ta možnost tam stále byla a je.

Takže za mě, pokud nezabere Nutrilon HA, Beba HA (nemám zkušenost), tak zkusit Nutrilon Allergy Care, pak ještě vyšší level Nutrilon ADC a když ani to, tak pak už jen Neocate. Pokud by „hrozil“ NADC, tak se nechat napsat do gastro poradny k panu primaři Šochmanovi (úžasný doktor a člověk, sestřička též), protože pak dostáváš mlíčka na recept a ušetříš spoustu tísíců… Vlastní zkušenost.

Jinak nevím, co by tě zajímalo, klíďo písni.

Pa.

• Citovat
  • Upravit
786
20.1.13 19:20

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? bydlim v jablonci.. mam 2letou dcerku Sofii a v červnu čekáme druhe… :) je 21let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
7.2.13 13:39

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptar, není brzy dávat mrkev a příkrmy na 4 měsících?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
7.2.13 13:42

Pokud nekojis, tak klidne. Jestli kojis, tak jeste 2 mesice pockej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
7.2.13 14:36

@Luciii25

Zkus mrkev aspoň tři dny. Naše malá ji hrozně blila, doktor pak „naordinoval“ domácí dušené jablíčko, pak hrušku atp. (ovoce našeho pásma), prý některé děti jsou hodně citlivé a ovoce, díky enzymům, tráví lépe. ;)

• Citovat
  • Upravit
1147
19.2.13 14:01

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak je to s návštěvami biologického otce u dcery, nechci to řešit a tahat přes soudy, chci se s ním dohodnout, ale nevim jak to funguje a na co má nárok..Dceři budou 4 měsíce, bydlím s ní 100km od něj…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
10.3.13 08:50

Ahoj holky, má nárok tchýně na vnouče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
11.3.13 15:20
@Luciii25 píše:
Ahoj holky, má nárok tchýně na vnouče?

Ahoj Luci a po rozchodu s otcem malé jste nemuseli mít soud s bývalým kvůli alimentům a že máš malú v péči ty? Pokud bys to měla i ze soudu malú v péči ty tak nidko jiný na ní nemá nárok aspoň co jsem slyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.13 14:27

Ahoj jsem tady taky nová. Ráda poznám někoho na pokec, výlet, kafe apod jen se nesmíte leknout- mám 3 holky : 7let,3roky a čerstvě rok. Když budete mít nějaká zájem budeme rádi. Jsme z rýnovic steinerovaangelika@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
4.6.13 11:05

Ahojky děvčata, chtěla bych vědět jak máte krmení s prckama kolem 7 měsíce. Moje dcera jí cca po 4 hodinách a víc jak 120–150 ml nezdlábne. Není to málo? na noc dávám kaši, ale ani tu 150 ml mi nesní…přijde mi že v porovnání s ostatníma dětma jsme nějací nejedlíci…:/ Denně jsou to 4 porce, budí se jednou v noci na mléko ( 150m)…je to v normě? děkuji a přeji pokud možný klidný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
22.6.13 21:23

Ahoj holky…musime se vam pochlubit.. presne pred 14 dny - 8.6.2013 ve 23:59 v jablonecke porodnici za pomoci pana primare Svobody… narodil syn Jakub (3220g/49cm)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny