Hola hej?!

• Otevřená skupina

Maminky z jJablonce nad nisou

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6423
8.3.12 13:06

jj pokud se bude dát jít nebo předce jenom mám kus zastávku od baráku a jela bych 16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.3.12 13:08

No tak 16 jede v 8:30 od ELP, nebo pak 9:30, jestli je to moc brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.3.12 13:12

v těch 8:30 by jsme jeli ať si to tam i užijem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.3.12 13:18

mě to neva, tak v 8:30, já nastoupím Boženy Němcové, No možná vezmu kluka jen do ruky protože se mi do busu s tím těžkým kočárem nechce. To zvládnu, když vystoupíme u radnice. Tak PLATÍ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.3.12 13:23

jj platí pokud nebudou ráno hromady sněhu tak to platí a já mám golfky takže já kočár vemu nebo budu mít i kluka sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.3.12 13:26

No to je mi jasný, máš 2 děti, to je vše složitější.
Tak ať už konečně přestane sněžit!!!
Silky, doufám že se taky přidáš, sice to máš z druhýho konce, ale potkáme se tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.3.12 13:28

To teda třeba když mám úřady zařizování tak to si zařizuju ten týden když má chlap volno,jako příští týden to bych nedala s dvouma dětmi
Taky doufám že se nás tam sejde víc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.3.12 13:31

No ona my tam měla být i ta Renči, ta tam prý v pátek pracuje. Už se těším až pokecáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.3.12 13:33

JJ jsme si psali ona tam bude taky se těším :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.3.12 15:17

Copak děláte maminy?
Já si teď uvařila kafé využívám klídek že si obě dětičky hrajou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.3.12 16:04

Holky jestli bude takhle padat tak zítra nikam nejdu,nebo s golfkama do toho sněhu nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.3.12 17:21

Ahojky, já jsem dorazila od doktorky. No uvidíme, napíšeme si ráno, je to teda hrozný co se tam děje, snad už přestane. No četla jsem předpověď, tak od příštího týdne by už mělo začít být hezky. Tak se přinejhorším domluvíme na zítřek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.3.12 17:27

A co u doktorky dobrý vše?
No já právě jsem z toho hotová co se děje venku,když bude pořád padat tak by jsme se sešli příští týden,koukala jsem to by mnělo bejt hezky celý týden tak uvidíme,ráno budu brzy vstávat a zapnu počík a písnu jak to vidíme ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.3.12 17:31

jj, jen kontrola. Já fakt nesnáším zimu a sníh, žádný zimní sporty neprovozujeme. Ale štve mě být zavřený pořád doma, kdyby Daneček už chodil tak by to možná šlo, ale s tím kočárem to fakt nejde, bydlíme tu ve slepý ulici, takže tu silnice není moc upravená. No tak kdyžtak příští týden, ale já taky budu ráno na PC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.3.12 17:35

To jsme dvě já v zimě doslova trpím :roll:
Jj ráno si ještě písnem jak to vypadá,zatím pořád padá a ani nevíš jak mně to štve,vždy když se na něco těším tak do toho něco vleze a padá to :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny