Hola hej?!

• Otevřená skupina

Maminky z jJablonce nad nisou

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silky123
5.3.12 20:26

Milé maminky,

vy jste pro mě superženy!!! Já nestíhám vůbec nic, vařím až když malá večer usne, což někdy bývá třeba i v devět. Je hodně dráždivá a musí s ní pořád někdo být :), už jsem si tak nějak zvykla, že když si stíhám odskočit na WC, tak si připadám, že se flákám :)))).

Jestli se dožiju pátka tak se v MC sejdeme :)

• Citovat
  • Upravit
6423
5.3.12 21:39
Silky123 píše:
Milé maminky,

vy jste pro mě superženy!!! Já nestíhám vůbec nic, vařím až když malá večer usne, což někdy bývá třeba i v devět. Je hodně dráždivá a musí s ní pořád někdo být :), už jsem si tak nějak zvykla, že když si stíhám odskočit na WC, tak si připadám, že se flákám :)))).

Jestli se dožiju pátka tak se v MC sejdeme :)

jejda máš živé dítko co? neboj v pátek se sejdeme a seznámime ty naše drobátka.Jinak to moje dítko mi řve v postýlce a vůbec nevím coto má znamenat dnes,už chytám nerva že posílám tatínka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
6.3.12 14:39

Ahoj maminy,tady to vázne :)
Copak děláte? já dala teď Terinku spinkat a s Lukáškem budem odpočívat,vyvětraní už jsme tak máme volné odpočinkové odpoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
6.3.12 20:26

Jůůů, taky se těším, až si někdy odpočinu :)

• Citovat
  • Upravit
6423
6.3.12 22:12

Holky dnes jsme jeli autobusem a to byla jízda snů,autobus plný důchodců já tak nemám ráda MHD :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
7.3.12 16:19

Ahoj maminy,tak my v pátek asi nedorazíme do jablíčka,nebo asi budu v pátek hlídat děto od švagrové a přesně se to dovím zítra tak dám všdet jestli jo nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.3.12 16:26

Chjo, už se nám to zmenšuje :,( Tak kdyžtak půjdem znovu příští týden. Tak Silky doufám že mě v tom nenecháš!! Tak jsme byli na kyčlích a pořád nic, ach jo, fakt jsem naštvaná. Dneska jsme byli od 10h do 15h venku. Od zítřka má být zase hnusně tak jsme toho využili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
7.3.12 16:58

Zítra dám vědet a pokud by mi to nevyšlo tak příští týden určitě,jinak holyk tak až bude hezky tak někdy se domluvme a vyřaž me na prochajdu a v létě přehrada :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.3.12 17:03

No já šla dneska kolem přehrady, je tam pěkná zima. Všude samej sníh a hovna, vyhejbat se tomu s kočárkem to je děs. Já ráda půjdu na procházku, klidně bych šla zítra, ale má být ošklivo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
7.3.12 17:08

koukala jsem že zítra jo ale tak snad pak bude už jenom hezky,já už chci sluníčko,to je pak veselejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.3.12 17:27

To jo, hlavně s těma dětma bejt doma to je vopruz! Malej potřebuje nějakou akci, ne doma čučet na mámu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
7.3.12 17:42

to teda to mi povídej jak byli mrazy a nedalo se chodit ven to byli už muka jak pro mámu tak i pro děti,už jsem nevědela jak je mám zabavit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.3.12 17:51

Přesně. Ta zima je vždycky tak dlouhá a léto tak rychle uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
7.3.12 18:08

to teda a keště když je léto že jeden měsíc prší to je teda :?

Holky co zítra vaříte? mně nějak došli nápady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.3.12 19:03

já nic, mužskej se rozhodl že udělá segedin, no já ho moc nemusim, ale když to nemusim vařit, tak si ráda dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny