Holka a kluk v jednom pokoji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
5.6.14 22:56

Ja jsem byla s o 5 let starsim brachou v jednom pokoji a hruza. Byla jsem svedkem jeho caste masturbace, pozdeji opilych prichodu, zvraceni vedle postele a dokonce i moceni do rohu, kdy si v opilosti spletl wc. Mama s tim nikdy nic neudelala i kdyz mela jen pro sebe loznici, kam chodila jen spat. Ja bych to svym detem NIKDY neudelala, alespon ne v puberte. I za cenu toho, ze bych spala nekolik let v obyvaku. Proste kluk a holka maji byt v puberte od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
5.6.14 22:57

Vyrostli jsme ve 2+1. V pokoji jsem byla já, mamka (většinou byla v práci a v pokoji jen přespávala) a brácha (o 3 roky mladší). Nepokoje byly, ale dalo se to přežít. „Učili“ jsme se každý v jinou dobu a většinu dne jsme stejně trávili mimo byt, takže tolik sporů nebylo. Naštěstí u nás se to dalo uspořádat aspoň částečně, že měl každý svůj soukromý koutek, kdy nerušil ostatní. Mé děti budou mít taky společný pokoj minimálně do 15 :D, pak jednomu uvolníme ložnici a přestěhujeme se do obýváku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.6.14 22:59
@Veveří píše:
Nechtěla bych vypadat jak sobec, ale spát několik let na gauči s mými už teď bolavými zády si neumím představit :|

naši mají skládací postel, která je určená k trvalému spaní v malých prostorách takže má strašně jednoduchý systém skládání a rozkládání. Složená vypadá jako malý gaučík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
5.6.14 23:02

.

Příspěvek upraven 15.06.14 v 11:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
5.6.14 23:09

Četla jsem jen první stránku diskuse. Rozdělte ten velký obývák na obývací část a letiště na spaní pro rodiče, které přes den přehodíte nějakým chlupem a případně polštářky a nechte děti lebedit si každěho v jednom pokoji :lol: Viděla jsem to u dovou kamarádek, když jsem byla ještě ve škole a vypadalo to docela dobře. Ani mě tehdy u jedné z nich nenapadlo, že tam na tom letišti rodiče vlastně spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
5.6.14 23:24

@Denis11 mam uplne stejnou zkušenost. Kluk a holka by meli mit každy svůj pokoj.To bych radši spala v obýváku, ovsem na kvalitním roštu a matraci. Stejne si jdeme do ložnice akorat vecer lehnout ale deti se v pokoji musi i učit a tráví tam celkove víc času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
6.6.14 01:07

My s bráchou byli denně v jednom malém pokoji do mých 21 a pak ještě 5 let skoro každý víkend (většinou i spolu s mým přítelem) a přežili jsme 8) Jako děti jsme si hráli všude po bytě a jako starší jsme trávili většinou čas spolu v obýváku. Já se učila v noci na posteli a brácha přes den v kuchyni (v pokoji jsme měli patrovou postel a každý svůj stůl :) ). Soužití to bylo v pohodě, oba jsme celkem ohleduplní a vždycky jsme se nějak dohodli (hlasitá hudba, svícení v noci, koukání na televizi…) :nevim: Já osobně bych se nikdy nevzdala ložnice jen kvůli tomu, aby mělo každé dítě svůj pokoj, ale je to tím, jaké jsem soužití zažila. Můj bratranec a sestřenice se opravdu nenávidí a prostě v jednom pokoji spolu nemohli vydržet (samé hádky, křik, naschvály) a kdybych měla doma je, mluvila bych asi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.6.14 01:11

Taky jsem vyrostla s brachou v jednom pokoji a nikdy problem nebyl…tu patrovou palandu bych klidne poridila pozdeji, my jsme ji meli az od vyssiho veku (nevim presne, kolem 10?), to by snad uz takova nestastna nehoda nemusela hrozit a pres pubertu to bylo fajn, ja se schovala dole, bracha nahore, tak jsme na sebe nevideli (ja mela priserne zachvaty stydlivosti), ale za to jsme se kolikrat do noci vykecavali :mrgreen:…nasi mi slibili i zavesy, ale nejak na ne nikdy nedoslo :mrgreen:
Nevim, jak stare mas deti, ale ze se perou ted neznamena, ze nemuzou mit vyborny vztah, my s brachou jsme se taku kolikrat poprali i pohadali, ale stejne jsme byli vyborni kamaradi :)
Jo a zadne nevstevy na prespani jsme si domu nevodili, oba jsme v 18 vypadli na VS na kolej a do te doby nas to ani nenapadlo ;) Jo a vlastne pak s nami byl v pokoji i mladsi bracha, takze chvili jsme tam byli ve trech…taky to slo, akorat jsme museli trochu prispusobit rezim, jelikoz chodil driv spat samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.6.14 01:18
@Denis11 píše:
Ja jsem byla s o 5 let starsim brachou v jednom pokoji a hruza. Byla jsem svedkem jeho caste masturbace, pozdeji opilych prichodu, zvraceni vedle postele a dokonce i moceni do rohu, kdy si v opilosti spletl wc. Mama s tim nikdy nic neudelala i kdyz mela jen pro sebe loznici, kam chodila jen spat. Ja bych to svym detem NIKDY neudelala, alespon ne v puberte. I za cenu toho, ze bych spala nekolik let v obyvaku. Proste kluk a holka maji byt v puberte od sebe.

No tak to je ale asi tim, ze je bracha s prominutim vul, takhle se normalni clovek nechova :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
6.6.14 01:20
@Denis11 píše:
Ja jsem byla s o 5 let starsim brachou v jednom pokoji a hruza. Byla jsem svedkem jeho caste masturbace, pozdeji opilych prichodu, zvraceni vedle postele a dokonce i moceni do rohu, kdy si v opilosti spletl wc. Mama s tim nikdy nic neudelala i kdyz mela jen pro sebe loznici, kam chodila jen spat. Ja bych to svym detem NIKDY neudelala, alespon ne v puberte. I za cenu toho, ze bych spala nekolik let v obyvaku. Proste kluk a holka maji byt v puberte od sebe.

No, já bych řekla, že tady je na místě spacifikovat synátora a ne mu dělat vlastní pokoj :think: bratr vyváděl různé věci, ale tohle by si nedovolil ani omylem, to by ho táta sakra hnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
6.6.14 02:14

@Veveří Mely jsme s bráchou spolecny pokoj, ktery se dal částečne opticky rozdelit (a v zasade se nekolik let nedelalo nic jineho nez prestavoval nabytek a vymyslelo se, jak to oddelit jinak a lepe). A stejne to bylo v puberte peklo na zemi. Jsme i hodne odlisne povahy, tak mozna to bylo i tim, ze jsme si tak lezli na nervy. Radi se mame az ted, co bydlime kazdy ve svem. To se i navstevujeme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
6.6.14 02:16
@terien píše:
naši mají skládací postel, která je určená k trvalému spaní v malých prostorách takže má strašně jednoduchý systém skládání a rozkládání. Složená vypadá jako malý gaučík.

Odkud ji maji? Prosim o odkaz, asi neco takoveho taky budeme potrebovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
6.6.14 06:03

Já byla s bráchou v taky v pokoji, až do odstěhovaní od rodičů :) problém v tom ani jeden z nás neviděl a vztahy máme do teď v pohodě, min. jednou týdně se vidíme i s našimi rodinami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 06:23

Tak já bohužel ti napíšu jen špatné zkušenosti. Jsme s bratrem od sebe 2roky a stojí to za to. My tedy máme hodně špatné vztahy - od bratra neustálé nadávky, křičení a pomlouvání. Tak to se pak nediv že mám problém i se jen převléci v jednom pokoji s 15tiletým bratrem 8o No pokud ti mohu radit, pozvi třeba architekta, třeba ho nějaké řešení napadne a nebo vyvýšené postele, takové ty vysoké co pod nimi máš prostor, ale ty už vlastně postele máš tak to ne. No nehcci tě strašit, ale za sebe mohu říct jen že u mě je to už dost vyhrocená situace :,(

• Citovat
  • Upravit
5724
6.6.14 06:41

Zařídila bych si spaní v obýváku (zvlášť, když píšeš, že ho máte velký), a dětem nechala každému jeden pokoj. Dneska těch možností, jak „schovat“ postel do obýváku je dost. :nevim:

Beztak je ložnice zbytečná místnost, jen na spaní. Celý den v ní nikdo není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí