Holka po mnoha letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13993
10.3.25 15:49
@PinkiePieCutie píše: Více

Ale jsou takové, které to pak nezvladnou. Prostě si něco vysní, přiroda naděli a oni nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
10.3.25 15:53
@Pidulka1991 píše: Více

no a co jako. Tak bude chvilku nestastna, pak se s tim smiri a nakonec si to miminko zamiluje, jako ostatne kazda matka.

je chtela prvni holcicku, povedlo se. Kdyz jsem otehotnela podruhe, tak mi to bylo nejprve jedno, dokonce jsem tusila, ze to bude kluk, ale moje starsi ditko strasne basnilo o sestricce a furt mlela o tom, ze maminka ma v brisku sestricku. A mne se nejak ten napad zalibil a cim vic o tom moje dcera basnila, ze to bude sestricka, tim vic jsem si ji taky prala.

Pak v 5 mesici na druhem screeningu studena sprcha: je to chlapecek. A bylo. Docela mne to semlelo. Chlapecek se narodil a byl uzasny, je to nas milacek.

Nedovedu si predstavit matku, ktera odvrhne dite, protoze to neni to spravne pohlavi. nejsme v Indii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
10.3.25 15:59

Jo, všechny matky jsou sluníčkové a úžasné a milují své děti, jaky že máš vztah s matkou? :think: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
10.3.25 16:01
@Pidulka1991 píše: Více

ted si nejsem jista, jak to souvisi s tematem presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11847
10.3.25 16:05

No mohlo by se stát že to pak ta žena (a nebo i ten muž) nedají že se nenarodilo to vysněné pohlaví a můžou upadnout do depresí, můžou to dítě (třeba i neúmyslně odstrkovat) v krajním případě i týrat. Nebo to může vést k hádkám a rozpadne se jim rodina..i v dnes v moderní době kdy už se ví že za pohlaví dítěte jsou zodpovědné spermie a je to o náhodě co se narodí tak jsou případy kdy si manželé vzájemně vyčítají že nemají toho syna pokračovatele rodu nebo tu princezničku vysněnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24897
10.3.25 16:08
@Anonymní píše: Více
:hug: chápu tě
já zas od 18 toužila mít Syna (mám dvojčata holky :lol: )
ale neriskuj - jedni známí mají tři kluky, oba (fakt i ona i on) mooc chtěli holku, tak riskli v pozdějším věku kolem 40 ještě čtvrté a co myslíš
dvojčata kluci :oops:

nehrála bych s osudem vabank…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
10.3.25 16:14

Ano a me to doktor nabízel..že napíšou do profilu že našli gen.vadu která se přenáší jen na chlapce a je to..to že se to nesmí neznamená že se to neděje nebuď najivní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
10.3.25 16:15
@Vladusxx píše: Více

sorry, ale to se mi zda krajne nepravdepodobne.

Hormony to tak uz zaridily, ze matka sve dite miluje, i kdyz neni dokonale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
10.3.25 16:18

Sousedi mají holku až jako číslo 5 a 6. Bývalý kolega z práce 6 kluků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11847
10.3.25 16:23

Pak by asi děti nekončily v popelnicích nebo by nebyly tyrane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
10.3.25 16:27
@Vladusxx píše: Více

ale jezis marja a jake extremni priklady te jeste napadaji???

Takze protoze nejaka matka hodi novorozence do popelnice, tak si 99,9999% normalich matek nesmi prat miminko urciteho pohlavi? Protoze je tam ta 0,0001% sance, ze by ji mohlo jeb*nout a hodi ho po porodu do popelnice?

Vis jak absurdne prave znis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11847
10.3.25 16:35

Prát si může. Ale musí si být sakra jistá (zvlášť když se vrhli na další dítě s tou vidinou toho že to třeba konečně bude ta holka) že se nezhroutí z toho když to bude kluk…
Od tebe zas absurdní tvrdit že příroda to tak zařídila že matky své děti milují ať už jsou jakékoliv…protože právě ty těhotenské a poporodní hormony naopak způsobují setsakra velky nápor na psychiku a poporodní blues a deprese jsou čím dál tím častější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
10.3.25 16:38

Ahoj, u nás podobna situace, porad samí kluci a holka se nepodařila. Bohužel, neda se nic dělat a člověk se s tim musí smířit :nevim: Takže planovat a pořídit si třetí dite, jen pokud počítáš i s tim, že to muze byt zase kluk.

• Citovat
  • Upravit
854
10.3.25 17:10

Mám kamaráda, velkého fotbalistu, co už na VŠ všude vykládal, že bude mít Klapzubovu jedenáctku. Po 4. holce to vzdal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
10.3.25 17:43
@Kryptozoo píše: Více

Ono to tak úplně není. Plošně statisticky je to 50/50, ve skutečnosti se ale celkem často stává, že v rodině „umí“ jen jedno pohlaví, nebo aspoň k němu mají výrazně vyšší pravděpodobnost. Tchán byl ze třech kluků a všichni z nich měli zase jenom syny… teprve další generace to trochu naředila, ale pořád výrazně víc ve prospěch kluků. Jestli je to dané nějak geneticky, kdo ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí