Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky baculky, kde nakupujete oblečky na netu? Sháním věci jako šortky, šaty… Prostě letní hadříky, ale nechci dávat za kousek 3500… Děkuji ![]()
BTW : Bavíme se zde o velikostech 44 a vejš, kdyby náhodou..
To by mě taky zajímalo. Hořejšek takový problém není, ale sehnat šaty či kraťasy je prostě nemožné… Navíc, když mám ještě krátké nohy=DD
Většina eshopů má teď nabídku XXL nebo móda pro plnoštíhlé. Bonprix, Zoot, Orsay, určitě i HMko. Kamenný krám netuším, nakolik mám menší konfekční velikost, jenom jsem chtěla poradit, kdyby Vás to náhodou nenapadlo takhle řešit. Všechno si vyberete(se slevou) na netu a vyzkoušíte v krámě. Co se nehodí vrátíte.
@Sashie Krátké nohy, silná stehna i lítka… Joooo to je prostě boží ![]()
Mám úlovek
http://www2.hm.com/…tu/saty.html?…
@kissi Mně se pod odkazem zobrazí všechny šaty, které tam jsou=/ Přesně tak - hořejšek bych si nechala, ale spodek klidně někomu věnuji=DD
@flybe To znám, ale spousta věcí pro XXL či baculky je z hrozných materiálů, nevhodné střihy, pytlovinové tvary.
Bonprix - když tedy na netu. jejich velikosti celkem odpovídají a to mám velikost 48/50.
@nonina píše:
Bonprix - když tedy na netu. jejich velikosti celkem odpovídají a to mám velikost 48/50.
Ale ta kvalita mi přijde nic moc. Ja občas mrknu na Petrklíč. Zdá se to dražší, ale co mám, tak to je kvalitní. Spíš, aby se člověk udržel a nenakoupil tam za tisíce.
@Sashie Tak to jsem nevěděla, ale na druhou stranu prostě se to dá vrátit alespoň a není to tak předražené.
@nonina taky.. sice jsem se bála, na začátku, ale teď když vím, jakou mám vel, podle jejich číslování, tak si ve slevách objednávám různé trička tílka cenově okolo 200 kč a hlavně, jsme malá, takže i skrácené kalhoty ve větší vel.. To neseženu nikde.. Jsem malá -157 cm, a mám zadek, takže čím větší, tím delší a pak je s tím starostí, kde skrátit na storji atd..
Tady zadám skrácená vel, vel. 46 a je
@mall1976 trička jsou v pohodě, klidně i 3 roky nic ce netahá netrhá, nevypírá.. Klahoty to samé.. spíš některé třeba svetříky je to tak nějak nafoceno, ale trička a tílka a nějakélegíny či kalhoty elestaické riflové atd. tak to mě přijde jak kdekoliv v obchodě..
@Janasas píše:
@mall1976 trička jsou v pohodě, klidně i 3 roky nic ce netahá netrhá, nevypírá.. Klahoty to samé.. spíš některé třeba svetříky je to tak nějak nafoceno, ale trička a tílka a nějakélegíny či kalhoty elestaické riflové atd. tak to mě přijde jak kdekoliv v obchodě..
Možná jsem měla smůlu, neseděly mi střihy, šaty byly strašně krčivé. Jedny kalhoty byly super, druhé ve stejné velikosti mi byly velké a chytaly každou smitku. Už to pokoušet nebudu.
Ve svém nejtlustším období jsem měla 46, a to se ještě celkem dobře sežene v C&A - kalhoty a trika. Jinak jsem nakupovala na asos.com, asi by šel i Zoot. Základ jsou dobré střihy a materiály (což celkem vylučuje Bonprix a většinou i to H&M), bavlněný hadr typu šaty za 250 nebude vypadat dobře. Chce to nakoupit pár kvalitních kousků, smířit se s tím, že dočasně nebudu mít rozmanitý šatník a hubnout ![]()
Myslím, že oblečení pro dámy plnějších tvarů mají na Petrklíč. cz.