Holky s úzkostmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22878
13.8.24 07:28

Spíš jsem myslela tady na emiminu, můžete tam postupně přidávat další členy, i anonymně bez čísla :)
 https://www.emimino.cz/skupiny/pridat/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
13.8.24 08:44

@petramerry1864 já to mám ale úplně stejně. Vysazovala jsem po roce a čtvrt, chodila na terapie, byla šťastná, myslela jsem si, jak mám vyhráno a z ničeho nic se to vrátilo v té úplně nejsilnější formě. Znovu nasazuji AD, je mi strašně a doufám, že brzy zaberou. Hodně jsem chtěla žít bez antidepresiv, přibrala jsem po nich 15 kg, které nejdou shodit a celkově jsem si přišla jiná, ale asi už se mnou budou napořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.8.24 08:59

Tak posílám odkaz na skupinu, kde můžete psát i anonymně: https://www.emimino.cz/…-s-uzkostmi/ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.8.24 09:04

Skupina

Ahoj holky, všem by vám ode mě měla přijít pozvánka do skupiny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
13.8.24 09:06

Mám PTSD, k tomu úzkosti patří. :)

• Citovat
  • Upravit
55
13.8.24 13:57

Ahoj holky, nakonec máme WA skupinu, kde je nás více. Kdo se budete chtít přidat, pošlete mi tel. číslo do SZ :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
13.8.24 22:50
@Cloudy24_7 píše: Více

A nezkousela jsi na spaní spunty do uší? Mám to podobne s tím, že mě vše vzbudí a od té doby, co beru ad je to trosku lepší, ale hlavně ty spunty, kdyžtak ti i doporucim tu značku přímo, jsou poddajné. Jinak já podporu mám, musí to být těžké, když není :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.24 20:25

Já se přidávám taky, sice mám úzkost krátce z důvodu rodinné tragédie. Ale AD mě dostali do ještě horšího stavu než s jakou jsem šla na pohotovost. Teď díky těm AD mám neustále strach, že budu mít záchvaty jako při nich, konkrétně v neděli jsem měla záchvat a pomohl mi Lavekan. Beru ho už pár dní. Stále jeste beru Lexaurin ( 1,5 mg 2× denně), ale už to není takový účinek jak před měsícem. Také k tomu přidávám L-theanin, který má velmi dobré recenze na uklidnění, relaxaci, zmírnění úzkosti, stresu atd. Chci se kompletně zbavit Lexaurinu do měsíce a jít přírodní cestou, ale ty AD mě tak vyzchízovali, že snad příroda pomůže. Zkoušela jsem předtím L-tryptofan, ale ten me záchvat způsobil mírnější než AD, ale ten strach, že se člověk udusí nebo ze přestane dýchat je hrozný. Co bych dala za obyčejnou chřipku. :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová