Horor od kadeřnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1557
10.6.19 20:56

Ja u kadernice nebyla 15 let. Vzdycky jsem chtela zastrihnout konecky a mela jsem vlasy o 20cm kratsi… uz se striham sama. Zkus vytvorit nejaky hezky uces. Urcite to nebude tak strasny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
10.6.19 21:00

Proc si ji nezastavila kdyz te strihala? Nerikej ze pred tebou nebylo zrcadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.6.19 21:01

Já jedné věci nerozumím. Ty jsi jí tam nechala hlavu a odešla? Nebo jsi tam celou dobu seděla a koukala jak stříhá a neřekla jí ani popel? Jinak nechápu, proč jsi nezasáhla?
Taky se mi občas stalo, že se účes nepovedl, ale bylo to tím, že kadeřnice špatně odhadla moje husté vlasy. Kup si gel do vlasů a tužidla a experimentuj s účesy. V létě variabilitu a absenci husté hřívy oceníš.

• Citovat
  • Upravit
21593
10.6.19 21:08

Me to taky kadernice udelala. Kdyz jsem si vsimla toho, jake dlouhe kusy padaji na zem, bylo uz pozde. Na otazku, zda tomuto rika 5cm, jak jsme se dohodly rekla: ale ono to bylo potreba, mate to ridke.

8o 8o 8o

Tohle jsem zazila uz nekolikrat, ze clovek rekne kadernici co chce, ona si v tichosti udela neco jineho, protoze ona ma na to jiny nazor a ja pak musim zit s tim vysledkem.

Co na t rict? Nic. Prvni moment to je sok, pak se s tim clovek nejak smiri a vlasy opravdu dorostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.6.19 21:10
@Janli píše:
Já jedné věci nerozumím. Ty jsi jí tam nechala hlavu a odešla? Nebo jsi tam celou dobu seděla a koukala jak stříhá a neřekla jí ani popel? Jinak nechápu, proč jsi nezasáhla?
Taky se mi občas stalo, že se účes nepovedl, ale bylo to tím, že kadeřnice špatně odhadla moje husté vlasy. Kup si gel do vlasů a tužidla a experimentuj s účesy. V létě variabilitu a absenci husté hřívy oceníš.

a jak chces zasahnout??? Prece nezacne strihat na strane tak, ze to vidis. Zacne strihat vzadu. Kdyz uz se propracuje na strany, kde to vidis v zrcadle, uz je pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
10.6.19 21:13

Tak ono zasáhnout nejde, když sou vlasy delší tak se začíná stříhat vzdadu a než si člověk vsimne že místo 10cm padá půl metru tak má vzadu zkráceno a přece už si nebude nechávat dlouhej předek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
10.6.19 21:18

Ja bych ji to normalne odmitla zaplatit. Jsi zakaznik co si objednal urcitou, presne vymezenou sluzbu. To co si dovolila neni normalni.

A ty horory co tu pisete, to jako pokazde jdete k jine kadernici? Mela jsem za to, ze vetsina chodi k nejake overene, ke ktere se vraci, takze dotycna uz vi, co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.6.19 21:23

@warita já jsem si několikrát nechávala stříhat vlasy po zadek a opravdu poznáš jestli vlasy stříhá dole nebo u ramen.

• Citovat
  • Upravit
37132
10.6.19 21:29

@Janli jenom když ty vlasy stříháš do úplný roviny, kdybys to chtěla trochu postupně sestrihany, tak se ty vlasy musí vycesat jakoby do vzduchu a tam už necítíš jestli to bere nahoře nebo dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.19 21:34

Hele, neporadím. Mně tohle kadeřnice udělala jako dítěti s požehnáním, možná domluvou? mojí matky… „Vyrovnala“ jsem se s tím tak, že jsem už v životě do křesla nesedla, a „klid, to doroste“ trvalo dvacet, přísahám že dvacet let do původní délky na zadek. Po dvacítce mi k tomu pasu ne a ne dorůst celé roky.
Já nevím, jestli tyhle umělkyně nemaj mozek, záviděj jak s**ně nebo co to kruci má být, ale pro mě je tohle prostě neodpustitelný… Nejsou to „jen vlasy“, jsou to moje vlasy a moje podoba, jsem to JÁ… někdo cizí mi to zmrví na celé roky??? Tvl neexistuje.
Na tu čůzu u nás jsem nas*aná do dneška, to je asi patrný :mrgreen:
Prosím anonym, tuhle historku zná pochopitelně celá rodina. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.19 21:54

Byla bych nestastna, nastvana a ke kadernici bych vickrat nesla. Ja mela kdysi davno vlasy temer po zadek. Moje mamka do me tak hustila ze mi je zkrati o 5 cm, ze jsem podlehla a jak to dopadlo? Vzala to nad lopatkama :,( :,( prvni smiknuti nuzkama a me to bylo jasny. Obrecela jsem to strasne moc. Rostly pak k zadku hodne dlouho. Ted je mam temer do pasu a nikdaaa na ne uz nikdo nesahne. A u kadernice rict zkratit o centimetr znamena prijit o pulku vlasu…kdysi po porodu mi jedna rikala, ja vam to prostriham abyste to mela vzdusny jako ja. No kdyz jsem videla jeji hruzu na hlave tak jsem odmitla ze ne, ze to chci pouze zastrihnout do rovna. A beztak ta mrcha vzala vic cm. :roll: :lol: asi zavist…ted nemam vlasy nikym strihane par let.

• Citovat
  • Upravit
21593
10.6.19 22:44
@Janli píše:
@warita já jsem si několikrát nechávala stříhat vlasy po zadek a opravdu poznáš jestli vlasy stříhá dole nebo u ramen.

no, ja to nepoznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
10.6.19 22:59

Ja fakt nechapu, jaksi to muze nekdo dovolit…i blb pozna rozdil mezi 5cm a 30cm…nezaplatila bych a predpokladam, jak se znam, ze bez komentare by se muj odchod neobesel.
Asi se mi ani nechce verit, ze si ty kadernice opravdu delaji dle sebe a ne dle tech, co je zivi…vzdyt je jasne, ze uz u nich dotycna vice penez neutrati a zadna jeji kamaradka taky ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
10.6.19 23:02

Hodně kadernic neumí stříhat dlouhé vlasy, jsou zvyklé na různé obmeny kvetaku atd…příště radím se podivat, co má kadernice sama na hlavě, jestli taky hrůzu, mazala bych pryč. Mě taky kdysi jedna " strihala" pouze serezavacem, a to z mikada na krátké vlasy 8o vypadala jsem jak po úrazu el. Proudem :roll: od té doby si dávám bacha, a poslední dva roky se striham sama. Vlasy jsem nikdy nemela delsi a krásnější ;) myslim, že kadernice asi i trochu závidí, a tak vezmou více, nez bychom chtěli. Vlasum zdar! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4648
11.6.19 00:18

Znám moc dobře, já byla u máminy kadeřnice a chtěla jsem jenom konečky a dokulata, holička to pochopila po svém a odrbala mi to na „Rachel“, z vlasů do pasu jsem je měla pod ramena a kraje nešly ani do culíku. Pro mne docela šok. 8o Mladá a blbá. :zed: Teď když něco potřebuju, jdu ke kamarádce kadeřnici, jež má sama vlasy krásné pod lopatky a nemá potřebu stříhat 20 cm, když jí řeknu o 5cm zkrácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová