Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cracky To jsem viděla, byl to hnus a ten blbý konec, úplně jsme jí přála, aby to přežila
Ty spratky bych zabila ![]()
@Lindsay15 Viděla jsem oko…Ale jako hele, já jsem posraná i teď z Harryho Potera, když se tam objevil mozkomor… ![]()
@katule07 Vauu, to se mi ještě nikdy nestalo, ale švagrová se prý budí často kolem třetí. No holky, nezávidim vám to, třetí hodina je hodina zlých duchů ![]()
@katule07 Oko bylo fajn
Líbila semi nenávist- to monstrum co bylo jako z gumy
a změškaný hovor 1 a 2
Proto spíš čučím do pc, abych se tam moc nebála ![]()
@Sayonare Kruh a jezero smrti ![]()
@Ikente Také se budím většinou po třetí hodině, vždy koukám všude po místnosti, zakryju se peřinou až ke krku a snažím se usnout. Jakmile něco usyším (bytovka) tak se roztřesu jak ratlík
Ale já to mám z toho že jsem se od 4 let dívala na Noční můru v Elm Street a od tý doby mám noční můry a bojím se tmy
![]()
@Ikente Hodina zlý duchů jo??? Hm, tak díky…
Pořídím si bažanta.
Tak já bych doporučila Shutter Island nebo Nezvaná. Mně osobně se nejvíce líbí horory se zombíkama, jelikož si myslím, že to jednou sem přijde
o těch zombíkách je dobrý seriál The walking dead.. A také se mi libí horory točené na obyč kameru ( REC, Grave Encounters, Chernobyl diares)
@katule07 No jo, to mám všechno od švagrový, je to stejný blázen do hororů
Prý Kristus umřel ve tři odpoledne a protiklad (ve tři ráno) je zase hodina satana nebo zlých duchů ![]()
@Giigi Nezvanou jsme viděla, mám ráda filmy s nečekaným koncem
prokletý ostrvo určitě zkouknu, to ještě neznám. Jinam zombie moc nemusi, na to je ujetej manžel ![]()
@Giigi Shutter Island suprový a zombíci jsou také fajn-něco na tom bude
Rec, Karanténa a Grave Encounters také ušly, ale u GE mě dostal konec ![]()
@Ikente Já za to nemůůůžu, já se jako malá hrozně bála, spala jsem jeden čas na gauči a ty matrace se mi večer vždy šoupali od sebe a já už v duchu viděla jak mě tahá Fredy Kruger za sebou ![]()
@Sayonare Zasmála jsem se ![]()