Horory a psychologické filmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5037
22.9.12 20:47

@Cracky To jsem viděla, byl to hnus a ten blbý konec, úplně jsme jí přála, aby to přežila :( Ty spratky bych zabila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
22.9.12 20:48

@Lindsay15 Viděla jsem oko…Ale jako hele, já jsem posraná i teď z Harryho Potera, když se tam objevil mozkomor… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayonare
22.9.12 20:49

Holky, teď mi nějak uteklo, o jakém filmu se bavíte? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5037
22.9.12 20:49

@katule07 Vauu, to se mi ještě nikdy nestalo, ale švagrová se prý budí často kolem třetí. No holky, nezávidim vám to, třetí hodina je hodina zlých duchů :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
22.9.12 20:50

Sayonare: My s Cracky o Jezero smrti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayonare
22.9.12 20:51

@Ikente díky :mrgreen: už jsem v googlu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
22.9.12 20:52

@katule07 Oko bylo fajn ;) Líbila semi nenávist- to monstrum co bylo jako z gumy 8o a změškaný hovor 1 a 2 :cert: Proto spíš čučím do pc, abych se tam moc nebála :mrgreen:

@Sayonare Kruh a jezero smrti :P

@Ikente Také se budím většinou po třetí hodině, vždy koukám všude po místnosti, zakryju se peřinou až ke krku a snažím se usnout. Jakmile něco usyším (bytovka) tak se roztřesu jak ratlík :lol: Ale já to mám z toho že jsem se od 4 let dívala na Noční můru v Elm Street a od tý doby mám noční můry a bojím se tmy :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
126
22.9.12 20:53

:D :D :D :D @Ikente Hodina zlý duchů jo??? Hm, tak díky… :lol: :lol: Pořídím si bažanta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
22.9.12 20:53

Tak já bych doporučila Shutter Island nebo Nezvaná. Mně osobně se nejvíce líbí horory se zombíkama, jelikož si myslím, že to jednou sem přijde :lol: o těch zombíkách je dobrý seriál The walking dead.. A také se mi libí horory točené na obyč kameru ( REC, Grave Encounters, Chernobyl diares)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
22.9.12 20:55

@Lindsay15 Tak to koukáš na ten správný žánr filmů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayonare
22.9.12 20:56

Teda já nevím, co dřív stáhnout :mrgreen: asi gatě :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
5037
22.9.12 20:56

@katule07 No jo, to mám všechno od švagrový, je to stejný blázen do hororů :-) Prý Kristus umřel ve tři odpoledne a protiklad (ve tři ráno) je zase hodina satana nebo zlých duchů :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
22.9.12 20:58

@Ikente Máš mě na svědomí :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
22.9.12 21:00

@Giigi Nezvanou jsme viděla, mám ráda filmy s nečekaným koncem :-) prokletý ostrvo určitě zkouknu, to ještě neznám. Jinam zombie moc nemusi, na to je ujetej manžel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
22.9.12 21:00

@Giigi Shutter Island suprový a zombíci jsou také fajn-něco na tom bude :lol: Rec, Karanténa a Grave Encounters také ušly, ale u GE mě dostal konec :kytka:

@Ikente Já za to nemůůůžu, já se jako malá hrozně bála, spala jsem jeden čas na gauči a ty matrace se mi večer vždy šoupali od sebe a já už v duchu viděla jak mě tahá Fredy Kruger za sebou :cert:

@Sayonare Zasmála jsem se :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí