Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mě se líbí filmy jako Šestý smysl, Ti druzí. Neznáte ještě nějaké podobné?
Ahoj! Taky miluju horory, i když si pak týden nadávám, proč na to koukám
naposled jsem viděla Žena v černém s Danielem Racdliffem…klasická ducharina, ale moc hezky udělaná, krcila jsem se na sedadle celou dobu, film nenechal nadechnout;-)
Bavili jsme se o tom, že někdo dá nechuťárně více hvězdiček a že to nechápete - na to jsem já napsala, že z hvězdiček nikdy nepoznáme, co ten člověk hodnotí. Nechápu, jak tato ukázka z komentáře diváka, může potvrdit vaše tvrzení a vyvrátit můj názor
.
Pokud vidím zvrácený film - mě osobně nenapadne - proboha v jakém zvráceném světě to žijeme - protože mám stále na mysli, že je to jen film.
Pisatelka v komentáři píše, že o kvalitě filmu nemůže hovořit, že je to těžké, ale že si myslí, že nikdo z nás si nebude pamatovat fantastickou hudbu a skvělou práci s kamerou
.
Ale jak to může vědět ona, jak vy
.
Třeba ho shlédnu já a pak napíši - joj, skvělá kamera a střih.
Komentáře a recenze jsou vždy jen subjektivní názor a počet hvězdiček od škály 0 - 6 (přičemž) šest je výborný - neznamená, že je film jednoznačně skvělý a že já jsem zvrácená, protože se mi líbí zvrácenost
.
@Sayonare píše:
@Larr přečetla jsem si komentáře a nemám z nich pocit, že by někdo hodnotil kvalitu. např. tento
Tento film nie je ani tak nechutny, ako skor absolutne deprimujuci a vzbudzujuci vo vas pocity typu: Preboha, v akom zvratenom svete to zijeme?. To si povedzme hned na zaciatok. Ale na druhej strane musim skonstatovat, ze som cakala ovela, ovela vacsi hardcore, ktory nakoniec neprisiel, co som aj rada, pretoze takto som zvladla cely film bez ujmy na zdravi, hoci pri styroch scenach som si povedala, ze toto nie, to je uz prilis. A aby sme sa teda bavili o vypovednej a umeleckej hodnote… To je naozaj tazke, nikto z nas si z tohto filmu nazapamata fantasticku hudbu, skvelu pracu s kamerou, svetlom, sceneriami, ci vyborny vykon Sergeja Trifunovica alias Vukmira… Zapamatame si len ten drsny pribeh, a to doslovne od zaciatku do konca. A ked uz sme pri tom konci… Reziser nam da cez ksicht takeho facana, ze dovidenia. Zle sny z tohto filmu mat nebudem, ale rozhodne mam na dve, tri hodinky o com rozmyslat a pri tom rozmyslani si asi pustim Bambi
Souhlasím s tvým názorem - i za mě - dobrá duchařina. Při shlédnutí jsme stále myslela na Ospalou díru (nějaká souvislost
. Zatím nevím). A jsem ráda, že Hery Potr
umí i vážnější role
.
@SussiK píše:
Ahoj! Taky miluju horory, i když si pak týden nadávám, proč na to koukámnaposled jsem viděla Žena v černém s Danielem Racdliffem…klasická ducharina, ale moc hezky udělaná, krcila jsem se na sedadle celou dobu, film nenechal nadechnout;-)
Ahoj holky, díky za téma, už teď jsem s prominutím posraná až za ušima, jen to čtu
.
Mam tu puštěný Hory mají oči
, jinak mam moc ráda ty duchařský a pak samozřejmě tejden nespim ![]()
Jeden z oblíbených hororů je TO, doporučuju ![]()
@Giigi jestli se ti líbí filmy typu REC apod zkus si najít film tunely orig TUNELS… já jsem byla posraná ![]()
Jo ted jsem měla stáhnutý isidious a fokt dobrý:-) sice někdy trošku úsměvný, ale kterej horor je dokonalý ![]()
@tyrisa Na to jsem se chtěla podívat, stáhla si to a dabing byl v jiném jazyce ![]()
Tak jsem před chvilkou zkoukla katakomby, no a asi jsem moc náročná, nebo co, protože se mi ten film vůbec nelíbil teda ![]()
@Sayonare Katakomby mě teda nudily, akorát konec mě malinko překvapil-ten jsem nečekala ![]()
@Sayonare Já teď jdu hledat nějaký pořádný horor na dnešní večer, konečně tu nejsem sama
(Po včerejším zážitku bavení se o Jeepers Creepers a bílé dodávce-otevření okna a pod ním bílá dodávka) jsem nějak dostala chuť na horor ![]()
@Lindsay15 tak až něco objevíš, dej echo
no já taky hledám a kdyby něco, hodím to sem ![]()
@Sayonare Určitě
Já přemýšlím nad Shutter, Zatímco spíš, Insidious, Session 9 ![]()