Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Larr píše:
A co takhle když těmi nejlepšími známkami hodnotí zcela něco jiného, než myslíte vy. Taky jsem milovníkem hororů a podobných, ale určitě těch pět - šest hvězdiček nevnímám jako něco zvráceného. Lidé mohou hodnotit režii, střih, rekvizity, hudbu. Jasně - jsou filmy u kterých si říkáte no jo, je to jen natočené. A jsou filmy u kterých se vám honí hlavou - zvrácenost, nechuťárna - ale je to jen film a vypnout ho můžete kdykoliv
.
Ahoj, tak dnes obnovuju téma
Larr, slyšela jsem, že v Srbsku jsou schopný všeho, takže bych se nedivila, kdyby se to ve filmu dělo i v reálu ![]()
Tak dneska jsme se švagrovou koukaly na Ďábla v těle, sice nemusím nějaké vymítače ďábla, ale chvilkama to bylo fakt strašidelný. Kor když opodál si hrály naše dcery a já hlídala, aby si fakt hrály a nekoukaly se
Stejně jsem to vydržela jen chvíli a pak šla radši ven - není to s nima doma k vydržení
Škoda, vypadalo to docela dobře. Ženu v černém jsem viděla a moc jsem se nebála. Ale v kině je to něco jiného - třeba jsem v kině viděla Stáhni mě do pekla a byla jsem podělaná až za ušima, ale pak doma mi to už nic neříkalo )ale to je asi tím, že už jsem to viděla podruhé). Docela se mi líbilo Ti druzí, to má taky takový překvapivý konec a byla jsem u toho napjatá jako struna.
@Lindsay15 zrovna jsem to dokoukala, taky tak mi to přišlo, ale docela dobrý, dalo se na to dívat a mělo to děj ![]()
Dřív jsem byla poprděná i z Hněvu duší, ale třeba by mě to taky už dneska nebralo. I když, některé scény tam teda byly děsivý
Pach krve jsme viděla, ale to už mi přijde jako stejná hnusárna jako Texaský masakr nebo Hory mají oči. To fakt nemusim. Ale kždý máme jiný vkus ![]()
@Lindsay15 Švagrová taky, prý se smála celý film
Ale v kině jsem byla pěkně poprděná ![]()
Jo a ještě Dům slunečnic - tam bylo taky pár napínavých scén.
@Ikente Pach krve-viděla jsem všechny 4 díly a je to spíš krvák, ty já nemusím no ![]()
@kaczka89 píše:
Jojo Pach krve jde, viděla jsem 1 a 2. Ono to podle měnejsou horory, tady ty, kde někdo vraždí, ale filmy to jsou dobré.
Pak jsou dobré i Stigmata, sice straší, ale dobrý film.
a ještě jak jste se tu bavilipodle skutečných událostí, tak nejsuprovější film je V moci ďábla. U toho jsme byla fakt po…
jojo v moci dábla je super
dobrá je taky mlha tu doporučuju hlavně konec je šokující kde vám ukápne i slza. a podle skutečné události horor 30 a půl metru
@Ikente píše:
Tak dneska jsme se švagrovou koukaly na Ďábla v těle, sice nemusím nějaké vymítače ďábla, ale chvilkama to bylo fakt strašidelný. Kor když opodál si hrály naše dcery a já hlídala, aby si fakt hrály a nekoukaly seStejně jsem to vydržela jen chvíli a pak šla radši ven - není to s nima doma k vydržení
Škoda, vypadalo to docela dobře. Ženu v černém jsem viděla a moc jsem se nebála. Ale v kině je to něco jiného - třeba jsem v kině viděla Stáhni mě do pekla a byla jsem podělaná až za ušima, ale pak doma mi to už nic neříkalo )ale to je asi tím, že už jsem to viděla podruhé). Docela se mi líbilo Ti druzí, to má taky takový překvapivý konec a byla jsem u toho napjatá jako struna.
stáhni mě do pekla je dobrej film ale opravdu jen film jako horor mi to vůbec nepřipadalo
ti druzí se mi taky líbilo jak píšeš ty mělo to překvapující konec ![]()
@makykyna píše:
jojo v moci dábla je superdobrá je taky mlha tu doporučuju hlavně konec je šokující kde vám ukápne i slza. a podle skutečné události horor 30 a půl metru
Mlhu jsem viděla, ten konec je fakt smutnej
Já se teď chystám na Nepřemožitelné zlo a Proroctví, tak snad to bude stát za to.
@Ikente píše:
Mlhu jsem viděla, ten konec je fakt smutnejJá se teď chystám na Nepřemožitelné zlo a Proroctví, tak snad to bude stát za to.
proroctví mi něco říká ale už si nepamatuju jestli jsem to viděla nebo ne. mlhu jsem nakonci oplakala moc dobrej horor. nepřemožitelné zlo neznám ![]()
@makykyna Mlha mi přišla jako taková fantas magory, ale chvílema opravdu napínavá (až na ten konec, to bylo nefér).
@Lindsay15 Tak na to ráda kouknu, dneska budu mít večer klid, jupíí, už se těšim ![]()