Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nečetla jsem diskuzi (mozná to tady už zaznělo), ale mě opravdu dostal Čtvrtý druh. Ještě teď se bojím usnout.
@Lindsay15 píše:
@Ikente No,zas tak suprový to není
Tak salespoň průměrný, už fakt nevim, na co koukat ![]()
Líbilo? Fuj! Já lituji, že mi to manžel pustil
. Fakt jsem se několik dnů nevyspala, jak jsem kontrolovala dveře. Hlavně kolem třetí ráno. ![]()
@Kalisek Mě se to líbilo, hlavně to bylo uvěřitelný a dobře zpracovaný. Já se pak bála v noci když jsem se vzbudila, abych neviděla sovu ![]()
Další horor podle skut. události je hrúza v conacticatu ikdyž jsem tomu moc nevěřila..taky je prý dobrý horor TO vim že jsem to už viděla ale nevybavuju si o čem to je stejně tak jako clona mělo by to být japonský ale už fakt nevim ale kamarádka to ted nedávno viděla a chválila
čtvrtý druh je dost dobrý. zmeškaný hovor ujde.
Jojo Clona je super a zajímavý konec. TO je podle Kinga a je tam klaun, viděla jsem to kdysi dávno jako malá, když jsem jeli se školou k moři a bál se celý autobus
Jsem vas nasla az dnes. @Lindsay15 odepsala jsem ti do stare diskuse ![]()
Ještě jsem si vzpomněla na Identitu - nevím, jestli to už tady někdo nezmiňoval. To bylo dobrý - takový trochu psychologický. A taky překvapiý konec - to mě baví ![]()
@Weru Přečteno
Ty filmy také miluju a ten Příběh vraha byl dost dobrej, mě se to strašně líbilo…A v Poltergeistu- jak jí tam tahaly z toho „jiného světa“ (myslím že je to dvojka ![]()
@Ikente No,zas tak suprový to není