Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sayonare Já to hledala přes google…u nich to vyhledávání je divné, třeba u přítele v práci to najde úplně jiné věci než doma. a myslím, že to jednička je, Já to teda neviděla (teda jenom kousky) ale podle obrázků by mělo.
Tak holky, jako dala jsem si to do ulož to a stahuju, no a mám u toho, že mi zbývá na stažení 15hod
no dnes to na to nevidím, stáhnu to brzo ráno, to jede hned
@Sayonare píše:
Tak holky, jako dala jsem si to do ulož to a stahuju, no a mám u toho, že mi zbývá na stažení 15hodno dnes to na to nevidím, stáhnu to brzo ráno, to jede hned
to znám taky
minule jsem stahovala fim a objevilo se mi že bude staženej za x hodin ![]()
@makykyna hold si musím počkat, ráno to jede raz dva a za půl hoďky to je stažený ![]()
Celkem dobrý horor je i pach krve. ted už to má víc dílů asi dokonce čtyři už nevim přesně.
@Sayonare píše:
@makykyna to bude asi něco od krve, že?to já nemusím
nějaké scény ano
ale pěkně jsem se u toho bála.
pak další horory monstrum, mrtví k snídani, uvnitř, antikrist, hra na schovávanou, gothika,strach.com,čtvrtý druh, gag, dům hrůzy, houbičky, identita, kaw, koma atd. je jich plno…masakry taky nemam ráda přímo je nesnášim vždycky říkám že u hororu se chci bát a né (s prominutim za ten výraz) blejt ![]()
Jojo Pach krve jde, viděla jsem 1 a 2. Ono to podle měnejsou horory, tady ty, kde někdo vraždí, ale filmy to jsou dobré.
Pak jsou dobré i Stigmata, sice straší, ale dobrý film.
a ještě jak jste se tu bavilipodle skutečných událostí, tak nejsuprovější film je V moci ďábla. U toho jsme byla fakt po…
třetí a druhý nechápu proč jen ten první chybí..