Hotel Paradise

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12794
9.3.12 23:20

Ja doufam tez ze Klaudie nevypadne :palec: Mato je mi z nich nejvic sympatickej,tak doufam ze Dianu posle nekam,uz jen aby si Zuzana nemohla sama vybrat,nevim proc ale nejak ji nemama rada…a Dianu jakbysmet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
9.3.12 23:20

Taky jsem to chtěla napsat. Diana je fakt pipka a ještě ošklivá :D. No a ten Martin, to je fakt pako, on si jí snad vybere :roll:. Jen jsem čekala, že dneska to párování bude, no co se dá dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.3.12 23:26

No mužeme doufat že to bude alespon už zítra :lol: a né až v neděli a jen nás nechtěj navnadit :lol:

Dneska mě ale kluci pobavili :lol: :palec: .Pěkne umí využít situace jen co je pravda:-)jak si tak lehce holkám vyhrožovali :lol: a líbilo se mi že neřekli kdo miss plavky vyhrál nebo kdo prohrál proto že to by určitě mrzelo každou z nich..
Ten leo je fakt chytrej kluk :think: .Kdybych tam byla vyberu si jeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.3.12 23:27

a ta diana je fakt na pěst.Zlatá zuzka.Myslím si že zuzka si hraje na frajerku ale že je to citlivá holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
9.3.12 23:33

Jo, kluci byli dobrý :lol:. No koukala jsem na program a obávám se, že si počkáme do pondělí :roll:, já pořád doufám, že Klaudie přežije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
9.3.12 23:34

Od tech kluku to bylo fakt pekny ze nerekly vitezku :potlesk:
Ale Zuzku teda nemusim,neco mi na ni vadi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
10.3.12 10:19

dneska jsou dva díly na jojce, ale nevím,jestli je to opakováni šči co.. jeden v 11 a druhý v 5 odpoledne nebo tak nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
10.3.12 10:22

Já si myslím, že ten Martin si ji vybere.. Všimla jsem si, že pak byl záběr, jak kluvi říkaly, že je to opravdu slaboch nebo něco takého , tak si myslím, že si ji nakonec vybral…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
10.3.12 11:06
Kamča.dalmatinka píše:
a ta diana je fakt na pěst.Zlatá zuzka.Myslím si že zuzka si hraje na frajerku ale že je to citlivá holka.

přesněě a Diana chodí jak cuchta, ty vlasy od rána jak vstala neučesaná a ještě se před ním válí tak divně takový nechutný posunky dělá na něho..protivná jak činže..jenže teď budou vybírat kluci a přeju jí ať jí dá na prdel protože mu dávala kapky úplně nehorázně.

že prý jí ošahával..ježiši no a co ..tak to měla říct jednou a ne to tam omílat on vypadal jak největší uchylák a to se jí jen dotknul

• Citovat
  • Upravit
12735
10.3.12 11:43

Tak já bych kopla do hlavy tu Dianu, ta mě strašně sere. Jinak jak píše Kamča, fandím Klaudii jediná má mozek a říkal to i Leo, že když někdo z bab vypustí něco z úst tak jediná kdo má něco v hlavě je Klaudie. Zuzana jí chce vykopnout, jen proto, že ví, že je to silný soupeř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prochor
10.3.12 11:45

Přehlídka krásy a blbosti

Některým hošům by to spolu rozhodně klapalo. Dívky vzbuzují přinejmenším rozpaky. Jako chlap bych si vybral určitě Klaudii, která je z tomhle duševního vakuu asi nejpřijatelnější. Na druhém konci sexuálního řetězce pevně trůní Zuzka. „Vzor krásy“ s peroxidovými vlasy a dvakrát operovanými prsy o sobě prohlašuje , že je sama sebou :-))) Dále prohlašuje, že je to o projevu. Ten nám předvedla jen částečně. Pípátko by jí totiž mohli přidělat rovnou na její nevymáchanou pusu. Krasavice s obličejem jako psí čumák má sebevědomí anglické královny a to Her Majestys silně urážím. Opravdová ostuda slovenské republiky. Člověk marně přemýšlí - je víc trapná, hloupá nebo ošklivá? P.S. Opravdu si ženy myslí, že operací prsů u mužů zabodují. Většina chlapů z nich má srandu. Je to asi nějaká - pro nás nepochopitelná- hra jak se jedna na druhou vytahovat.

• Citovat
  • Upravit
Prochor
10.3.12 11:54

Je vidět, e jste normální ženský. Někdy se mi zdá, že se tady někdo zbláznil. 250 000 000 Kč v době, když děti umírají na onkologii to je moc.

• Citovat
  • Upravit
48576
10.3.12 11:55

Prochore já myslim že většina žen ví že umělá prsa nejsou pro většinu mužu nák sexy ale většina to dělá proto že se cítí blbě a nebo maj tak strašná prsa že umělá jim přijdou přijatelnější.Já sama bych do toho nešla :lol: a jinak souhlasim a taky mě potěšilo že včera kluci řekli že zuza ukázala hned vše že nemá co ukazovat.To jen potvrdilo muj názor že chlap nemá rád kurvozní chování alias ukážu ti pochvu a ty mi skončíš u nohou,ale dobívání a překvapilo mě že to vidí i stejně takoví mladoši :lol:

Doufám že ta diana dnes pofrčí domu.Uplně jí tak nesnášim že mít její adresu snad jí napíšu jak je blbá a nepříjemná nána :lol: a jestli jí tam Maťo nechá tak mu držim palce at příště vypadne proto že za blbost se platí :palec:

Nějak nemám milej vztah k žádné slečně,ale vypadnutí klaudie by mě opravdu mrzelo.Je to pěkná holka a chytrá a všude o ní píšou jako o štětce že fotila,ale na tom nevidim nic tak strašného:-)ale tam je opravdu spíš přehlídka vypatlaných slečen že bych se nedivila kdyby opravdu skončila proto že tam moc nezapadá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.3.12 12:35

Z holek fandim jednoznacne Klaudii… Dianu,Niku a Zuzanu bych z fleku propleskla, ty jsou horsi nez moje dvanactileta pubertalni neter!!! :mrgreen:
Ta Jana mi taky neprijde az tak spatna a jedina, ktera na me nepusobi „nijak“ je Nela - prijde mi, ze kdyz mluvi sama na kameru ma to hlavu i patu, da se to poslouchat a potom zacne resit takove pi…ny ze fakt nevim co je ona a co uz ne!!!

Z chlapu bych si opravdu nevybrala - Mato je tupec, Niko vypatlanec, Rybka je nijaky, Romeo je na facana a jediny, kdo ujde je ten Leo, sice chlasta a dela hovadiny, ale kdyz mluvi jde to poslouchat - ale vzhledove me „nepritahuje“ ani jeden, mam rada starsi chlapy!!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
10.3.12 14:38

dneska se bude vysílat ??? 8o
podle upotávek jsem vyrozumněla, že až v pondělí.......

a co mě nejvíc dostalo, byl Romeo, který si hraje na frajera, jak byl v té kostkované košili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: …jsem si říkala, jestli si nespletl pořad a nevypad z Farmář hledá ženu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí