Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja doufam tez ze Klaudie nevypadne
Mato je mi z nich nejvic sympatickej,tak doufam ze Dianu posle nekam,uz jen aby si Zuzana nemohla sama vybrat,nevim proc ale nejak ji nemama rada…a Dianu jakbysmet…
Taky jsem to chtěla napsat. Diana je fakt pipka a ještě ošklivá
. No a ten Martin, to je fakt pako, on si jí snad vybere
. Jen jsem čekala, že dneska to párování bude, no co se dá dělat ![]()
No mužeme doufat že to bude alespon už zítra
a né až v neděli a jen nás nechtěj navnadit ![]()
Dneska mě ale kluci pobavili
.Pěkne umí využít situace jen co je pravda:-)jak si tak lehce holkám vyhrožovali
a líbilo se mi že neřekli kdo miss plavky vyhrál nebo kdo prohrál proto že to by určitě mrzelo každou z nich..
Ten leo je fakt chytrej kluk
.Kdybych tam byla vyberu si jeho ![]()
a ta diana je fakt na pěst.Zlatá zuzka.Myslím si že zuzka si hraje na frajerku ale že je to citlivá holka.
Jo, kluci byli dobrý
. No koukala jsem na program a obávám se, že si počkáme do pondělí
, já pořád doufám, že Klaudie přežije ![]()
Od tech kluku to bylo fakt pekny ze nerekly vitezku ![]()
Ale Zuzku teda nemusim,neco mi na ni vadi ![]()
dneska jsou dva díly na jojce, ale nevím,jestli je to opakováni šči co.. jeden v 11 a druhý v 5 odpoledne nebo tak nějak
Já si myslím, že ten Martin si ji vybere.. Všimla jsem si, že pak byl záběr, jak kluvi říkaly, že je to opravdu slaboch nebo něco takého , tak si myslím, že si ji nakonec vybral…
Kamča.dalmatinka píše:
a ta diana je fakt na pěst.Zlatá zuzka.Myslím si že zuzka si hraje na frajerku ale že je to citlivá holka.
přesněě a Diana chodí jak cuchta, ty vlasy od rána jak vstala neučesaná a ještě se před ním válí tak divně takový nechutný posunky dělá na něho..protivná jak činže..jenže teď budou vybírat kluci a přeju jí ať jí dá na prdel protože mu dávala kapky úplně nehorázně.
že prý jí ošahával..ježiši no a co ..tak to měla říct jednou a ne to tam omílat on vypadal jak největší uchylák a to se jí jen dotknul
Tak já bych kopla do hlavy tu Dianu, ta mě strašně sere. Jinak jak píše Kamča, fandím Klaudii jediná má mozek a říkal to i Leo, že když někdo z bab vypustí něco z úst tak jediná kdo má něco v hlavě je Klaudie. Zuzana jí chce vykopnout, jen proto, že ví, že je to silný soupeř.
Některým hošům by to spolu rozhodně klapalo. Dívky vzbuzují přinejmenším rozpaky. Jako chlap bych si vybral určitě Klaudii, která je z tomhle duševního vakuu asi nejpřijatelnější. Na druhém konci sexuálního řetězce pevně trůní Zuzka. „Vzor krásy“ s peroxidovými vlasy a dvakrát operovanými prsy o sobě prohlašuje , že je sama sebou
Dále prohlašuje, že je to o projevu. Ten nám předvedla jen částečně. Pípátko by jí totiž mohli přidělat rovnou na její nevymáchanou pusu. Krasavice s obličejem jako psí čumák má sebevědomí anglické královny a to Her Majestys silně urážím. Opravdová ostuda slovenské republiky. Člověk marně přemýšlí - je víc trapná, hloupá nebo ošklivá? P.S. Opravdu si ženy myslí, že operací prsů u mužů zabodují. Většina chlapů z nich má srandu. Je to asi nějaká - pro nás nepochopitelná- hra jak se jedna na druhou vytahovat.
Je vidět, e jste normální ženský. Někdy se mi zdá, že se tady někdo zbláznil. 250 000 000 Kč v době, když děti umírají na onkologii to je moc.
Prochore já myslim že většina žen ví že umělá prsa nejsou pro většinu mužu nák sexy ale většina to dělá proto že se cítí blbě a nebo maj tak strašná prsa že umělá jim přijdou přijatelnější.Já sama bych do toho nešla
a jinak souhlasim a taky mě potěšilo že včera kluci řekli že zuza ukázala hned vše že nemá co ukazovat.To jen potvrdilo muj názor že chlap nemá rád kurvozní chování alias ukážu ti pochvu a ty mi skončíš u nohou,ale dobívání a překvapilo mě že to vidí i stejně takoví mladoši ![]()
Doufám že ta diana dnes pofrčí domu.Uplně jí tak nesnášim že mít její adresu snad jí napíšu jak je blbá a nepříjemná nána
a jestli jí tam Maťo nechá tak mu držim palce at příště vypadne proto že za blbost se platí ![]()
Nějak nemám milej vztah k žádné slečně,ale vypadnutí klaudie by mě opravdu mrzelo.Je to pěkná holka a chytrá a všude o ní píšou jako o štětce že fotila,ale na tom nevidim nic tak strašného:-)ale tam je opravdu spíš přehlídka vypatlaných slečen že bych se nedivila kdyby opravdu skončila proto že tam moc nezapadá..
Z holek fandim jednoznacne Klaudii… Dianu,Niku a Zuzanu bych z fleku propleskla, ty jsou horsi nez moje dvanactileta pubertalni neter!!! ![]()
Ta Jana mi taky neprijde az tak spatna a jedina, ktera na me nepusobi „nijak“ je Nela - prijde mi, ze kdyz mluvi sama na kameru ma to hlavu i patu, da se to poslouchat a potom zacne resit takove pi…ny ze fakt nevim co je ona a co uz ne!!!
Z chlapu bych si opravdu nevybrala - Mato je tupec, Niko vypatlanec, Rybka je nijaky, Romeo je na facana a jediny, kdo ujde je ten Leo, sice chlasta a dela hovadiny, ale kdyz mluvi jde to poslouchat - ale vzhledove me „nepritahuje“ ani jeden, mam rada starsi chlapy!!! ![]()
dneska se bude vysílat ??? ![]()
podle upotávek jsem vyrozumněla, že až v pondělí.......
a co mě nejvíc dostalo, byl Romeo, který si hraje na frajera, jak byl v té kostkované košili
…jsem si říkala, jestli si nespletl pořad a nevypad z Farmář hledá ženu
![]()