Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
petra79 píše:
Mě zajímá o čem se budou bavit třeba za 2 týdny,když vyčerpají kdo je osobnost apod.
tohle téma bude vděčné.Kdo je osobnost,kdo spí s kym za peníze(zatim to až na dvě výjimky vypadá na všechny ):lol: takže taky vděčné věčné téma
a pak už se budou bavit jen kdo s kým spal a nespal a to taky vypadá že bude o čem povídat ![]()
Doufám že tahle kravina brzo skončí
proot že koukat musim
Kamča.dalmatinka píše:Já budu mít utrum až přijede manžel ze služebky,ten úplně nesnáší tyto realitypetra79 píše:
Mě zajímá o čem se budou bavit třeba za 2 týdny,když vyčerpají kdo je osobnost apod.tohle téma bude vděčné.Kdo je osobnost,kdo spí s kym za peníze(zatim to až na dvě výjimky vypadá na všechny ):lol: takže taky vděčné věčné téma
Doufám že tahle kravina brzo skončía pak už se budou bavit jen kdo s kým spal a nespal a to taky vypadá že bude o čem povídat
proot že koukat musim
petra79 píše:Kamča.dalmatinka píše:Já budu mít utrum až přijede manžel ze služebky,ten úplně nesnáší tyto realitypetra79 píše:
Mě zajímá o čem se budou bavit třeba za 2 týdny,když vyčerpají kdo je osobnost apod.tohle téma bude vděčné.Kdo je osobnost,kdo spí s kym za peníze(zatim to až na dvě výjimky vypadá na všechny ):lol: takže taky vděčné věčné téma
Doufám že tahle kravina brzo skončía pak už se budou bavit jen kdo s kým spal a nespal a to taky vypadá že bude o čem povídat
proot že koukat musim
kdyže to opakují??
Já se nepřiznám, že koukám
asi by se mi ten můj posmíval ![]()
Kamča.dalmatinka píše:papavlinka33 píše:sice nejsem s produkce tv
holky už jsem se ptala, ale nikdo nereagoval, tak to zkusím znovu, proč ty sprosťárny vypípávají když je to stejně pozdě večer? ne že bych to tam musela mít, ale to pípaní mě neskutečně se*e.ale v tv se nesmí říkat sprosté věci a opakujou to i odpoledne v 15.00
no já se ptám proto že sprostě se v tv běžně mluvilo v noci, a navíc na hudebních stanicích běží v noci necenzurované klip který jsou dle mého sprostý dost. Dřív to dávali přes den cenzurovaný a v noci normál. Nevím no jsem v těchto věcech trochu mimo, nemám přehled o novinkách, proto se ptám. Taky nevím možná nám to někdo objasní.
Mě se to líbí, řeší kraviny a po celém dnu se zápřahu se synem je to dobrý
Aspoň se zasměju, pobavím…Ta Zuzana tam rozvířila vody a je to fajn, jsem zvědavá na zítřejší díl
Ale pípánní mě štve taky ![]()
beckie píše:petra79 píše:Já se nepřiznám, že koukámKamča.dalmatinka píše:Já budu mít utrum až přijede manžel ze služebky,ten úplně nesnáší tyto realitypetra79 píše:
proot že koukat musim
kdyže to opakují??
![]()
![]()
asi by se mi ten můj posmíval
Můj si ke mě přilehnul,když jsem koukala na Farmu a říká:„Ježiš ,co to je?“ A já na něj: „Počkej na co budeme koukat za chvíli“
Odešel ![]()
Cože? Ono už to jede? ![]()
Já teda nevím o co jde, ale kouknu se pro zasmání. Dá se to shlédnout někde online? ![]()
Alyss píše:beckie píše:Můj si ke mě přilehnul,když jsem koukala na Farmu a říká:„Ježiš ,co to je?“ A já na něj: „Počkej na co budeme koukat za chvíli“petra79 píše:Já se nepřiznám, že koukámKamča.dalmatinka píše:Já budu mít utrum až přijede manžel ze služebky,ten úplně nesnáší tyto realitypetra79 píše:
proot že koukat musim
kdyže to opakují??
![]()
![]()
![]()
Odešel
Alyss píše:beckie píše:Můj si ke mě přilehnul,když jsem koukala na Farmu a říká:„Ježiš ,co to je?“ A já na něj: „Počkej na co budeme koukat za chvíli“petra79 píše:Já se nepřiznám, že koukámKamča.dalmatinka píše:Já budu mít utrum až přijede manžel ze služebky,ten úplně nesnáší tyto realitypetra79 píše:
proot že koukat musim
kdyže to opakují??
![]()
![]()
![]()
Odešel
Jo já včera taky hledala farmáře online, tak mi říká: " se stěhuješ do přírody?" ale hotel mu ukázat musím, to je hrozná úchylárna, zlatí vyvolení ![]()
Holky tak ještě aby mi chlap mluvil do toho na co se budu koukat
.To myslíte jako vážně jo?
![]()
Já ted jedu na hory a od neděle teda neuvidim alespon 3 díly
i když třeba to dám v noci na pokoji přes notebok
proto že to nevydržim ![]()
Chlap u toho usnul, takže asi tak
. Já jsem teda upřímně zvědavá, jestli tu Klaudii vyšoupnou nebo ne ![]()
On mi do toho nekecá.Já když mu řeknu,že se chci koukat,tak zalehne na gauč a usne
Ale myslím si že když mi ujde pár dílů,že se nezblázním.Jdu spát jinak nevstanu v půl sedmý ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Holky tak ještě aby mi chlap mluvil do toho na co se budu koukat
![]()
proto že to nevydržim
Já teda taky doma okecávám jeho fotbal se přiznám
![]()
beckie píše:Kamča.dalmatinka píše:Já teda taky doma okecávám jeho fotbal se přiznámHolky tak ještě aby mi chlap mluvil do toho na co se budu koukat
![]()
proto že to nevydržim
![]()
To jsme dvě.Pořád by na to čutání koukal ![]()
U nás se každej koukáme na co chceme.Myslím si že dvě tv není zase nic tak zvláštního. ![]()
Já jdu do vany a taky pak spát. ![]()