Hotel Paradise

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
8.3.12 22:55
petra79 píše:
Mě zajímá o čem se budou bavit třeba za 2 týdny,když vyčerpají kdo je osobnost apod.

tohle téma bude vděčné.Kdo je osobnost,kdo spí s kym za peníze(zatim to až na dvě výjimky vypadá na všechny ):lol: takže taky vděčné věčné téma :mrgreen: a pak už se budou bavit jen kdo s kým spal a nespal a to taky vypadá že bude o čem povídat :lol:

Doufám že tahle kravina brzo skončí :mrgreen: proot že koukat musim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
8.3.12 22:57
Kamča.dalmatinka píše:
petra79 píše:
Mě zajímá o čem se budou bavit třeba za 2 týdny,když vyčerpají kdo je osobnost apod.

tohle téma bude vděčné.Kdo je osobnost,kdo spí s kym za peníze(zatim to až na dvě výjimky vypadá na všechny ):lol: takže taky vděčné věčné téma :mrgreen: a pak už se budou bavit jen kdo s kým spal a nespal a to taky vypadá že bude o čem povídat :lol:

Doufám že tahle kravina brzo skončí :mrgreen: proot že koukat musim
Já budu mít utrum až přijede manžel ze služebky,ten úplně nesnáší tyto reality :mrgreen: kdyže to opakují?? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
8.3.12 22:59
petra79 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
petra79 píše:

Já budu mít utrum až přijede manžel ze služebky,ten úplně nesnáší tyto reality :mrgreen: kdyže to opakují?? :mrgreen:

Já se nepřiznám, že koukám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi by se mi ten můj posmíval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
8.3.12 23:01
Kamča.dalmatinka píše:
papavlinka33 píše:
holky už jsem se ptala, ale nikdo nereagoval, tak to zkusím znovu, proč ty sprosťárny vypípávají když je to stejně pozdě večer? ne že bych to tam musela mít, ale to pípaní mě neskutečně se*e.
sice nejsem s produkce tv :mrgreen: ale v tv se nesmí říkat sprosté věci a opakujou to i odpoledne v 15.00 :nevim:

no já se ptám proto že sprostě se v tv běžně mluvilo v noci, a navíc na hudebních stanicích běží v noci necenzurované klip který jsou dle mého sprostý dost. Dřív to dávali přes den cenzurovaný a v noci normál. Nevím no jsem v těchto věcech trochu mimo, nemám přehled o novinkách, proto se ptám. Taky nevím možná nám to někdo objasní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
8.3.12 23:04

Mě se to líbí, řeší kraviny a po celém dnu se zápřahu se synem je to dobrý :) Aspoň se zasměju, pobavím…Ta Zuzana tam rozvířila vody a je to fajn, jsem zvědavá na zítřejší díl :)))) Ale pípánní mě štve taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.3.12 23:05
beckie píše:
petra79 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
petra79 píše:

Já budu mít utrum až přijede manžel ze služebky,ten úplně nesnáší tyto reality :mrgreen: kdyže to opakují?? :mrgreen:
Já se nepřiznám, že koukám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi by se mi ten můj posmíval :mrgreen:

Můj si ke mě přilehnul,když jsem koukala na Farmu a říká:„Ježiš ,co to je?“ A já na něj: „Počkej na co budeme koukat za chvíli“ :mrgreen: :mrgreen: Odešel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
8.3.12 23:05

Cože? Ono už to jede? 8o
Já teda nevím o co jde, ale kouknu se pro zasmání. Dá se to shlédnout někde online? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
8.3.12 23:08
Alyss píše:
beckie píše:
petra79 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
petra79 píše:

Já se nepřiznám, že koukám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi by se mi ten můj posmíval :mrgreen:
Můj si ke mě přilehnul,když jsem koukala na Farmu a říká:„Ježiš ,co to je?“ A já na něj: „Počkej na co budeme koukat za chvíli“ :mrgreen: :mrgreen: Odešel :lol:
:mrgreen: :mrgreen: farmář je lepší :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
8.3.12 23:08
Alyss píše:
beckie píše:
petra79 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
petra79 píše:

Můj si ke mě přilehnul,když jsem koukala na Farmu a říká:„Ježiš ,co to je?“ A já na něj: „Počkej na co budeme koukat za chvíli“ :mrgreen: :mrgreen: Odešel :lol:

Jo já včera taky hledala farmáře online, tak mi říká: " se stěhuješ do přírody?" ale hotel mu ukázat musím, to je hrozná úchylárna, zlatí vyvolení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.3.12 23:10

:lol: Holky tak ještě aby mi chlap mluvil do toho na co se budu koukat :mrgreen: .To myslíte jako vážně jo? :think: :lol:

Já ted jedu na hory a od neděle teda neuvidim alespon 3 díly :? i když třeba to dám v noci na pokoji přes notebok :lol: proto že to nevydržim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
8.3.12 23:12

Chlap u toho usnul, takže asi tak :mrgreen:. Já jsem teda upřímně zvědavá, jestli tu Klaudii vyšoupnou nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
8.3.12 23:12

On mi do toho nekecá.Já když mu řeknu,že se chci koukat,tak zalehne na gauč a usne :mrgreen: Ale myslím si že když mi ujde pár dílů,že se nezblázním.Jdu spát jinak nevstanu v půl sedmý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
8.3.12 23:13
Kamča.dalmatinka píše: :lol: Holky tak ještě aby mi chlap mluvil do toho na co se budu koukat :mrgreen: .To myslíte jako vážně jo? :think: :lol:Já ted jedu na hory a od neděle teda neuvidim alespon 3 díly :? i když třeba to dám v noci na pokoji přes notebok :lol: proto že to nevydržim :P

Já teda taky doma okecávám jeho fotbal se přiznám :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
8.3.12 23:14
beckie píše:
Kamča.dalmatinka píše: :lol: Holky tak ještě aby mi chlap mluvil do toho na co se budu koukat :mrgreen: .To myslíte jako vážně jo? :think: :lol:Já ted jedu na hory a od neděle teda neuvidim alespon 3 díly :? i když třeba to dám v noci na pokoji přes notebok :lol: proto že to nevydržim :P
Já teda taky doma okecávám jeho fotbal se přiznám :oops: :oops:

To jsme dvě.Pořád by na to čutání koukal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.3.12 23:15

U nás se každej koukáme na co chceme.Myslím si že dvě tv není zase nic tak zvláštního. :lol:

Já jdu do vany a taky pak spát. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky