Hotel Paradise

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
8.3.12 10:09
petra79 píše:
Já viděla první díl a už jsem si řekla,že to jsou vyhozené peníze,nemá to úroveň.Nevím jak vy,ale já jim rozumím vždycky tak každý pátý slovo,jestli tak špatně mluví,nebo já jsem hluchá :think: Včera jsem shlédla asi 10 minut a šla jsem radši spát,vůbec mě to nebaví.

tak já to mám stejně.Hold jak to jde přes porty je to blbě slyšet. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
8.3.12 10:10
Kamča.dalmatinka píše:
kvaček píše:
No já jsme spíš myslela půl na půl. Jako ne samé krasavice.. Ale prostě nějaké obyčejné a pak krasavice, to samé u chlapů, že by to bylo víc zajimavé..
takto jsou tam všichni pohlední a neni problém s někým být v jedné posteli, ale kdyby na někoh zbyl méně pohledný, míň sypmatický, tak by to bylo zajimavější..
fuj tak já bych měla problém ležet skoro ze všema :lol: .Líbí se mi jen ten potetovanej co ukazoval tu řit :lol: jinak je to strašný :mrgreen:

Souhlasím, je zajímavé jak každý vnímáme krásu jinak. Podle mně tam krasavci nejsou, jenom Niko je pěknej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
8.3.12 10:10

no prave ten s tou riti, to je masakr......leo..........to mi nekde udelat chlap, tak jako nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
8.3.12 10:13
Kamča.dalmatinka píše:
petra79 píše:
Já viděla první díl a už jsem si řekla,že to jsou vyhozené peníze,nemá to úroveň.Nevím jak vy,ale já jim rozumím vždycky tak každý pátý slovo,jestli tak špatně mluví,nebo já jsem hluchá :think: Včera jsem shlédla asi 10 minut a šla jsem radši spát,vůbec mě to nebaví.
tak já to mám stejně.Hold jak to jde přes porty je to blbě slyšet. :?
a ještě slovensky :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
8.3.12 10:38

já nějak nechápu o co tam vlastně jde. myslela jsem,že to bude něco jako vyvolení a kdo přežije v jednom. Nechápu jak se bude vyřazovat. Nebo se nebude? Jak určí vítěze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.3.12 10:40
Já to taky moc nechápu… Ven asi půjde ten, co se s nikým nevychrápe :mrgreen:
LuckaPt píše:
já nějak nechápu o co tam vlastně jde. myslela jsem,že to bude něco jako vyvolení a kdo přežije v jednom. Nechápu jak se bude vyřazovat. Nebo se nebude? Jak určí vítěze?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
8.3.12 10:43
gabriela82 píše:
Já to taky moc nechápu… Ven asi půjde ten, co se s nikým nevychrápe :mrgreen:

taky mě to už napadlo :mrgreen:

Fakt jsem myslela,že to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.3.12 11:08
Moreno81 píše:
no prave ten s tou riti, to je masakr......leo..........to mi nekde udelat chlap, tak jako nevim…

tak muj bráška to jako vožralej dělával běžně takže to mě nijak nepřekvapuje :mrgreen:

A o co jde.Vyhrává ten kdo zustane poslední v hotelu.Každý týden se tam vyřazuje,vyřadí se ten kdo nemá nikoho do páru a nikdo si ho nevybere.

Nemyslim si že kdyby tam byl nákej extra hnusák že by se někdo štítil.Jde o víc než milion takže kdyby žena neměla muže do páru chytne každého at je jakejkoliv jen aby nevypadla,takž to by žádnou legraci nedodalo :mrgreen:

To že jsou tam samé kurv-zního zvhledu má určitě taky svuj duvod (navíc hezká je tam jen jedna dvě )proto že normální holky by asi nesouhlasila s tím že tam kámen osouloží cihlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
8.3.12 11:22

já chápu,že vyhraje ten co bude poslední ve vile,ale jak to udělají. teď je tam 6 holek 5 kluků. zuza si vybere kluka zustane holka ta vypadne jak vyřadí dalšího? podle toho co říkali tak to vypadá,že dojde další kluk ten si vybere holku a vyřadí tím kluka,ale to bude pořád 5 na 5. navíc podle toho co říkají tak když si někdo někoho vybere tak ten co je vybranej nemá právo říct ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
8.3.12 11:29

Já na to koukám a fakt se bavím :mrgreen:, myslím, že je to i princip reality show, aby tam byli lidi co jsou schopný všeho a hlavně jsou trošku „jednodušší“. Právě proto mě to baví, je to takový odlehčení a fakt se musím smát. Už se těším, až se to ještě víc rozjede, to se asi můj manžel odstěhuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
8.3.12 11:30
kvaček píše:
NO to souhlasím, už jsem si říkala, jestli jsem hluchá, nějak jim nerozumím :nevim:

Jo, tak s tím taky souhlasím, prostě tichá slovenština a ještě vypípaná je pro mě za trest, to taky nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
8.3.12 11:33

Jinak popsaný jak to bude probíhat je na csfd http://www.csfd.cz/…el-paradise/

No a mě teda taky nepřijdou moc hezký, taky bych měla problém s kým bych měla sdílet postel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.3.12 12:00

zaplaťpánbuh že nemáme prima-love nebo kde to běží, abych na to omylem nepřepla. Stačila mě upoutávka a pár slov exotů co tam budou a bylo mi jasné, že to bude opravdu „vysoce“ kvalitní reality pro „náročného“ diváka. Možná měli vypnout zvuk při upoutávce :-) třeba by to neodradilo tolik lidí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
8.3.12 12:30

Hehe, to zase bude „celebrit“ :mrgreen: . Opravddu „elita“ národů :roll: .
Ale jo, já se na to klidně mrknu, když se budu nudit.
Teď jsem dokoukala 3tí díl. Nerozumim ani slovo (špatný zvuk, pípání, slovenština, šeptání).
Dívala jsem se na jejich stránku na FB a vesměs jsou reakce stejné „bordel v přímém přenosu“. Plus jsem narazila na tento zajímavý odkaz :mrgreen: . Ani nevim, jestli je to na emimi publikovatelné :think: .
 http://www.justinnikola.com/

• Citovat
  • Upravit
1185
8.3.12 12:31
medulinkax píše:
kvaček píše:
NO to souhlasím, už jsem si říkala, jestli jsem hluchá, nějak jim nerozumím :nevim:
Jo, tak s tím taky souhlasím, prostě tichá slovenština a ještě vypípaná je pro mě za trest, to taky nechápu :nevim:

SOUHLAS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky