Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Antonie Bolavá píše:
Tuhle jsem koupila tuhý deodorant a byl použitý. Byly na něm čáry od chlupů
@Antonie Bolavá píše:
To mě trumflo ![]()
@Antonie Bolavá píše:
no nekecej, já myslela, že žijem v době, kdy se snad ochlupení už nenosí
![]()
@Hanka79 píše:
Jo to ja si to taky hlidam, jak to prejizdi, kolikrat to zbozi prejizdi, nekdy se totiz stane, ze to prejede i vickrat nez ma…hlavne to delaj nektere pokladni, kdyz je velky nakup…doufaj, ze si toho clovek nevsimne…
A co si myslíš, že by z toho jako ta pokladní měla?? Spíš to přejede víckrát, protože jí to nevezme kod. (nepípne) Dost pochybuju, že by pokladní takovým podvodem chtěla úmyslně pomoct marketu. Kasa jí musí sedět, takže to přiomarkovaný by stejně musela b kase nechat. Odmarkovat a vzít prachy nemůže.
@snee píše:
Anebo stojíme u zeleniny a neb tam bylo lidí jak mraků, tak mi manžel říká, počkej u koše, máme v něm 10ti korunu, ať ho někdo neveme. A já s tím, že to se snad neděje jsem si prohlížela nějaký polštáře nebo co tam bylo, příjde za mnou manžel a říká kde máš koš, já se otočím a náš nikde a stál tam koš s žetonem, fakt!! Já jsem si připadala jak v blbý komedii…![]()
takhle si privydelavaj mlady na cigara. Ja do kosiku strkam bud zeton nebo 50cent od eura. Ackoliv kdyz by mi tam nechali jinej kosik tak je mi to asi jedno
@snee píše:
no nekecej, já myslela, že žijem v době, kdy se snad ochlupení už nenosí![]()
Jsem ti mohla včera poslat fotku
Než jsem se dokopala k holení, směle jsem mohla konkurovat medvědovi ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Fuuuuuj ![]()
@hami1 píše:
Nemělo to byt anonymně
Ale mne se to ukazalo dobre, ze je to od tebe, nevim proc tam najednou skocil anonym ![]()
Parkrat se mi stalo, ze nekdo nakupoval do myho vozejku. Jednou jsem pani nacapala, ani o tom nevedela. Podruhy jsem na to prisla pri vyndavani na pas - asi pet veci jsem tam prodavacce nechala. A jednou jsme s pritelem vlezli do prodejny a nekdo nam sebral jeste prazdny vozik - pak jsem si z nej delala srandu, ze ani tu kozu uz neuhlida ![]()
Jj, deodorant letěl do koše a příště jsem si radši koupila jiný, co na tom mazacím byla natažená fólie. Lidi jsou fakt prasata
@Antonie Bolavá No fuj…
to je jako kdyby na ziletkach byly chlupy z…ehm…
![]()
@Krasavicaa píše:
Jsem ti mohla včera poslat fotku![]()
![]()
![]()
Než jsem se dokopala k holení, směle jsem mohla konkurovat medvědovi
@snee píše:
Tohle si holky přečtěte!!! http://prekvapeni.kafe.cz/…tem_717.html
Fiiiha. To je hnus. Diky bohu, ze nejím maso.
Jednou jsem si z drogerie donesla zubní pastu a když jsem ji vybalila z krabičky, tak tam byla i rtěnka. Byla jsem v šoku. Kdyby to zkontrolovala pokladní v obchodě, tak bych se asi propadla hanbou, i když jsem o tom neměla ani tušení.