Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hodně vzdáleně mi to připomíná žížalky. Můžeš se podívat, jestli to je hra podobného ražení.
@Lalelale není to ono. Tohle byly kartičky, které se dávaly na hrací plochu a spojovaly hydrant s hasičem, co kropil kamaráda.
Mna napadla hra Saboter. Hraci postupne vykladaju karty tak, aby sa ne/vytvorila cesta k pokladu.
Ale zalezi teda na veku dietata ![]()
Na podobném principu je hra Tsuro, ale grafický není moc dětská, je spíš jako výtvarné dílo.
@Heivka ta bude mít jiný princip. Píšou ji od osmi, je tam víc cest, jsou tam nějaké figurky.
Ti hasiči byli jasní. Máš hrací plán a musíš propojit 2 strany. Jednoduché, rychlé.
@Billi když si zadáš ten obrázek do vyhledávače (pravý klik a vybrat vyhledat pomocí google), vyjede několik ruských odkazů. S pomocí překladače bys mohla dohledat originální jméno, jestli o to hodně stojíš
@Lalelale tady se sehnat nedá a Ruska si to posílat nenechám. Brala bych i nějakou podobnou alternativu. Dneska jsem to našla na Pinterestu a tam bylo několik podobných her, kdy byly okolo hracího pole zvířátka a musela se jim najít cesta k sobě. Zase tam byly kartičky a místo hadice to byly pěšinky.
@Billi Tak tady je odkaz na blog kde je celá natočená nebo naskenovaná, víte to chtít trochu práce, ale půjde udělat doma, stačí upravit, vytisknout a rozstříhat.
Hezký podvečer,
Když jsem byla malá, měli jsme doma hru viz obrázek. Ráda bych sehnala něco podobného pro děti. Máte tu některá tip?
Pokud by se dala sehnat i ta na obrázku, tak bych byla taky ráda.