Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky
Můžu vás poprosit o foto nebo odkaz jak hrníček s brčkem vypadá
Ať jsem koupila cokoli vše mám teče
tak že bych pořídila brčkovej ![]()
My máme Tommy Tippee Explora a je super - neteče, ani když spadne na zem a pít z něj jde opravdu lehce, pak máme nekapající s brčkem od Nuby, ale z toho se blbě pilo i mně, když jsem ho zkoušela, takže je zatím schovaný, až bude Sam větší.
http://www.malewo.cz/…10/56109.jpg máme tenhle, koupen v DM asi za 80kč
mila2113 píše:
Ahoj holkyMůžu vás poprosit o foto nebo odkaz jak hrníček s brčkem vypadá
Ať jsem koupila cokoli vše mám teče
tak že bych pořídila brčkovej
Doma máme tento, ale malý z něj ještě neumí http://www.e-cipisek.cz/…et/image.php?…
to je ten s brčkem, ale nekapající. Pravděpodobně ale později skončíme u toho z dm za pár kaček, ten sice normálně teče, pokud není zavřený, ale ségra si ho pro starší moc chválí.. Teď i kdyby uměl tahat z brčka, tak mu asi nevysvětlím, že ho nemá nahýbat ![]()
Příspěvek upraven 26.01.11 v 10:37
Blanulina píše:
No od Aventu jsem kupovala a tekl,ono je tolik druhů…
Avnet musí mít úplně suchý závit, aby netekl ![]()
My měli Nuby a fungoval, dokud z něj syn nezačal vytahovat tu membránu (prostě to protlačil dovnitř a hrnek vylil), teď máme Mam a dobrý.
Jinak všechny hrnky trošku tečou - je to způsobený tím, že v pítku zůstane zbytek vody, kterou dítě nasálo, ale nevypilo.
MAme MAM Trainer a netece
http://www.lekarna.cz/…z/186306.jpg
V tescu prodávájí netekoucí hrnečky asi za 40 Kč. Buď se 2 ušima s gumovým pítkem, nebo bez uší, ten je i větší a má plastové pítko. A fakt neteče. Jen čištění té pojistky (která právě brání tomu tečení), je taky na prd. ![]()
Chvilku sice trvalo, než se malá z něj naučila, ale nejdřív jsme to zkoušeli bez té pojistky a po nějaké době už to šlo i s ní ![]()
PeťulaK píše:
V tescu prodávájí netekoucí hrnečky asi za 40 Kč. Buď se 2 ušima s gumovým pítkem, nebo bez uší, ten je i větší a má plastové pítko. A fakt neteče. Jen čištění té pojistky (která právě brání tomu tečení), je taky na prd.
Chvilku sice trvalo, než se malá z něj naučila, ale nejdřív jsme to zkoušeli bez té pojistky a po nějaké době už to šlo i s ní
ten s gumovým pítkem máme my a je super…
Michaelakkk píše:Eemii píše:A to savo z toho pak dostaneš jak?já to teda myji jen ve vařící vodě a vatičkou na špejli, savo bych si do toho neodvážla dát
Taky mame ten s brckem..to myti je na prd,ale ja to jednou tydne nalozim do Sava na hodinu,tak snad to vsechno zle znici..nekdy to prostouchnu spejli s trochou vaty.Jinak teklo vse,co jsme mely
To Savo z toho normalne proplachnu varici vodou,dlouho a dulkadne..V Savu nevidim problem,dyt to tam pisou,k dezinfekci detskych potreb.A drive byla v reklame holcicka,jak zuzla kacenku,kterou maminka zrovna „vysavila“.
Dokonce to ani druhy den nesmrdi.
kocunka píše:PeťulaK píše:ten s gumovým pítkem máme my a je super…
V tescu prodávájí netekoucí hrnečky asi za 40 Kč. Buď se 2 ušima s gumovým pítkem, nebo bez uší, ten je i větší a má plastové pítko. A fakt neteče. Jen čištění té pojistky (která právě brání tomu tečení), je taky na prd.
Chvilku sice trvalo, než se malá z něj naučila, ale nejdřív jsme to zkoušeli bez té pojistky a po nějaké době už to šlo i s ní
JJ, taky na něj nedám dopustit. Avent za 250Kč opravdu teče, takže žádný zázrak. A u toho tescováckého to zas není taková pálka, že když už je ta pojistka fakt hnusná,protože po tom čaji fakt časem zajde, není problém koupit druhý hrnek. ![]()
Mame Tommy Teppee Explora jako ziza a nemuzu si ho vynachvalit - netece a jak je malej, lehkej a ma veliky usi, tak z nej Zuzi umi krasne sama pit uz od cca 10 mesicu ![]()
na čištění toho brčka se prodáváji úplně mimi kartáčky, viděla jsem je i v DM, ale už je to delší dobu, stejný kartáček jsem měla i u nosní odsavacky a jde to s tím krásně umýt uvnitř ![]()
Holky a nemáte nkdo skušenosti s hrnkem od FISCHER PRICE?
Máme ho a vůbec nám z něj nejde pít.