Hrníček, který neteče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27247
26.1.11 12:15
Eemii píše:
Michaelakkk píše:
Eemii píše:
Taky mame ten s brckem..to myti je na prd,ale ja to jednou tydne nalozim do Sava na hodinu,tak snad to vsechno zle znici :mrgreen: ..nekdy to prostouchnu spejli s trochou vaty.Jinak teklo vse,co jsme mely
A to savo z toho pak dostaneš jak?já to teda myji jen ve vařící vodě a vatičkou na špejli, savo bych si do toho neodvážla dát :poblion:
To Savo z toho normalne proplachnu varici vodou,dlouho a dulkadne..V Savu nevidim problem,dyt to tam pisou,k dezinfekci detskych potreb.A drive byla v reklame holcicka,jak zuzla kacenku,kterou maminka zrovna „vysavila“.
Dokonce to ani druhy den nesmrdi.

Důkladně propláchnu a ještě dám na balkon vyvětrat. Zrovna dneska jsem čistila čajová sítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
26.1.11 12:28

Teď jsem objevila jeden a chtěla bych se zeptat, jestli už má někdo tu zkušenost…zdá se mi docela dobrý!
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.1.11 13:13

Tak Savo se leje i do studní :-D :-D :-D

Já teda hrnek v Tesku kdysi koupila, ale dávám do něj jen studenou vodu. Musím říct, že skutečně neteče, pokud s ním dítě nepraští o zem, pak ten čudlík s membránkou vypadne nebo se uvolní a než si toho všimnu, je potopa. Ale mně jde spíš o to, že obsahuje BPA, takže se takové věci snažím eliminovat. Používáme převážně MAM, ale chci pořídit ještě něco dalšího (MAM se mi špatně čistí, je tam spousta hluchých míst, kam se nedá dostat). Ale taky pátrám, co. Chci aby to mělo už větší objem, když někam jedem, abych nemusela pětkrát dolejvat. DOma už je schopen pít z normálního hrnku nebo skleničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
26.1.11 13:42
Amabilis77 píše:
Tak Savo se leje i do studní :-D :-D :-DJá teda hrnek v Tesku kdysi koupila, ale dávám do něj jen studenou vodu. Musím říct, že skutečně neteče, pokud s ním dítě nepraští o zem, pak ten čudlík s membránkou vypadne nebo se uvolní a než si toho všimnu, je potopa. Ale mně jde spíš o to, že obsahuje BPA, takže se takové věci snažím eliminovat. Používáme převážně MAM, ale chci pořídit ještě něco dalšího (MAM se mi špatně čistí, je tam spousta hluchých míst, kam se nedá dostat). Ale taky pátrám, co. Chci aby to mělo už větší objem, když někam jedem, abych nemusela pětkrát dolejvat. DOma už je schopen pít z normálního hrnku nebo skleničky.

To, že obsahuje BPA jsi zjistila kde? A u nás teda prochází velkýma zatěžkávacíma zkouškama, malá s ním mydlí o zem téměř pořád a fakt neteče :nevim: A ještě se mi ani nestalo, že by ta pojistka vypadla :nevim: Drží tam dost napevno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.1.11 14:47

Peťulo, kdyby ho neobsahoval, tak to tam bude napsané. Jinak o všech příliš levných věcech platí, že jsou z míň kvalitních materiálů :wink: Proč by se měl někdo zabývat výrobou ze speciálního plastu, když se mu to nezaplatí. Však i Avent vyrábí věci bez BPA teprve od února loňskýho roku. Co se týče tý membránky, tak ta nám plave v hrnečku poměrně často. Ale ono to zní logicky, když to spadne (píš mrští) z jídelní stoličky na dřevěnou podlahu. Je to jen kus tvrdýho plastu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.1.11 21:49

Taky máme Tesco hrníček cca za 50 Kč. Malá z něj pije fakt krásně. Pojistka občas vypadne, ale spíš když ji po mytí špatně nasadím a malá s tím pak praští o zem. Jinak BPA si myslim,že obsahuje spousta věcí, o kterejch třeba ani nemáme tušení. Neříkám, že to je ok. Ale já jsem ráda, že nám konečně nějakej hrnek sednul. A navic nevim, proč by to každej výrobek musel mít na sobě hrdě napsaný: Neobsahuju BPA. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák