Hrozně nesnáším tchýni :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
15.2.13 11:12

To co popisuješ, není nic tak zlého. Znám horší případy. Razantně a bez okolků bych ji řekla ať se neplete do výchovy. A to stále dokola, pokud by pokračovala. Peníze bych nepůjčovala a hotovo. Nic tak hrozného se neděje. Babička neni povinna kupovat dárky, pleny atd. vašemu miminku. Je to vaše dítě, takže s tím bych se vůbec nezabívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.2.13 12:03

@eneerka já vím, že není povinná mu nic kupovat, já jen že třeba moje babička s dědou nikdy nezaměli že mám svátek a narozeniny i pod stromečkem jsem tam něco našla, ale i když to byla drobnost za pár korun, mě, jako dítěti to udělalo hroznou radost. Nám s manželem ať nedává nic, ani id ní nic nechcem, ale tomu malýmu by mohla. Nebo jsem přemýšlela, že vždycky něco koupíme, dovezeme to k ní a ať to jako od ní dostane, když mu nestojí ani za to aby mu něco koupila.

Holky hrozně moc děkuju, pořebovala jsem tohle slyšet a nějak povzbudit, asi je fakt že to nemám tolik řešit, jenže prostě, je tohle moje první dítě a ona se takhle dříve nechovala, potřebovala jsem se o to s někým podělit :hug:
A koukám, nejsem zdaleka jediná, co má problémy s tchýní, zítra tam jedeme na zdvořilostní návštěnu, :zed: tak držte palce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.2.13 12:34

Korunkaa: I to je možnost, něco koupit a dát dítěti „jakože“ od babičky, pokud ti na tom tak záleží, ale já bych to asi tak přes koleno nelámala. Ať mu neskresluju představy o babičce. Je taková a hotovo. :)… Tak dostane od druhé babičky.. Ale to s tím mlékem přehnala! Je to ponížení, to by si něco vyslechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.2.13 20:43

@eneerka Právě že už jinou babičku nemá, já už bohužel rodiče nemám, o to víc mě to právě mrzí s těma dárkama :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rivaldelop123
20.2.13 08:45

Úplně tě chápu, že ti tchýně leze na nervy. Mám v podstatě to samé, jen s tím rozdílem, že bydlíme s tchýní v jednom baráku a to je teprve něco! Je tu nasáčkovaná každý den a stráví tu celé odpoledne až do večera. Nejradši by snad ani neodešla! Hrozně mi vadí jak malé pořád tahá a furt mu něco vnucuje a on je pak z toho přetažený a řve. A ty její rady taky stojí za to! Dokonce mě hlídá co jím, aby to snad malému neuškodilo! Ke své dceři by si tohle nedovolila, protože ta by s ní rychle zametla! To já bohužel nemůžu už kvůli manželovi. Ano mám na ní vyloženě averzi a to především kvůli tomu, že když jsem byla ještě těhotná, vůbec se o vnoučka nezajímala, nezeptala se, prostě nic. O tom, že by mu něco koupila ani nemluvě. Zato o vnučce (od své dcery) mlela furt. Mě to tehdy hrozně mrzelo, ale smířila jsem se s tím a teď prostě nestojím o tom, aby sem furt lezla. Když se nestarala předtím, tak ať se nestará ani teď.

• Citovat
  • Upravit
rivaldelop123
20.2.13 08:47

Ano není povinnost babiček něco kupovat, ale popravdě mrzí to, hlavně když vidíte jak druhému vnoučeti pořád něco kupuje a vašemu dítěti nic. Hlavně že ho chce pořád tahat a říká jak je máma zlá.

• Citovat
  • Upravit
228
20.2.13 13:45

No tak to se vám nedivím, máte to ještě horší než já, já jen děkuju že bydlíme docela daleko a že k nám není žádný přímý spoj :lol: jojo, s tchýněma je holt někdy peklo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová