Hubená a nedaří se...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
31.1.19 14:06

Dekuji.. No ono tělo asi hladoví :) jim třeba jen jedno jídlo denně…

• Citovat
  • Upravit
427
31.1.19 16:15

@mackA159 pardon, ale přispějí taky do diskuze..

A proč jíš jen jedno jídlo denně? 8o
To opravdu není zdrave.. a kdy by jsi byla těhotná, jedla by jsi taky jedno jídlo denně?

Já jsem vždy byla taky hodně hubena, ale jedla normálně. Třeba 5 x denně. Otěhotnět nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
31.1.19 17:18

@baal7513 presne… !!!! Pak pardon nechci se nikoho dotknout ale toto je uz spis na psychologa a reseni: proc jim 1 jidlo denne?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.19 17:20

Tak to je potom opravdu jiný příběh :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
31.1.19 22:00

No jde o to, že jsem byla dost často nemocná… Ve stresu… On se vám pak stáhne žaludek, a budete rádi když do sebe něco nacpete.. Snažím se začít jist pravidelně, ale víte, kdo nezažil nepochopí… Po jednom jídlu jsem byla prostě plná celej den… ;) , nehledě na to že jsem pracovala 12hodin venku, v zimě, smradu, špíně, a bohužel nebyl čas jist… samozřejmě jak už jsem psala, snažím se to změnit. Nová práce, nový začátek…

• Citovat
  • Upravit
24798
31.1.19 22:12
@mackA159 píše:
Děkuju moc za rady! Uvidime no… Hormon zřejmě nějaký chybí… Ovulaci občas cítím, ale menstruace třeba dorazí až měsíc po… :( vzhledem k tomu jak se stravuji, stačí mi i jedno jídlo denně.. Takze nemám asi ani dostatek vitamínů, minerálů… :zed:

To je blbina, luteální fáze je maaximálně 18-19 dní. Mám nižší BMI a ovulace i menstruace pravidelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
1.2.19 08:52

@mackA159 tak stres taky neni dobry k poceti…muze komplikovat zivot i zenskym, co maji normalni vahu, natoz tobe…co ja urcite doporucis: hormonalni profil, udelej klidne i jako samoplatce, me to ma obvodni gyn nedelala, nevim, zda na to maji mene penez narozdil od caru???
@Pipet lutealka je cca 11-16 dni, pokud je teplota zvysena 18 a vice dni, jde pravdepodobne o tehotenstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
1.2.19 14:49

@mackA159 :hug: To je možné, že jsi prostě sedřená a zničená, takže si fakt najdi čas třeba na 3 jídla denně, vychutnej si je a buď co nejvíc v klidu. Třeba se brzo zadaří. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí