Hubneme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4999
1.7.10 22:02

Alunko, moc gratuluju,jsi šikulka, jen tak dál :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
2.7.10 07:14

Alunka1: ahoj a moc gratuluju, je to skvělý a držím do budoucna palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.7.10 13:34

Taky moc Gratuluju Alunce a všem holkám, které se rozhodly hubnout a zhubly. :huban:
Dneska je zase krásně, možná až moc :roll:
Včera jsme byly u vody, ale dneska asi nikam, protože ze mě leje, jako z konve :jazyk:
Brrrrrrrrr :cert:
Krásný slunečný den holky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.7.10 13:54

Ahoj Ivčo, my taky nikam nepůjdeme, jsme zpocení a udušení i doma a venku je to ještě horší :roll: Tak jsem dneska dopoledne uklízela, odpoledne budu péct tchánovi k svátku něco na zub. Jinak nemáme se synem v tom vedru vůbec chuť na teplý jídlo, tak jsme si dali k obědu chleba se šunkou, sýrem a okurkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
2.7.10 13:57

ahoj holky, venku už to zase praží a my jsme radši schované doma nebo některé i v práci. To je můj případ .-) Ale nevadí mi to, aspoň jsem v kontaktu s vámi :-) K obědu jsem měla trochu těstovin, na srovnání žaludku, kousek kabanosu, který sem si koupila mi nesedl a přitom se mi na něj sbíhají sliny. Ted´sem si radši dala melouna :-) a ven se vůbec netěším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.7.10 14:26

Leni, to se ti nedivím, že se ti nechce ven. Já nejdu ani omylem, je tam fakt od pohledu hrozně.
Jinak mně nějak ani nechutná moc jíst v tom vedru, ale abych si držela svůj počet kJ, tak jsem si dala půl pytlíku Jojo medvídků, no pochutnala jsem si :D Ještě si dám k sváče melouna a k večeři vůbec nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
2.7.10 14:29

Ven budu muset, i když nerada, čeká mě 20 minutová cesta domů, potom ještě jdeme s manžou pro digi váhu a pešky domů, snad venku aspoň trochu zafukuje, jinak budu dušená, než dojdeme domů 8-)
mě se taky moc jíst nechce, ale mám hlad a tak si něčeho jenom zobnu, nic teplýho nechci, tak jsem zvědavá, kousek melouna ještě mám na cestu domů, už se na něj těšim …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.7.10 19:47

Jo, meloun je v těch vedrech fakt super. Fuj, tak si manžel udělal hranolky, jak je jindy miluju, tak teď ta kombinace dusnýho vedra a přepálenýho oleje se mnou teda zatočila, se mi obrátil žaludek, fuj, no ale taky dobře, aspoň mi nedělá chutě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.7.10 21:31

Jak tady pořád čtu o tom melounu, musela jsem si koupit taky jeden, mňam, mňam. :mrgreen:
Dneska fakt bylo vedro :poblion:
Docela často te´d jim jogurty.Ale dneska jsem si otevřela jeden a myslela jsem , že je borůvkový :nevim:
A ejhle, byla to nějaká sušená švestka :poblion: , fakt mi vůbec nejel, br.Večer jsem zase dělala obložený talíř, je to v tom vedru nejlepší a hlavně každý si dá na co má chuť. :dance:
Krásný večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.7.10 22:06

Obloženej talíř je v těch vedrech super večeře, já jsem si uvařila těstoviny se směsí zeleniny a sýrem. :) V sedm se ochladilo, tak jsem dostala po delší době chuť na teplý jídlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.7.10 09:18

Ahoj děvčata. :mavam:
Koukám, že si všechny užíváte prodlouženého víkendu :dance:
Dneska budu vařit hovězí na houbách s těstovinami. :palec:
krásný den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
5.7.10 09:23

Ahoj Ivčo, tak my byli na chatě, ale klasicky jen v sobotu a neděli, dneska se válíme doma a zítra si jedeme pro nové auto :dance:
No jinak po týdnu, co jsem si přidala z 5000kJ na 5500kJ jsem ještě zhubla zase další 1kg :think: To nechápu, že hubnu stejným tempem jak s těmi 5000kJ, ale tak ne že by mi to vadilo :lol: No tak si ode dneška přidám na 6000kJ a uvidíme. Ale už mám pocit že se začínám skoro cpát, jak jsem byla zvyklá na míň, srazil se mi žaludek, tak mi to teď přijde dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.7.10 19:44

Ahoj ahoj ahoj :dance:
Tak dneska bylo na obídek to hovězí na houbách s kolenama a večír, mňam těstovinový salát :-P
Tady se už vážně uvaříme :poblion:
Doma se nedá ani spát, máme tady pořád 29 :poblion: :poblion:
Ať se ochladí, prosím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
5.7.10 21:04

Ahoj Ivčo, taky bych brala ochlazení, já jsem dneska nic teplého nejedla, nemám v těch vedrech vůbec chuť, takže k obědu byl rohlík s hermelínem a okurkou, k večeři mlíko s piškotama. A jak se ti daří hubnutí? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.7.10 21:07

No, mám čtyři kila dole, ale potřebuju ještě tak 12, :poblion: abych byla spokojená :dance:
Kolik vážim vám řeknu, až to zhubnu, protože je to šílený číslo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová