Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Alunka1: ahoj a moc gratuluju, je to skvělý a držím do budoucna palečky ![]()
Taky moc Gratuluju Alunce a všem holkám, které se rozhodly hubnout a zhubly. ![]()
Dneska je zase krásně, možná až moc ![]()
Včera jsme byly u vody, ale dneska asi nikam, protože ze mě leje, jako z konve ![]()
Brrrrrrrrr ![]()
Krásný slunečný den holky ![]()
Ahoj Ivčo, my taky nikam nepůjdeme, jsme zpocení a udušení i doma a venku je to ještě horší
Tak jsem dneska dopoledne uklízela, odpoledne budu péct tchánovi k svátku něco na zub. Jinak nemáme se synem v tom vedru vůbec chuť na teplý jídlo, tak jsme si dali k obědu chleba se šunkou, sýrem a okurkou.
ahoj holky, venku už to zase praží a my jsme radši schované doma nebo některé i v práci. To je můj případ .-) Ale nevadí mi to, aspoň jsem v kontaktu s vámi
K obědu jsem měla trochu těstovin, na srovnání žaludku, kousek kabanosu, který sem si koupila mi nesedl a přitom se mi na něj sbíhají sliny. Ted´sem si radši dala melouna
a ven se vůbec netěším
Leni, to se ti nedivím, že se ti nechce ven. Já nejdu ani omylem, je tam fakt od pohledu hrozně.
Jinak mně nějak ani nechutná moc jíst v tom vedru, ale abych si držela svůj počet kJ, tak jsem si dala půl pytlíku Jojo medvídků, no pochutnala jsem si
Ještě si dám k sváče melouna a k večeři vůbec nevím…
Ven budu muset, i když nerada, čeká mě 20 minutová cesta domů, potom ještě jdeme s manžou pro digi váhu a pešky domů, snad venku aspoň trochu zafukuje, jinak budu dušená, než dojdeme domů ![]()
mě se taky moc jíst nechce, ale mám hlad a tak si něčeho jenom zobnu, nic teplýho nechci, tak jsem zvědavá, kousek melouna ještě mám na cestu domů, už se na něj těšim …
Jo, meloun je v těch vedrech fakt super. Fuj, tak si manžel udělal hranolky, jak je jindy miluju, tak teď ta kombinace dusnýho vedra a přepálenýho oleje se mnou teda zatočila, se mi obrátil žaludek, fuj, no ale taky dobře, aspoň mi nedělá chutě ![]()
Jak tady pořád čtu o tom melounu, musela jsem si koupit taky jeden, mňam, mňam. ![]()
Dneska fakt bylo vedro ![]()
Docela často te´d jim jogurty.Ale dneska jsem si otevřela jeden a myslela jsem , že je borůvkový ![]()
A ejhle, byla to nějaká sušená švestka
, fakt mi vůbec nejel, br.Večer jsem zase dělala obložený talíř, je to v tom vedru nejlepší a hlavně každý si dá na co má chuť. ![]()
Krásný večer ![]()
Obloženej talíř je v těch vedrech super večeře, já jsem si uvařila těstoviny se směsí zeleniny a sýrem.
V sedm se ochladilo, tak jsem dostala po delší době chuť na teplý jídlo ![]()
Ahoj děvčata. ![]()
Koukám, že si všechny užíváte prodlouženého víkendu ![]()
Dneska budu vařit hovězí na houbách s těstovinami. ![]()
krásný den ![]()
Ahoj Ivčo, tak my byli na chatě, ale klasicky jen v sobotu a neděli, dneska se válíme doma a zítra si jedeme pro nové auto ![]()
No jinak po týdnu, co jsem si přidala z 5000kJ na 5500kJ jsem ještě zhubla zase další 1kg
To nechápu, že hubnu stejným tempem jak s těmi 5000kJ, ale tak ne že by mi to vadilo
No tak si ode dneška přidám na 6000kJ a uvidíme. Ale už mám pocit že se začínám skoro cpát, jak jsem byla zvyklá na míň, srazil se mi žaludek, tak mi to teď přijde dost ![]()
Ahoj ahoj ahoj ![]()
Tak dneska bylo na obídek to hovězí na houbách s kolenama a večír, mňam těstovinový salát ![]()
Tady se už vážně uvaříme ![]()
Doma se nedá ani spát, máme tady pořád 29
![]()
Ať se ochladí, prosím ![]()
Ahoj Ivčo, taky bych brala ochlazení, já jsem dneska nic teplého nejedla, nemám v těch vedrech vůbec chuť, takže k obědu byl rohlík s hermelínem a okurkou, k večeři mlíko s piškotama. A jak se ti daří hubnutí? ![]()
No, mám čtyři kila dole, ale potřebuju ještě tak 12,
abych byla spokojená ![]()
Kolik vážim vám řeknu, až to zhubnu, protože je to šílený číslo ![]()