Hubneme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
12.1.11 21:09

Díky holky :mrgreen:
Taky jste šikulky :palec:
Taky mi přijela teta a prý má pak člověk o 2 kg víc.Páč se mi váha nehla, tak je to jasný. :zed: Člověk se týrá jako prase a pak zase nic, tak snad zítra :cert:
Dala bych si bramborák, ou jéééééééééééé :jazyk:
Tak zítra ovoce a napiju se raději vody :poblion:
krásný večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.1.11 09:53

nazdárek děvčata… :kytka:
takže v pátek jsme měli pohřeb a jelikož jsme z domu jeli ve 12 a oběd byl až ve 4 tak jsme na ten oběd snědla dvě masa :zed: byli sice menší nebyli to obři, ale i tak jsme prase :poblion: no a taky odjela teta konečně a tak jsem si vlezla na váhu a je tam mííííín :pankac: o 1,4kg :dance: tak z toho mám radost a fakt to bylo tetou :-? ale aspon se to hlo… :dance: v uterý a pátek jedu na zumbu tak se těším…
tak jsem se vám vyzpovídala, tak ted vy…
jak jste se měli o víkendu? copak jste dělaly?
dnad na vás ještě nakouknu, dneska máme děckej karneval a pak dojede kámoš mi pomoci s matikou, tak se budu šrotit :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
19.1.11 09:59

Krásné ráno holky :mavam:
Tak jak se máte?Co zumba a jiné dietky?
Já jsem si ted dala pohov :dance:
Tak měsíc a pak mě čeká snad už poslední kolo :palec: :palec:
Mám dole tedy 15, tak uvidíme, jak to půjde dál.Ted jsem našla třídenní ovocnou, ale to je taková rychlovka jen tak do šatů, ale zkusit to můžu :nevim:
Hezký den všem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.1.11 10:48

ahoj yva no tak ovocnou bych nemohla držet, pač bych šilhala hlady :mrgreen: tak pak dej vědět jak ti to šlo :palec: na zubmu jsme mely jít v uterý, ale kámošce dojela sestra, tak nemohla, ale snad zítra to neodřekne.. jestli jo tak už se opravdu naštvu :zed: :mrgreen: no upustila jsem jaksi od kola nějak není nálada :nevim: snad se tou zumbou zase nakopnu :dance: doufám, že se tu sejdem častěji… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.3.11 11:56

Ahoj holky,Tak jsem tady dlouho nebyla, protože jsem nějak nestíhala a k netu se nedostala.
Musím se pochlubit, že mám dole neuvěřitelných 20kg:-)
Sice někdo moji mléčnou dietu odsuzuje, ale já jedině tak zhubla a konečně se cítím dobře.Pomalu se sama sobě začínám líbít a to je to hlavní, ne?
ještě bych si přála 6 kg dolu a bude spokojená na maximum :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
10.3.11 20:04

Ty brďo,Yvo,20kg dolů-to už se sama sobě musíš líbit dávno,ne? :palec: :potlesk: Jsi fakt dobrá!! Já jsem z těch 25 sundaných 3kg přibrala,ale to už držím,tak jsem taky spokojená.
Tak ti držím palce,ať se ti podaří ještě těch 6 :mavam:
 Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
11.3.11 18:13

Môžem sa k vám pridať?
Hubnem 90 dňovou diétou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.3.11 09:17

šikulky:-)
jsme dobrý a Tina mazec, nádhera :palec:
Ještě si to udržet a :dance:
Ted se mi nějak nechce, ale do léta to dám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
15.3.11 13:51

Meravigliosa,jasně,že se k nám můžeš přidat :-)
Sice sem nechodíme moc často,ale každá podpora dobrá.
Zajímalo by mě,proč už nechodí ostatní holky-jestli se jim nedaří,hubnutí vzdaly…nebo proč?
Ze své zkušenosti můžu říct,že udržení té váhy je snad ještě těžší než zhubnutí-ten plynulý pokles hodně motivuje.Ale pak je ten organismus a vůle už jakási vyčerpaná a udržení jde hůř.Já držím úbytek už půl roku,+- 2kg,tak snad se mi to už nezhoupne.Pomáhá mi,že bude brzy jaro,sundají se kabáty a já se těším na ten zasloužený pocit :lol:

Mějte se azase se ozvěte,Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
15.3.11 15:52

ja sa práve desím toho okamihu sundávaní kabátov..
Ideme aj so známymi na dovolenku, tak sa nechcem hanbiť… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
15.3.11 19:22

Tak napiš něco o sobě-míry nemusíš :wink: ,ale v čem spočívá ta dieta,kdy jsi začala…Ono někdy dost trvá,než se hubnutí nastartuje,ale chce to vydržet třeba ještě jen dva dny a pohne se to-a to je motivace.Jestli to máš na 3 měs.,tak můžeš být v létě kočka :-)
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
17.3.11 11:44

90 dňová diéta: v prvý deň sa jedia bielkoviny, druhý škroby, tretí uhľohydráty a štvrtý vitamíny, a tak dokola a každý 29-ty deň sa pije iba voda.
Mám 165 cm a 64 kg :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
17.3.11 19:57

A co to je za dietu? já jsem te´d jak blázen, chtěla bych nějakou jinou. :nevim:
Ta moje je sice účinná, ale už mě nebaví, ted už nikam nechvátám, tak bych chtěla zkusit nějakou jinou. :mrgreen:
Napsala by si o té dietě něco víc?nebo nějaký odkaz?
A co Zumba holky, ještě chodíte? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
18.3.11 09:27

http://www.nova-90-dnova-rozlisovacia-dieta.php5.sk/

ja zumbujem doma pred televízorom, s dvomi deťmi za zadkom :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.8.17 18:21

Sibutramin

AHoj holky, zbylo mi tady pár balení Sibutraminu 30×15mg, které již nedoberu, protože jsem v jiném stavu. Pošlu za původní cenu 900Kc/bal. klidně bez platby předem a bez dobírky!!! (Vím, že zde panuje nedůvěra k objednávka od neznámých lidi). Fungují skvělé, stačí i půlka. Neposlu lidem s vysokým tlakem a užívajícím antidepresiva, kteří to nesmí užívat. V případě zájmu mě kontaktujte na můj email Diky

15.8.2017 - edit admin: kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová