Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky holky ![]()
Taky jste šikulky ![]()
Taky mi přijela teta a prý má pak člověk o 2 kg víc.Páč se mi váha nehla, tak je to jasný.
Člověk se týrá jako prase a pak zase nic, tak snad zítra ![]()
Dala bych si bramborák, ou jéééééééééééé ![]()
Tak zítra ovoce a napiju se raději vody ![]()
krásný večer ![]()
nazdárek děvčata… ![]()
takže v pátek jsme měli pohřeb a jelikož jsme z domu jeli ve 12 a oběd byl až ve 4 tak jsme na ten oběd snědla dvě masa
byli sice menší nebyli to obři, ale i tak jsme prase
no a taky odjela teta konečně a tak jsem si vlezla na váhu a je tam mííííín
o 1,4kg
tak z toho mám radost a fakt to bylo tetou
ale aspon se to hlo…
v uterý a pátek jedu na zumbu tak se těším…
tak jsem se vám vyzpovídala, tak ted vy…
jak jste se měli o víkendu? copak jste dělaly?
dnad na vás ještě nakouknu, dneska máme děckej karneval a pak dojede kámoš mi pomoci s matikou, tak se budu šrotit
![]()
Krásné ráno holky ![]()
Tak jak se máte?Co zumba a jiné dietky?
Já jsem si ted dala pohov ![]()
Tak měsíc a pak mě čeká snad už poslední kolo
![]()
Mám dole tedy 15, tak uvidíme, jak to půjde dál.Ted jsem našla třídenní ovocnou, ale to je taková rychlovka jen tak do šatů, ale zkusit to můžu ![]()
Hezký den všem ![]()
ahoj yva no tak ovocnou bych nemohla držet, pač bych šilhala hlady
tak pak dej vědět jak ti to šlo
na zubmu jsme mely jít v uterý, ale kámošce dojela sestra, tak nemohla, ale snad zítra to neodřekne.. jestli jo tak už se opravdu naštvu
no upustila jsem jaksi od kola nějak není nálada
snad se tou zumbou zase nakopnu
doufám, že se tu sejdem častěji… ![]()
Ahoj holky,Tak jsem tady dlouho nebyla, protože jsem nějak nestíhala a k netu se nedostala.
Musím se pochlubit, že mám dole neuvěřitelných 20kg:-)
Sice někdo moji mléčnou dietu odsuzuje, ale já jedině tak zhubla a konečně se cítím dobře.Pomalu se sama sobě začínám líbít a to je to hlavní, ne?
ještě bych si přála 6 kg dolu a bude spokojená na maximum ![]()
Ty brďo,Yvo,20kg dolů-to už se sama sobě musíš líbit dávno,ne?
Jsi fakt dobrá!! Já jsem z těch 25 sundaných 3kg přibrala,ale to už držím,tak jsem taky spokojená.
Tak ti držím palce,ať se ti podaří ještě těch 6 ![]()
Tina
šikulky:-)
jsme dobrý a Tina mazec, nádhera ![]()
Ještě si to udržet a ![]()
Ted se mi nějak nechce, ale do léta to dám:-)
Meravigliosa,jasně,že se k nám můžeš přidat ![]()
Sice sem nechodíme moc často,ale každá podpora dobrá.
Zajímalo by mě,proč už nechodí ostatní holky-jestli se jim nedaří,hubnutí vzdaly…nebo proč?
Ze své zkušenosti můžu říct,že udržení té váhy je snad ještě těžší než zhubnutí-ten plynulý pokles hodně motivuje.Ale pak je ten organismus a vůle už jakási vyčerpaná a udržení jde hůř.Já držím úbytek už půl roku,+- 2kg,tak snad se mi to už nezhoupne.Pomáhá mi,že bude brzy jaro,sundají se kabáty a já se těším na ten zasloužený pocit ![]()
Mějte se azase se ozvěte,Tina
ja sa práve desím toho okamihu sundávaní kabátov..
Ideme aj so známymi na dovolenku, tak sa nechcem hanbiť… ![]()
Tak napiš něco o sobě-míry nemusíš
,ale v čem spočívá ta dieta,kdy jsi začala…Ono někdy dost trvá,než se hubnutí nastartuje,ale chce to vydržet třeba ještě jen dva dny a pohne se to-a to je motivace.Jestli to máš na 3 měs.,tak můžeš být v létě kočka ![]()
T.
90 dňová diéta: v prvý deň sa jedia bielkoviny, druhý škroby, tretí uhľohydráty a štvrtý vitamíny, a tak dokola a každý 29-ty deň sa pije iba voda.
Mám 165 cm a 64 kg ![]()
A co to je za dietu? já jsem te´d jak blázen, chtěla bych nějakou jinou. ![]()
Ta moje je sice účinná, ale už mě nebaví, ted už nikam nechvátám, tak bych chtěla zkusit nějakou jinou. ![]()
Napsala by si o té dietě něco víc?nebo nějaký odkaz?
A co Zumba holky, ještě chodíte? ![]()
http://www.nova-90-dnova-rozlisovacia-dieta.php5.sk/
ja zumbujem doma pred televízorom, s dvomi deťmi za zadkom
![]()
AHoj holky, zbylo mi tady pár balení Sibutraminu 30×15mg, které již nedoberu, protože jsem v jiném stavu. Pošlu za původní cenu 900Kc/bal. klidně bez platby předem a bez dobírky!!! (Vím, že zde panuje nedůvěra k objednávka od neznámých lidi). Fungují skvělé, stačí i půlka. Neposlu lidem s vysokým tlakem a užívajícím antidepresiva, kteří to nesmí užívat. V případě zájmu mě kontaktujte na můj email Diky
15.8.2017 - edit admin: kontaktní údaje