Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
yva- no já jsem se na tu zumbu koukala na netu a je to masak
ale i tak se tam těším…
snad se tam nebudu motat jak prd v trenkách ![]()
uvidíme, v pondělí podám zprávu ![]()
no holky jak vás poslouchám tak kdybych měla hubnout jen 7 kg tak si pískám
já bych to dala x 2 + 2 a byla bych spokojená…
tak si nechte dařit… ![]()
Taky se chystám na dvacku, konkrétně 22kg.Ještě mi chybí 10, ale 12 mám za sebou
a ano to moc nebolelo
![]()
yva dám vědět… hned v pondělí sem naklušu jak dojedu dom a podám zprávu…
já sama jsem zvědavá. ještě to vydržet ve škole a přežít písemnku z matiky a pak hurá
to jseš dobrá, že jsi shodila už 12kg, to je moc dobře. tak doufám, že ti to vydrží a že dáš dolu i zbytek co si přeješ… ![]()
Tak Yvuš to je bomba 12kg
šikulka.
A o té Zumbě jsem taky hodně slyšela a že to fakt funguje.Zkusím to někde sehnat na dvd a budu taky hopsat u telky.Aspon si nebudu nikde dělat ostudu jak jsem gramlavá.
![]()
Krásné ráno.Já se nemůžu hnout z místa.
Po třetím dnu diety jen půl kila, už to jde špatně
a nebo, vlastně jsem dva dny před dietou měla střevní chřipku a dva dny nejdela ani sousto a pak začala dietu.Tak si myslim, že to tělo nevědělo , co se děje a chvíli trvá, než se vzpamatuju. ![]()
To si peto doma pěkně zaskáčeš
![]()
yvanovna píše:
Krásné ráno.Já se nemůžu hnout z místa.Po třetím dnu diety jen půl kila, už to jde špatně
a nebo, vlastně jsem dva dny před dietou měla střevní chřipku a dva dny nejdela ani sousto a pak začala dietu.Tak si myslim, že to tělo nevědělo , co se děje a chvíli trvá, než se vzpamatuju.
To si peto doma pěkně zaskáčeš![]()
![]()
To jo ,zítra začínám pořádně
ale zatím mám 3 dvd s aerobikem
no to jsem zvědavá jak mě to dlouho vydrží?cha cha
tru Zumbu jsem nesehnala teda nakonec od nikoho,ale ukazují ji v TV-schopu,ale myslím že stojí nějak okolo 700-800 kč,ted nevím,a to se mě zatím za to nechce dávat.
ale budu pátrat dál.Jsem zvědavá jak zítra Janulle pochodí na Zumbě
![]()
AHOJ, tak to já jsem na deseti po porodu, a nevím jak to půjde dolů, mám z toho strach, že mi zůstanou, jak si to představuješ že bych se připojila.
Markét:Tak bud Zumbu nebo počítání KJ a nebo mojí ověřenou mlíčnou ![]()
ahojte tak se taky přidávám, protože jsem se vykašlala na dietu, kterou jsem zahajovala se skupinou zhubnem do Vánoc 5 kilo, ne že jsem nezhubla,a le dokonce i nabrala po Vánocích… po porodu sice nejsem, ale snad to nevadí..
Dobré ráno ![]()
Tak konečně pomalu klesáme ![]()
Zítra už tam nebude 7, ale 6 jupí
![]()
Všem přeji snadné trápení u diety
![]()
holky a jak to máte se snídaněma..
Já všude od puberty vidím, vdatná snídaně. Já držím diety asi tak od 14 let - je mi 29 let.. Byla jsem hodně tlusté dítě od těch 17 do 26 jsem se držela pěkně. Velikost 38, jednou i 36, ale právě v období kdy jsem orpavdu na to hleděla a hlídala, tak právě vydatné snídaně nebyly moc pro mě.
Dalo by se říct, když jsem nesnídala, tak jsem hubla snadnějí- první jidlo asi okolo půl 11.. Když jsem najela na jídlo v 8 ,tak mi přišlo že víc jím a taky hubnutí nešlo tak rychleji…
ahoj holky, tak jak jsem slíbila, tak hlásím dojmy ze zumby…
takže je to užasné, super, boma, jsem totálně nadšená nějakej aerobik se může jít zahrabat…
fakt super, lilo ze mě solidně, zatrsala jsem si a ta hodina fakt stačila
a budu chodit pořád, pač je to užasný odreagování.
![]()
vážím se ve čt, tak snad tam bude malinkej ubytek jestli ne tak me švihne ![]()
pěkně mě ta zumba zmohla, tak povalím na kutě, tak dobrou noc všem…