Hubneme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
7.1.11 18:20

Všem přeji hodně síly, at už držíte jakoukoliv dietu :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.1.11 21:28

yva- no já jsem se na tu zumbu koukala na netu a je to masak :mrgreen: ale i tak se tam těším… :pankac: snad se tam nebudu motat jak prd v trenkách :mrgreen:
uvidíme, v pondělí podám zprávu :palec:
no holky jak vás poslouchám tak kdybych měla hubnout jen 7 kg tak si pískám :pankac: já bych to dala x 2 + 2 a byla bych spokojená…
tak si nechte dařit… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
7.1.11 21:41

No já bydch dala klidně dole i dvacku :lol: kdyby to šlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.1.11 11:35

Taky se chystám na dvacku, konkrétně 22kg.Ještě mi chybí 10, ale 12 mám za sebou :dance: :dance: :dance: a ano to moc nebolelo :think: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.1.11 11:36

Janulle jsem zvědavá na tu zumbu, co napíšeš :dance: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.1.11 11:44

yva dám vědět… hned v pondělí sem naklušu jak dojedu dom a podám zprávu… :palec: já sama jsem zvědavá. ještě to vydržet ve škole a přežít písemnku z matiky a pak hurá :pankac: to jseš dobrá, že jsi shodila už 12kg, to je moc dobře. tak doufám, že ti to vydrží a že dáš dolu i zbytek co si přeješ… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.1.11 20:54

Tak Yvuš to je bomba 12kg :roll: šikulka.
A o té Zumbě jsem taky hodně slyšela a že to fakt funguje.Zkusím to někde sehnat na dvd a budu taky hopsat u telky.Aspon si nebudu nikde dělat ostudu jak jsem gramlavá. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.1.11 08:36

Krásné ráno.Já se nemůžu hnout z místa. :nevim: Po třetím dnu diety jen půl kila, už to jde špatně :nevim: a nebo, vlastně jsem dva dny před dietou měla střevní chřipku a dva dny nejdela ani sousto a pak začala dietu.Tak si myslim, že to tělo nevědělo , co se děje a chvíli trvá, než se vzpamatuju. :poblion:
To si peto doma pěkně zaskáčeš :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.1.11 19:29
yvanovna píše:
Krásné ráno.Já se nemůžu hnout z místa. :nevim: Po třetím dnu diety jen půl kila, už to jde špatně :nevim: a nebo, vlastně jsem dva dny před dietou měla střevní chřipku a dva dny nejdela ani sousto a pak začala dietu.Tak si myslim, že to tělo nevědělo , co se děje a chvíli trvá, než se vzpamatuju. :poblion:
To si peto doma pěkně zaskáčeš :palec: :mrgreen: :mrgreen:

To jo ,zítra začínám pořádně :mrgreen: ale zatím mám 3 dvd s aerobikem :mrgreen: :mrgreen: no to jsem zvědavá jak mě to dlouho vydrží?cha cha :lol: :think: tru Zumbu jsem nesehnala teda nakonec od nikoho,ale ukazují ji v TV-schopu,ale myslím že stojí nějak okolo 700-800 kč,ted nevím,a to se mě zatím za to nechce dávat. :-( ale budu pátrat dál.Jsem zvědavá jak zítra Janulle pochodí na Zumbě :lol: :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.1.11 19:36

AHOJ, tak to já jsem na deseti po porodu, a nevím jak to půjde dolů, mám z toho strach, že mi zůstanou, jak si to představuješ že bych se připojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.1.11 19:43

Markét:Tak bud Zumbu nebo počítání KJ a nebo mojí ověřenou mlíčnou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.1.11 19:47

ahojte tak se taky přidávám, protože jsem se vykašlala na dietu, kterou jsem zahajovala se skupinou zhubnem do Vánoc 5 kilo, ne že jsem nezhubla,a le dokonce i nabrala po Vánocích… po porodu sice nejsem, ale snad to nevadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.1.11 09:31

Dobré ráno :mavam:
Tak konečně pomalu klesáme :pankac:
Zítra už tam nebude 7, ale 6 jupí :dance: :dance:
Všem přeji snadné trápení u diety :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
10.1.11 12:44

holky a jak to máte se snídaněma..
Já všude od puberty vidím, vdatná snídaně. Já držím diety asi tak od 14 let - je mi 29 let.. Byla jsem hodně tlusté dítě od těch 17 do 26 jsem se držela pěkně. Velikost 38, jednou i 36, ale právě v období kdy jsem orpavdu na to hleděla a hlídala, tak právě vydatné snídaně nebyly moc pro mě.
Dalo by se říct, když jsem nesnídala, tak jsem hubla snadnějí- první jidlo asi okolo půl 11.. Když jsem najela na jídlo v 8 ,tak mi přišlo že víc jím a taky hubnutí nešlo tak rychleji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.1.11 21:00

ahoj holky, tak jak jsem slíbila, tak hlásím dojmy ze zumby…
takže je to užasné, super, boma, jsem totálně nadšená nějakej aerobik se může jít zahrabat… :mrgreen: :pankac: fakt super, lilo ze mě solidně, zatrsala jsem si a ta hodina fakt stačila :palec: a budu chodit pořád, pač je to užasný odreagování. :potlesk: :pankac:
vážím se ve čt, tak snad tam bude malinkej ubytek jestli ne tak me švihne :zed:

pěkně mě ta zumba zmohla, tak povalím na kutě, tak dobrou noc všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová