Hubneme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
11.1.11 07:19

Tak to je super, že tě to chytlo :mrgreen: :mrgreen:
Je pravda, že se tam člověk spotí jak prase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.1.11 07:44

No to jo,to se musí spotit. :lol: já jsem včera tak pul hodiny skákala jak koza u toho aerobiku :cry: a zjistila jsem že asi naposledy. :mrgreen: Malá bude mít rok a půl a tak se mě řehtala :mrgreen: :lol: a myslím že skákala líp jak já. :roll: :mrgreen: Já bych taky brala tu ZUMBU,ale tak před televizí,at se nikde nestrapňuju. :think: :lol: Jinak už nežeru po páté,i když je to hrůza,v 8 už mám hlad. :-( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.1.11 13:30

no holky spocená jsem byla fakt jak to prase, zvlášt když tak i vypadám :mrgreen: :mrgreen: ale bylo to super :pankac:

petruš mají i dvd zumby, myslim, že na mmb jsem ju viděla :palec:

jsem si ted stoupla na váhu a nic ani o deko mín :zed: :zed: já si to půjdu asi hodit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.1.11 13:49
janulle22 píše:
no holky spocená jsem byla fakt jak to prase, zvlášt když tak i vypadám :mrgreen: :mrgreen: ale bylo to super :pankac:

petruš mají i dvd zumby, myslim, že na mmb jsem ju viděla :palec:

jsem si ted stoupla na váhu a nic ani o deko mín :zed: :zed: já si to půjdu asi hodit :zed:

Teda Jani to jsem se zase pobavila, :mrgreen: nejlepší je když si umí člověk polichotit. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je super když to bereme s humorem :potlesk: Já si taky dělám kolikrát srandu ze sebe.No a co že? :wink: Půjde to neboj dole. :-) Já už se cítím jak mátoha :poblion: …Ted jsem si ale udělala zeleninový salát,dala jsem do něho cottage sýr a docela jsem zjistila že mě to nasytilo a chutnalo. :roll: :-) tak v 5 si dám kuře s rýží,vím že by to mělo být opačně :think: ale aspon malý pokrok jsem udělala,když už si chystám salát ,tak to je něco,mě se to nechtělo nikdy pro sebe chystat. :-a pak už nic !!!( Ale můj manžel když ho chytne nachystat,tak dělá báječné saláty.Mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.1.11 14:06

jj to já si srandu dělám, co jíneho mi taky zbyvá :mrgreen: když přítel chce abych se otočila k němu, tak mu řikám ať neotravuje, že neudu otáčet celej kombajn :mrgreen:
já na zeleninu moc nejsem a salát jim jen okurkovej a hlávkovej :zed: jsem hrozná, ale já bych vrhla kdybych snědla rajče třeba. ted vařím čočkovku, to budu lítat zas :lol:
jsem si myslela, že už aspon kilo je dole a ono prd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
11.1.11 23:08

janul, ty kila budou pryč až zítra ráno :palec: , to mi věř.já už jsem takovej magor, že se vážím pomalu dvakrát denně :poblion: :poblion:
Vždycky večer se už těším, až vstanu, zvážím se a zase tam něco zmizí :mrgreen:
Holky, zítra je pro mě den D :dance:
Dostávám se podle měření BMI z nadváhy do normální váhy :potlesk:
Sice zatím jen na kraj, ale budu tam. :pankac:
Ta Zumba mě tedy zase tak nějak nechytla, potřebuju v tom asi nějaký řád :lol: Ale je pravda, že se u toho člověk vytančí jako blázen :cert: Kdybych to uměla a věděla, co bude následovat, tak se tam taky parádně vyblbnu. :jazyk: Ale, když nevím, co bude následovat, jsem v pasti :zed: Všem vám přeju krásný večer a ještě lepší a hlavně LEHČÍ ráno :dance: :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.1.11 08:27

avy- já to taky neumím, byla jsem poprvé, ale to neví nikdo co bude náslodovat. všichni koukali a pak začli cvičit a ta naše ze začátku písničky udělá třeba 5_6 cviků a ty opakuje celou písničku, tak člověk pak ví co dělat…ale i tak jsem byla kolikrát v lese :mrgreen:
k váze ti moc gratuluju :potlesk: :kytka: jsi opravdu šikulka a smekám před tebou, že jsi to dokázala :palec:
včerá mi dojela teta, tak to se asi nebudu ani vážit ani měřit, jsem nafouklá jak balon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.1.11 09:01

že jsem na tu váhu dneska lezla fakt… :zed: :zed: :zed: :zed: bych si fakt měla naliskat :zed: no samo, že je tam víc než včerá :zed: jdu se raději učit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.1.11 10:56

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vyhod váhu z okna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.1.11 10:57

Já to asi taky udělám,jenom mě se… když jdu v koupelně okolo ní. :roll: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.1.11 11:17

peti no asi snou mrsknu do škarpy :mrgreen: ale možná je to krámkama, nebo nevím no…ale sere mě to když se snažím a žádný výsledky :zed: to pak člověk nemá chut do ničeho… v uterý jdu zas na zumbu, tak se už ted těším… :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.1.11 11:24
janulle22 píše:
peti no asi snou mrsknu do škarpy :mrgreen: ale možná je to krámkama, nebo nevím no…ale sere mě to když se snažím a žádný výsledky :zed: to pak člověk nemá chut do ničeho… v uterý jdu zas na zumbu, tak se už ted těším… :dance: :dance:

Co máš z toho.U mě taky váha stojí. :mrgreen: nežeru večer,to už je co říct,přes den jenom malou snídani,malý oběd a v mezi čase jím ovoce,až je mě z toho na :poblion: radši bych si dala klobááásku. :think: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.1.11 11:56

tak si dej klobásku, pěkně mastnou a štavnoutou :poblion: bych :poblion: z té klobásky :mrgreen: já to nejím, takže v pohodě, ale takovej stejček mmm to bych si nechala líbit… :mrgreen: no tak jsem snědla čočkovku a snad nenastane střevní revoluce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.1.11 13:15
janulle22 píše:
tak si dej klobásku, pěkně mastnou a štavnoutou :poblion: bych :poblion: z té klobásky :mrgreen: já to nejím, takže v pohodě, ale takovej stejček mmm to bych si nechala líbit… :mrgreen: no tak jsem snědla čočkovku a snad nenastane střevní revoluce :mrgreen:

a nedám !! :mrgreen: i když ji mám v mrazáku. :wink: ted jsem snědla trochu špaget a je mě nějak divně. :cry: no a to masíčko bych si taky dala. :-D My se tu bavíme o diete a děláme si takové chutě. :mrgreen: no fuj fuj :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
12.1.11 14:20

Ahoj holky,vydržtéééééé!!! :-D

Mně se to taky pár dnů po novém roce nechtělo hnout,ale skočilo to a už váha klesá každý den aspoň o fous.Je to demotivující,když není vidět ta dřina,že?
Já teď dávám dolů jen ta vánoční 3 kila,ale před tím 22,takže vím,o čem mluvím…Taky je mi někdy z hladu až slabo a docela mě láká,čím se tu krmí rodina :-) ,ale dala jsem se na vojnu,tak bojuju.A vím,že to jde a člověk si tak zvykne,že to pak ani moc nebolí.Taky se snažím dost spát a stresovat se míň /ha ha :lol: /,protože pak bych snědla i kus vola…

Yvo,jsi dobrá :potlesk:

Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová