Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dneska končím holky ![]()
Mám 6 kg dole
![]()
Dám odpočinek 14 dní a jdu do toho znovu ![]()
Ivčo - gratuluji
zvládla jsi to úžasně, přeji ať se ti podaří váhu udržet.
Já od zítřka zase začínám na plno s dietou. Mám zpracované ty jídelníčky a zatím se mi líbí. Otázka jak to budu zvládat. Pokusím se pak písnout jak jsem na tom ![]()
Dobré ráno,
Alunko,tak ať s tím taky zatočíš,a určitě se ozvi
T.
Ahoj holky, měla jsem teď napilno, ale zase se hlásím, jsem nadšená jak jste odhodlané s nadváhou zatočit, i když jsou chvíle, kdy se váha zarazí a ne a ne se hnout, to bejvá těžká zkouška a je důležité nepodlehnout, ale koukám že jste tady všechny bojovnice a nenecháte se zviklat, tak to má být. ![]()
Já se držím, akorát náročné jsou víkendy na chatě, to jsou samý grilča a buchty atd, není tam skoro nic dietního, takže o víkendu nedietím, jinak doma si teď držím těch 7000kJ denně a váha je tak nějak pořád stejná, kolem těch 62kg, takže zatím se držím. ![]()
Ahoj Nety,
jsem ráda,že jsi zase tady.Já jsem zhubla nakonec víc,než byl plán-že by se mi podařilo 57kg,to jsem doufala jen tajně,pak jsem to snížila na 55,54…a dnes jsem vlezla na váhu a měla jsem 52,25kg! Víc už teda fakt nechci,to už by mi neslušelo a mám strach z jo-jo efektu,takže asi jednou týdně si povolím opasek a dám si,na co mám chuť- nejčastěji pečivo,ořechy-čeho prostě normálně jím jen maličko.Pak se zase vracím zpět k režimu,zatím mi to takhle vyhovuje.
Mějte se,Tina
Tino, tak to gratuluju, jsi šikulka.
Můžu se ještě zeptat kolik měříš? Já 172cm.
Jinak dneska jsem neodolala a dala jsme si s manželem a synem k večeři obalovanou cuketu, byla to bašta.
Tak uvidíme jestli to udělá něco s váhou.
Teda holky já před váma smekám
Taky bych se ideálně chtěla dostat tak na 60 kg, ale budu nadšená i když se mi podaří aspoň těch 20 dát dole.
Jak jsem včera začala tu novou dietu tak to je víceméně tato do těch 5000KJ, s tím, že mám sestavený jídelníček na každý den a nemusím si nic počítat ani přemýšlet co zase budu jíst. Ale můžu říct, že mám pořád nějaký hlad, tak to zaháním pítím vody. Paní mi psala, že je nutné vydržet pořádně 3 dny a nepolevit a že to pak už bude v pohodě, tak snad má pravdu.
Budu průběžně informovat jak jsem na tom. ![]()
Alu,dík za chválu.
No,ten hlad k tomu bohužel patří.Měla jsem taky,ale člověk si spíš tak nějak zvykne.Zato musím říct,že jsem asi po týdnu prostě přestala mít chuť na tučné a nezdravé.Nevadilo mi,že rodina má k obědu řízky-nezapadalo mi to do plánu,tak jsem to prostě oželela.Přišlo mi,že se organismus přeladil-třeba to bude u tebe taky tak.Hlavně vydrž!!
T.
ahoj
tak hlásím, že jsem to ještě nevzdala a dietu ještě držím. Dokonce jsem si dnes koupila i pomocníka - digitální váhu. Měla by mi i ukázat %vody a tuku v těle, ale zatím mi to hlásí error - protože mám nezměřitelné množství tuku. ![]()
Tino jak dlouho ti to trvalo než jsi dosáhla své vytoužené váhy?
Přeji všem pěkný víkend.
![]()
Alunko,
byly to asi 4 měsíce,ale začátek byl tak pozvolný,že ho nedokážu přesně určit.Několikrát jsem začínala jakože „od pondělka“,„od prvního“-ale mělo to na mě právě opačný účinek-zrovna jsem měla vlčí hlad.Tohle bylo vybočení z každodenní rutiny /potíže v rodině/,to mi pomohlo,tak jsem se toho chytila.Pak už mi vůbec nevadilo postupně snižovat dávky,byl to rozjetý vlak.
Vydrž,vydrž,jsme s tebou,začátky jsou krušné a kdo nezažil,nepochopí.T.
Tino - díky za povzbudivá slova, já chci vydržet už kvůli sobě a taky je mi věčně do breku z toho jak mi můj vlastní otec nadává do tlustých apod.
Tak chci dokázat sobě i okolí, že s těmi kily zatočím. ![]()
Ahoj holky ![]()
Koukám, že všichni pěkně makáme na tý váze ![]()
Já mám teď odpočinek a jím normálně a má jen o kilčo víc a to mám ještě tu TETU ![]()
Má ideální váha bude za chvíli, už jen 11 kg
![]()
Zdravím děvčata,omlouvám se, že vám vpadám do diskuze ,ale začala jsem pracovat jako výživový poradce a vrámci zaškolování se do této nové práce vám nabízím zdarma analýzu vašeho těla. POkud máte o ni někdo zájem potřebuji váš věk, výška ,váha a obvod pasu. Je to opravdu zdarma, nic po vás nebudu chtít. Dostanete ode mě 4 stránkovou analýzu těla s doporučeními.