Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když jsem měla pauzu, tak musim přiznat, že jsemse nijak neomezovala a přibrala jsem 1.5kg.To by šlo, ne? ![]()
Alu:A co za to ta pani chtěla?
Ahoj holky
jak vám to jde? mě ta váha stála skoro celý týden
ale už se zase pohnula směrem dolů a tak mám o 1,5 kg zase méně ![]()
Ivčo - platila jsem za to poradenství. Ale já vyhodila za různé diety a přípravky na hubnutí už tolik peněz a k ničemu to nebylo. Sice jsem se rozmýšlela jestli do toho jít nebo ne, ale jsem ráda, že jsem do toho šla a snad se mé vysněné váhy dočkám ![]()
ahoj Alunko,kolik zaplatilas za to poradenství?
normálně u nějakého dietologa? ![]()
Peti - ne já to platila tady této paní na účet - co jsem tu dávala odkaz na ty stránky. Nabídla mi nějaké 4 možnosti a vyšlo mě to na nějakých osmset.
a ještě bych si od ní pak chtěla na vánoce objednat tu knihu ![]()
a co ty, už se ti podařilo něco shodit? nebo uvažuješ nad kontaktováním té paní?
No tak nic moc s tím hubnutím.
kolik užs zhubla?
Já jsem zvědavá jak to bude u tebe probíhat
kdyžtak bych si to zaplatila taky.
,nevím,nějak jsem nikdy nevěřila na takové prodejce,ale ta paní je třeba fajn.
![]()
Peti - já z toho měla taky strach, ale kontakt jsem dostala od ségřiné kámošky a taky jsem tam našla plno známých co už zhublo.
Já tu dietu zatím držím od 1.září a mám dole skoro 5kg. Takže jsem zatím spokojená, optimální hubnutí je prý 1kg týdně. ![]()
Ahoj holky,
Yvo,Alunko-jak pokračujete? Daří se?
Hezký den,T.
Tak to je super žes tolik už zhubla.
silně přemýšlím nad tím že tu paní budu kontaktovat taky.
![]()
ahoj,
nějak nám to tu upadá
Já mám zatím dole 7kg, teď se to zase nějak zastavilo - dorazila totiž MS, ale po ní to snad zase půjde dole.
Docela mě štve to, že to jde tak pomalu, ale ty kila jsem taky nenabrala za jeden den, takže taky půjdou i nějakou dobu dolů, ale snad se vysněné váhy dočkám ![]()
ale už konečně pociťuji volnější oblečení a to je supr pocit ![]()
ostatní moc zdravím a zdar hubnutí ![]()
ahoj holky,
vy nic nepíšete? To už tu hubnu sama? ![]()
Dnes jsem se po dlouhé době změřila a byla jsem mile překvapena ![]()
prsa -6cm
pas -6cm
boky -2cm
![]()
Moc to není, ale pro mě, která už hodně dlouho bojuje s váhou tak jo. A zatím jsem na 87,5 kg. Tak věřím, že to půjde pěkně dolů. Mám stanovené, že do vánoc bych chtěla být aspoň na 80kg, tak snad se podaří.
Mějte všechny krásný víkend, u nás svítí sluníčko a je úplně modro ![]()
Ahoj ty si ale šikulka.
zatím jsem té paní ještě nenapsala,jsem zvědavá jak se ti daří???
Zatím to tam všechno pročítám fakt je že je to tam zajímavé,
mám strach z toho že nebudu mít pevnou vůli a že nevydržím.
omezila jsem úplně sladké,to si dokážu říct aspon ne a nejím ho. ![]()
Jestli je to pro Vás ještě aktuální zkuste www.PrahaRolletic.cz Podle dam co tam chodí je to účinné. Mají první hodinu zdarma, tak nic neriskujete a můžete to okouknout. Cena je příjemná a je v ní i použitý krém, který zvyšuje účinek.
Tak z Uherského Brodu je to opravdu daleko, ale koukněte na http://www.pevnezadky.cz/ (jsou jednou z jejich poboček), třeba budete mít něco blíž. Přímo v Uherském Brodu, ale nic nemají. ![]()
Ahoj holky.Už jsem tady dlouho nebyla.Nějak nestíhám.Chtěla jsem se jen pochlubit, že už jsem zhubla 12kg.Stále držim mléčnou dietu a hodlám jít ještě dál:-)
![]()