Hubneme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
2.8.10 13:40

Krásný den holky :palec:
Závidím těm, co jsou na dovče nebo alespoň někde pryč :potlesk:
My teď měly horečky a vyklubaly se z toho zuby :dance: , tedy zatím jen jeden.
Dneska vařím znojemskou s rýží, ale já si dávám kopici rýže a jen malinko zalít omajdou :roll:
Dneska je zase konečně hezky tak razíme ven.
Těm, co zůstaly doma, přeji krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
3.8.10 21:24

Alun, užijte si dovolenou :)
Ahoj Ivčo, tak gratuluju k zoubkům :) A co, jak ubývají kila?
No my jsme se včera vrátili ze Slovenska, neměla jsem tam váhu, ani kuchyňskou ani digitální a dietu jsem vůbec neřešila, páč babička vařila schválně moje zamilovaný jídla, tak jsem se cpala kynutými knedlíky, omáčkama, buchtama, no klidně i v deset večer jsem si dala ke kafi koláč. :oops: Čekala jsem, že za ten týden naberu minimálně 3kila, o to větší bylo překvapení, když jsem si stoupla na váhu. Před odjezdem jsem měla 61,8kg a teď po týdnu 62,8kg, takže jen o kilo víc. :dance: No dneska jsem ještě hřešila, dala jsem si u tchýně rebarborovej koláč, ale večeře byla už zase dietní, takže už nabíhám zpátky na redukovaný jídelníček. :mrgreen: I když si zase trošku přidám na kJ, páč při těch 6000kJ pořád trošku hubnu a to už nechci, tak si to zvýším na 7000kJ, to už se mi snad bude ta váha držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.8.10 22:31

Ahoj holky,
nikdy jsem se do žádné hubnoucí skupiny nechtěla přidat-neměla jsem odvahu se ostatním přiznat,kdybych to nedokázala.Fakt vás obdivuju,že takhle jdete s kůží na trh.
Vás jsem četla od začátku-Nety měla výborné rady,které opravdu fungují-to už jsem byla asi v půlce svého snažení a dařilo se mi.Přesto jsem se ještě zbaběle nepřidala :-)
Teď bych vás chtěla o přijetí poprosit,protože udržet si tu vysněnou váhu je stejně taková fuška jako jí dosáhnout,a chtěla bych prostě někam patřit.ALE-nechci vás otrávit tím,že už jsem „za vodou“ /zhubla jsem přes 20kg/,ale zase bych mohla působit jako motivace,že se to prostě dá zvládnout.

Nechám na vás,jak se rozhodnete,jestli mě k sobě vezmete nebo ne.Zatím díky za přečtení :wink:
 Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
3.8.10 23:11

Tino, jen pojď k nám, já si toho moc vážím, že jsi se přidala zrovna k nám, když se ti nikam jinam nechtělo. :wink: Navíc já už jsem taky s hubnutím v cíli, ale pořád zůstávám, jako podpora, abych poradila a taky abych motivovala ostatní tím že jsem to bez problému dokázala, tak to dokážou i oni. Krom toho to že tu jsem mě taky motivuje k tomu abych nepolevovala a váhu si udržela, sice jsem teď měla týdenní výpadek, ale už zase jedu ve zdravé životosprávě. :) Takže čím víc takových nás tu bude, tím líp. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
4.8.10 08:59

Ahoj holky. :mavam:
Já mám zatím dole 6 :palec: , hlavní je, že jsem překročila tu hranici, kterou mi nešlo zmáknout :dance: .Přehoupnout se do jiných čísel.A teď to ještě udržet :mrgreen:
Jedeme píchnout uši :roll: , tak krásný den:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
4.8.10 12:52

Nety,díky-„šéfová“ :-) Počkám ještě,jestli ostatní nebudou mít námitky,jinak bych byla moc ráda s vámi.Jste mi fakt sympatické.A jako ty doufám,že by mě to tu motivovalo k výdrži.Nedávno jsem tu kdesi zahlédla příspěvek,že holčina zhubla 23 kg a drží si je i po sedmi měsících-to mi přijde výborné.A mně je 34,už jsem několikrát zhubla,ale vždycky se to postupně vrátilo/před třetím těhotenstvím jsem měla 70kg/,tak bych to už nechtěla pokoušet.Přece jen,taky by mi to mohlo zůstat nafurt-prý to jde s věkem čím dál hůř dolů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
6.8.10 14:01

Ahoj holky,

jak se vám daří? Nahlížím,jestli je tu něco nového,ale asi máte dovolenkový program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
6.8.10 14:10

Tino, u mě dobrý, jak jsem psala že jsem na dovče přibrala kilo, tak teď během 4 dnů co jsem doma jsem to kilo zase shodila, ani nevím jak. :mrgreen: A to jsem včera měla kus dortu, manžel slavil narozeniny.
No když to shrnu, 25.května jsem začínala hubnout s 69kg a od 20.července si držím váhu kolem 62kg, dnes jsem měla 61,4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
6.8.10 21:59

Tak to ti jde krásně,Nety,já jsem zatím nesebrala odvahu si třeba ten dortík dát-ale nemám na nic takového vůbec chuť! Sama to nechápu,ale zase nutit se nebudu,že jo.Čím déle to takhle vydrží,tím líp.
Takže se ti hezky podařilo zhubnout do těch plavek,že? :-)

Až teď jsem si na tvém metříku všimla,že máš chlapečka skoro stejně starého jako já-můj je v červnu 2008 :wink: Je to parádní věk,že? Kolikrát se musíme smát,co všechno se mu v té makovičce vylíhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
7.8.10 14:55

Tino, to je pravda, už s těma prckama začíná být v tomhle věku sranda. :) Akorát ten můj ještě nemluví, nechce se mu, všemu rozumí, ale nemluví. Navíc vypadá o rok starší, takže se nad tím všichni pozastavujou, to mě mrzí, ale snad se rozmluví, už se začíná trochu snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
7.8.10 15:15

Ahojky holčiny - také bych se přidala, pokud ještě můžu…
Já jsem tedy na úplném začátku, mám doma sedmitýdenní mimčo, jsem po císaři, po porodu ubylo 10kg samo, ale dalších 6 se mě drží a ještě jsem před těhotentstvím nabrala cca 10 kg díky hormonům…takže můj plán je aspoň těch 15kg :pankac:
Ale přiznám se, že vůbec nevím jak na to… :nevim: Plně kojím, jsem nevyspalá a nezhubnu od návratu z porodnice ani deko :cert: V noci mi při kojení kručí v břiše, nic nejím, až ráno. Je fakt, že jím teď hodně mléčné výrobky a maso - ale hlavně kuře a ryby. Ale zase kvuli malému a kojení nejím sloro žádnou zeleninu ani ovovce, tedy dost se hlídám, abych si jen tak zobla, aby neměl nejakou vyrážku…
Tak uvítám jakoukoliv radu i podporu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
7.8.10 15:25

Hesinko,nechci tě odrazovat,ale nechceš to nechat na později? Já v noci nikdy nejím,ale v šestinedělí jsem se po kojení musela jít napít třeba mléka nebo i hlt smetany,jinak mi bylo až slabo…Nelámej to přes koleno,na dietu je čas-je to taky stres,a toho teď máš asi dost-ale třeba holky budou mít jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.8.10 09:09

krásné ráno holky :mavam:
Konečně nám vylezlo to sluníčko :palec: , protože už to bylo děsný :poblion:
Dneska vařím koprovku, pro malou brambor a masičko a já si dám kašičku :pankac:
Zase přijela TETA Z PRAHY :mrgreen: , takže váha stupla :cry:
Užijte si krásný den :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
9.8.10 06:25

Ahoj po víkendu,

Yvanovno-zdravím,u nás bylo včera odpoledne taky konečně hezky,byli jsme na hříbkách,takže o menu na pár dní mám postaráno :-)

Hesinko-tak co,budeš s námi hubnout? No,říkala jsem si,že mléčnými výrobky ani dietním masem nic nezkazíš,to je doporučováno i mimo kojení.Zeleninu moc nemůžeš,ale třeba rajčata,mrkev,cuketa…nenadýmají,z ovoce banán,meloun taky můžeš,a když si trochu omezíš přílohy,máš vlastně redukci-takže by to i při kojení šlo.Stejně jsi dobrá,že se do toho chceš pustit taky brzy,takhle po porodu jsem na to neměla ani pomyšlení :oops:
Mimochodem,mám chlapečka skoro na den o dva roky staršího-strašně to letí :wink:

Nety-jak je u vás? Je už malému líp? Nás postihla horečka dnes v noci-naštěstí bez zvracení.tak čekám,co se z toho vyvrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
9.8.10 11:12

Ahojky :kytka:
Tino, díky za upřímnost a taky za shrnutí jídelníčku :palec:
No, což o to, jsem ráda, že jsem se nějak „oklepala“ z porodu a tak nějak už vnímám den :mrgreen: ale ona ta kila navíc prostě vadí - nemám co na sebe… Když jsem se konečně dokopala k tomu, že už nebudu doma chodit jen v noční košili :oops: :-P tak jse zjistila, že neobléknu skoro nic ze svých věci :nevim: :zed: :zed: :zed: Kalhoty pnou přes stehna a zadek a žádné nedopnu :oops: :evil: a košile pnou přes prsa a škrtí rukávy!!! :cert: Tak jsem nějak byla z toho všeho znechucená a došla jsem k tomu, že s tím musím něco udělat…prostě jsem si přestala úplně připadat přitažlivě a cítit se fajn :think: Nehledě na to, že i kvuli mé drahé polovičce bych chtěla být zase sexy a cítit se dobře :wink:

Jen nějak zorganizovat čas, zatím bojuju s tím, abych byla schopná zavést si doma vůbec nějaký režim :mrgreen: Tomík pije každé 3hoďky, někdy i častěji a ne vždy čas mezi kojením prospinká… :jazyk:
Nemáte nějakou radu, jak to zvládat? Dost v tom plavu, jsem ráda, že se stihnu obléknout a postarat se o něj, natož vyvařovat…ale snad bude časem líp :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová