Hubneme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
13.8.10 13:03

Krásnej pátek třináctého a vy nikde :-)

Hesi,
tvůj popis „potíží“ po těhotenství mě přesvědčil-jsi fakt odhodlaná něco s tím dělat :potlesk: A neboj,necelé dva měsíce po porodu má režim málokdo,ono se to ustálí.
Radu nemám,taky jsem to zvládala všelijak,snažila jsem se co nejvíc udělat,když bděl a někdo mi ho hlídal.Občas jsem si totiž šla s ním lehnout,takže jsem tím ztratila tu vzácnou dobu,kdy spal.Ale časem začal spát nepravidelně,takže mi nestálo za to zavírat oči a radši jsem si něco podělala.Prostě se to mění ze dne na den,to už jsi určitě poznala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
13.8.10 13:33

ahoj

jj pátek třináctého a my doma slavíme. Já mám svátek a můj synáček 2 roky. Krásně si vybral příchod na svět :dance:
Takže dnes jde dietka trochu stranou - musím totiž nachystat něco na oslavičku a samozřejmě dortík.

Jinak u mě se ty kila teď nějak dole nehýbou :roll: , ale naštěstí nejdou ani nahoru.

Všechny mooooooc zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.8.10 13:56

Ali,dodatečně tobě i synkovi gratuluji,hezky jste si to naplánovali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.8.10 23:21

Holky jde to nějak pomalu :cert:
Začínám se vyloženě nějak trápit :nevim:
Ach jo :jazyk:
NETY-závidím, taky bych chtěla, aby mi kila klasala a klesala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
16.8.10 06:30

Tina - děkuji za přání

IVčo - jsem na tom asi podobně. Jak se to pěkně rozjelo, tak se to zbrzdilo a váha se nehne. A přitom jsem nezačala ani víc jíst, přiznávám, že jsem zase polevila na pitném režimu, ale že by to byla hlavní příčina, to se mi moc věřit nechce. :cert:
Pomalu, ale jistě zkouším hledat nějaké další rady. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
16.8.10 09:44

Já se z toho asi picnu :zed:
Co s tím holky?Musíme něco vymyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
16.8.10 11:04

Alunko,Ivanovno-můžu se zeptat,jakou teď máte váhu?
Takové „krize“ bývají,někdy váha stojí i několik dní,mělo by pomoct i malinké snížení příjmu a pohne se to.A nebo jak psali v serii článků OnaDnes-co zkusit na večeři jen bílkoviny-tvaroh,tvarůžky,jogurt…plus zeleninu? Mně se to hodně osvědčilo.Ale moc sem nepíšete a já jsem se přidala teprve nedávno,tak jestli jsem s radami mimo,nezlobte se.

T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
17.8.10 07:59

Tino - radíš dobře, já už asi 3 den mám na večeři jen jogurt a výsledek je, že mi akorát šíleně kručí v břiše a raději musím jít spát, jinak bych se asi vrhla na celou lednici. A váha se zatím nehne. Ještě zkusím začít zase pořádně pít, ale vodu ne alkohol :lol: a taky si pořád říkám, že bych měla začít cvičit, ale nemůžu se k tomu dokopat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
17.8.10 12:42

Ali,tak zkus tvaroh-to je mnohem výraznější bílkovina.Plus třeba nasrouhanou mrkev nebo jablko. A ten jogurt nebo kefír až tak hodinu před spaním.Já vím,je to boj,prožívala jsem to nedávno a soucítím s tebou.
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
17.8.10 12:52

Tino díky. Musím vydržet, pokud s tou váhou fakt chci pohnout. Což určitě chci už kvůli malému, aby neměl funící maminku když jdeme na procházku do kopce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
17.8.10 23:09

Holky, já mám o pět kilo méně, než na začátku, ale nechce se mi to hnout ani o píď :poblion:
Teď jsem nějak v pohybu, tak ani není na jídlo tolik času a nic :nevim:
Já se do toho, ale dám a s kilama zatočím:-) :dance:
Jak vy se máte a jak pokračujete :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
19.8.10 17:30

Holky dneska jsem se už naštvala :poblion: a začala jsem držet tu mléčnou dietu :zed:
Nic jiného mě opravdu nenapadlo :nevim:
Piju dnes každé tři hodiny mléko a zatím to jde, hlad nikde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
19.8.10 20:47

Ivčo - já dnes byla taky na sebe pořádně dnes naštvaná, jsem se neudržela a zbouchala celou čokoládu. Tak jsem se tak naštvala, že jsem si na dnešek naordinovala jen zeleninu. Hlad nějak nemám a když jo, tak do sebe liju vodu.

Nechápu, proč jsem se tak zabrzdila, už týden se váha nepohnula ani o kousek, ale naštěstí neleze ani nahoru. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
19.8.10 22:04

Zdravím,holky,

mně se dneska taky nedařilo-i když už jsem dietu skončila,udržet váhu je stejný boj :roll: Prý ale zdravé naštvání posiluje to odhodlání,tak jen tak dál :-) Bude to dobré,uvidíte-půjde to dolů!! T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
20.8.10 09:52

Yvo,
tak co,jedeš dneska dál podle toho mléčného rozpisu?
Já bych to tak nehaněla jako holky v tvé diskuzi,ale víc než tři dny bych do toho nešla.Potom pomalu přejít na racionální dietu,kde máš všechno,ale malé porce.Stejně by tě nakonec chuť na běžné potraviny a ovoce atd.dohnala.A těch bílkovin by bylo moc na ledviny.
Napiš.
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová