Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šikulka
já jsem zhubla 4 kg a myslím že ted přes ty svátky to mám už pěkně zase na sobě zpátky.
Začínám zaz od Nového roku znova ![]()
To je taky slušný výkon
Já se držím, co to jde.A po Novém roce si dám ještě dvě kola.Chtěla bych mít 60
.Ted mám 72, tak myslím, že to nebude problém.Půlku mám za sebou.
![]()
Ahojky holky, jsem tu poprvé a díky tomu, že mi tato diskuze vyjela na googlu a skoro celou jsme ji přečetla, tak jsme se zaregistrovala…
jak jsem psala, jsem tu nová a ráda bych se k vám přidala v hubnutí, jestli můžu.
moje váha je šílená a jsem rozhodnutá do toho jít…
tak snad se ta diskuze opět rozjede, všimla jsme si, že to tu nějak povadlo…
ode dneška počítám Kj a jsem teda zvědavá, jak to u mě dopadne… snad mi to s váma půjde o hodně lépe, než samotné…
Hezký den, Jana ![]()
To počítání KJ bylo určitě lepší, člověk sní , skoro co che. ![]()
Ale já potřebuju vidět výsledky hned
![]()
Nechci tu mléčnou pořád chválit, ale za 13 dní 5kg
![]()
yvanovna- to je hezký, to máš pravdu a jsem taky taková, že musím vidět výsledky hned, ale příjde mi to strašně rychlí tolik kg za tak málo dní…ale přeji ti aby jsi zhubla kolik potřebuješ a už to nenabrala… já raději budu hubnout pomalinku a dlouhodoběji…
dneska jsem si vypočítala jídlo na 6000kj tak příští týden to snížím… dala jsem si 30min na rotopedu a pak posilování
tak mám ze sebe radost.. jsem zvědavá jak dlouho to ted vydržím… ![]()
Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla,protože jsem to nepotřebovala
-po zhubnutí se mi dařilo to udržet,ale teď přes vánoce jsem něco přibrala,takže se zase pokorně vrátím k pravidelnému režimu
A budu asi potřebovat podporu
,snad mi zbyde nějaký čas i na rotoped,protože od podzimu jsem ho zanedbávala.
Yvanovno,jsi teda fakt dobrá!!
Novou spolubojovnici vítám,jen tak dál,my se nedáme,že jo? ![]()
A napište,jak se vám vydařily svátky,Tina
Ahoj holky
![]()
Tak máme konečně po svátcích a můžeme se do toho pustit zase, ne
![]()
O Vánocích jsem ještě zhubla, ale pak jsme vyrazili na tři dny na hory, kde jsme nic nedělali a jen se váleli a už to bylo
![]()
Dvě kg zase zpět.Takže jdu zase zítra do toho
20. jdeme na ples a ráda bych si koupila nové šaty
, trak snad to vyjde
![]()
Všem přeji pohodový večer ![]()
zdravím…
jak to že se tu nic neděje? ![]()
tak já jsem se dneska vážila a měřila… váha jen o 400g méně, ale mám pár cm dole, tak snad to půjde
byl silvestr, tak jsem moc nehleděla co jim a piju, tak to je asi ono…
v pondělí jdu poprvé na zumbu, trocha pohybu navíc neuškodí… ![]()
tak se držte holky a piště pište ![]()
ahojky,
ty svátky bych úplně zrušila,protože to se jenom jí a nedej si něco dobrého
Hodně lidí okolo mě zhublo tím že přestalo jíst už v 5 hodin
Říkala jsem si že s tím začnu taky.Už se držím 3 dny
a doufám že to vydržím. ![]()
Ale se natrápíme že???
To má ale někdo štěstí,když sní i pod sebou a nepřibere.
No mě se ty špeky drží ale statečně.
![]()
No radši pujdu spat,nebo začínám mít pěkný hlad a kručení v břichu jak o tom píšu.
Tak holky pěkně se držte ale to se lehce řekne.
![]()
A Yvuš ty šaty ti doufám vyjdou,tiše závidím.
Já jsem šaty nikdy nenosila už jenom kvůli tomu že se mě v nich rýsují špeky.Obdivuju ty holky co jim lezou bůčky z halenky a nic si z toho nedělají.
![]()
Ahoj holky,
taky bojuju-přibrala jsem tři kila a docela mi to vadí.Mám na konci ledna nějakou akci,tak se pokusím to zase sundat-není to tak nutné,ale pro dobrý pocit ![]()
Dobrou,T.
Ahoj holky,
taky bojuju-přibrala jsem tři kila a docela mi to vadí.Mám na konci ledna nějakou akci,tak se pokusím to zase sundat-není to tak nutné,ale pro dobrý pocit ![]()
Dobrou,T.
Janulle: Na zumbě jsem taky jednou byla
Je to fakt mazec.člověk je pak úplně hotovej.Je to sice dobrý, ale nebaví mě tam to, že to není jako u aerobiku, že se naučíš kroky a ty opakuješ, tady furt jedeš dál ![]()
Petul:Taky se mě pneumatiky statečně drží, ale určitě s nima zatočíme
,, jen přemýšlím, jestli tedy zhubnu to břicho, zda mi zůstane ten HADR
![]()
Tinuš:Mě se to taky občas houpe i o 4 kg, tak bych si z toho nic nedělala ![]()
Ahoj,já začínám s dietou v pondělí,vytiskla jsem si na MMB dietní jídelníček od jedné paní,všichni si to tam chválili,tak uvidím.Potřebuji zhubnout 7 kilo.Hlavně to chce pevnou vůli
![]()
Gloci píše:
Ahoj,já začínám s dietou v pondělí,vytiskla jsem si na MMB dietní jídelníček od jedné paní,všichni si to tam chválili,tak uvidím.Potřebuji zhubnout 7 kilo.Hlavně to chce pevnou vůli![]()
![]()
nedala bys prosím odkaz ![]()
kocunka píše:Gloci píše:nedala bys prosím odkaz
Ahoj,já začínám s dietou v pondělí,vytiskla jsem si na MMB dietní jídelníček od jedné paní,všichni si to tam chválili,tak uvidím.Potřebuji zhubnout 7 kilo.Hlavně to chce pevnou vůli![]()
![]()