Hubneme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
28.12.10 12:29

Šikulka :kytka: já jsem zhubla 4 kg a myslím že ted přes ty svátky to mám už pěkně zase na sobě zpátky. :zed: :cry: :mavam: Začínám zaz od Nového roku znova :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.12.10 09:14

To je taky slušný výkon :palec: Já se držím, co to jde.A po Novém roce si dám ještě dvě kola.Chtěla bych mít 60 :dance: :dance: :dance: .Ted mám 72, tak myslím, že to nebude problém.Půlku mám za sebou. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.12.10 12:50

Ahojky holky, jsem tu poprvé a díky tomu, že mi tato diskuze vyjela na googlu a skoro celou jsme ji přečetla, tak jsme se zaregistrovala…
jak jsem psala, jsem tu nová a ráda bych se k vám přidala v hubnutí, jestli můžu.
moje váha je šílená a jsem rozhodnutá do toho jít… :pankac: tak snad se ta diskuze opět rozjede, všimla jsme si, že to tu nějak povadlo… :cry: ode dneška počítám Kj a jsem teda zvědavá, jak to u mě dopadne… snad mi to s váma půjde o hodně lépe, než samotné…
Hezký den, Jana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.12.10 17:49

To počítání KJ bylo určitě lepší, člověk sní , skoro co che. :potlesk:
Ale já potřebuju vidět výsledky hned :nevim: :nevim:
Nechci tu mléčnou pořád chválit, ale za 13 dní 5kg :dance: :dance: :dance: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.12.10 18:15

yvanovna- to je hezký, to máš pravdu a jsem taky taková, že musím vidět výsledky hned, ale příjde mi to strašně rychlí tolik kg za tak málo dní…ale přeji ti aby jsi zhubla kolik potřebuješ a už to nenabrala… já raději budu hubnout pomalinku a dlouhodoběji…

dneska jsem si vypočítala jídlo na 6000kj tak příští týden to snížím… dala jsem si 30min na rotopedu a pak posilování :dance: tak mám ze sebe radost.. jsem zvědavá jak dlouho to ted vydržím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
31.12.10 15:59

Ahoj holky,

dlouho jsem tu nebyla,protože jsem to nepotřebovala :wink: -po zhubnutí se mi dařilo to udržet,ale teď přes vánoce jsem něco přibrala,takže se zase pokorně vrátím k pravidelnému režimu :-) A budu asi potřebovat podporu :-),snad mi zbyde nějaký čas i na rotoped,protože od podzimu jsem ho zanedbávala.

Yvanovno,jsi teda fakt dobrá!!

Novou spolubojovnici vítám,jen tak dál,my se nedáme,že jo? :mavam:

A napište,jak se vám vydařily svátky,Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
3.1.11 20:08

Ahoj holky :mrgreen: :mrgreen:
Tak máme konečně po svátcích a můžeme se do toho pustit zase, ne :cert: :cert:
O Vánocích jsem ještě zhubla, ale pak jsme vyrazili na tři dny na hory, kde jsme nic nedělali a jen se váleli a už to bylo :poblion: :poblion:
Dvě kg zase zpět.Takže jdu zase zítra do toho :pankac: :pankac: 20. jdeme na ples a ráda bych si koupila nové šaty :dance: :dance: , trak snad to vyjde :potlesk: :potlesk:
Všem přeji pohodový večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.1.11 22:34

zdravím…
jak to že se tu nic neděje? 8-o
tak já jsem se dneska vážila a měřila… váha jen o 400g méně, ale mám pár cm dole, tak snad to půjde :dance: byl silvestr, tak jsem moc nehleděla co jim a piju, tak to je asi ono… :zed: v pondělí jdu poprvé na zumbu, trocha pohybu navíc neuškodí… :pankac:
tak se držte holky a piště pište :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
6.1.11 23:38

ahojky,
ty svátky bych úplně zrušila,protože to se jenom jí a nedej si něco dobrého :zed: Hodně lidí okolo mě zhublo tím že přestalo jíst už v 5 hodin :cry: Říkala jsem si že s tím začnu taky.Už se držím 3 dny :think: a doufám že to vydržím. :roll:
Ale se natrápíme že??? :lol: To má ale někdo štěstí,když sní i pod sebou a nepřibere. :roll: No mě se ty špeky drží ale statečně. :think: :lol:
No radši pujdu spat,nebo začínám mít pěkný hlad a kručení v břichu jak o tom píšu. :mrgreen: Tak holky pěkně se držte ale to se lehce řekne. :lol: :mrgreen:
A Yvuš ty šaty ti doufám vyjdou,tiše závidím. :nevim: Já jsem šaty nikdy nenosila už jenom kvůli tomu že se mě v nich rýsují špeky.Obdivuju ty holky co jim lezou bůčky z halenky a nic si z toho nedělají. :mrgreen: :mavam: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
7.1.11 00:21

Ahoj holky,

taky bojuju-přibrala jsem tři kila a docela mi to vadí.Mám na konci ledna nějakou akci,tak se pokusím to zase sundat-není to tak nutné,ale pro dobrý pocit :wink:

Dobrou,T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
7.1.11 00:21

Ahoj holky,

taky bojuju-přibrala jsem tři kila a docela mi to vadí.Mám na konci ledna nějakou akci,tak se pokusím to zase sundat-není to tak nutné,ale pro dobrý pocit :wink:

Dobrou,T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
7.1.11 09:55

Janulle: Na zumbě jsem taky jednou byla :poblion: Je to fakt mazec.člověk je pak úplně hotovej.Je to sice dobrý, ale nebaví mě tam to, že to není jako u aerobiku, že se naučíš kroky a ty opakuješ, tady furt jedeš dál :roll:
Petul:Taky se mě pneumatiky statečně drží, ale určitě s nima zatočíme :cert: ,, jen přemýšlím, jestli tedy zhubnu to břicho, zda mi zůstane ten HADR :mrgreen: :mrgreen:
Tinuš:Mě se to taky občas houpe i o 4 kg, tak bych si z toho nic nedělala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
7.1.11 10:08

Ahoj,já začínám s dietou v pondělí,vytiskla jsem si na MMB dietní jídelníček od jedné paní,všichni si to tam chválili,tak uvidím.Potřebuji zhubnout 7 kilo.Hlavně to chce pevnou vůli :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
7.1.11 10:09
Gloci píše:
Ahoj,já začínám s dietou v pondělí,vytiskla jsem si na MMB dietní jídelníček od jedné paní,všichni si to tam chválili,tak uvidím.Potřebuji zhubnout 7 kilo.Hlavně to chce pevnou vůli :zed: :zed: :zed:

nedala bys prosím odkaz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
7.1.11 14:47
kocunka píše:
Gloci píše:
Ahoj,já začínám s dietou v pondělí,vytiskla jsem si na MMB dietní jídelníček od jedné paní,všichni si to tam chválili,tak uvidím.Potřebuji zhubnout 7 kilo.Hlavně to chce pevnou vůli :zed: :zed: :zed:
nedala bys prosím odkaz :oops:

http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová