Hubneme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4999
6.7.10 12:18

Ivčo, to ti to jde pěkně rychle :wink: A za svou váhu se nestyď :wink: Já měla včera nějakou střevní chřipku či co, no šílený, jsem ze dne na den shodila kilo. Takže když jsem skončila s hubnutím, měla jsem 65kg a teď už mám dokonce 62,6kg 8-o
Teď dělám klukům k obědu pečený kuřecí stehna se zelím a bramborovým knedlíkem, nádherně to voní, úplně se mi sbíhaj sliny :jazyk: Já si dám kuřecí prso, ale ještě nevím jak a s čím :oops: Jaké je u vás počasí? Tady je dneska zataženo a docela chladno, ale je to příjemné po těch vedrech. Jinak dneska si jedeme pro nové autí, tak se těším jak na Ježíška :dance: Asi to zajdeme v týdnu oslavit do restaurace, však jsem už stejně 2,5kg pod váhou kterou jsem chtěla mít, tak si jednou můžu dát do kopýtka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
7.7.10 09:50

Krásný den holky :dance:
Dneska už máme zase pěkné počasí.To ochlazení už bylo opravdu třeba :zed:
To se tedy NETY máš, že z tebe ty kila takhle pěkně lítaji :potlesk: To by se mi taky líbilo.Tak proč si nedopřát nějakej dobrej dlabanec: :mrgreen: Já se teď vážit nebudu, protože jsem dostala TO, co mají jenom holky. :poblion: A vždycky něco zase člověk nabere. :zed: Takže s chutí do toho a možná někdy o pár kil míň :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
7.7.10 12:26

ahoj holky,

tak volno je za náma. Měli jsme toho docela dost, tak jsem nestíhala psát. Návštěva u tchánů, pouť u ségry apod. Diety jsem se snažila držet, ale u tchánů to bohužel nešlo. I když ví, že jsme po operaci žlučníku, tak tchýně připravila na oběd řízky. 8-o Chtěla jsem si vzít jen brambory a okurek, ale hned byl oheň na střeše. Tak jsem si malý kousek dala, abych měla klid. Zákusek už jsem si vzala jen, abych neurazila a pak jsem až do večera nic nejedla.

Vážit se taky teď nevážím, protože mi dorazila „tetka“ a to mám vždy tak o 2kg víc. Ale jak jindy mívám chutě, tak zatím se držím.

Nety - tobě ta váha jde teda pěkně dolů, kdyby to tak fungovalo i u mě, tak bych byla šťastná jako blecha. Ty jsi k tomu i cvičila? Když jsi tak ukázkově hubla nebo stačilo jen upravit ten jídelníček? :think:

Ivčo - taky pěkně hubneš :potlesk:

Dnes jsem měla k snídani kuličky s mlíkem a k obědu kuřecí rizoto. Na svačinku si vezmu asi jogurtový nápoj, protože nebudu doma a večeři ještě uvidím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
7.7.10 13:47

Ivčo, to jo, při menstruaci tělo zadržuje vodu a na váze je to znát, akorát by tě to deprimovalo, tak se zvaž až ti to skončí a dej vědět :) Já mám teď taky menstruaci, ale takovou slaboučkou, spíš jen špiním. Jindy mívám silnou.
Jé, Alun, ty taky? Tu hromadně menstruujeme :lol: Teda a tohle taky nesnáším u tcháníků, když k nim přijedeme a nutěj nám všechno možný a když řeknu že si držím linii, tak je zle, hned mi dělaj přednášky a nutěj mě o to víc :roll:
Jinak já jsem vůbec necvičila, jsem děsně líná :oops: Takže jsem zhubla pouze díky úpravě jídelníčku. Ale měla bych se do toho cvičení donutit, po porodu už není ta kůže tak pevná jak bývala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.7.10 21:41

Krásný teploučký večer holky :mavam:
To bylo zase nádherně, jupí :dance:
Dneska jsem se zase nějak odflákla, ale zmrzku jsem si nemohla odepřít :oops:
Dneska jen tu a pikador, nic jiného jsme ani nestihli.Celý den prochajdy a posezeníčko u vody :palec: Jsem docela ušlá, ale vlastně jako každý den.Ono se to nezdá, ale s tím kočárem se člověk nachodí :mrgreen: Udělal se mi, ale z vedra parádní lišej na rtu :poblion: pořád mažu a houby platný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
8.7.10 21:49

Ivčo, co to je pikador? :oops: Jinak já teď v těch vedrech taky zmrzlinuju, obyčejně jím vodový zmrzliny, ty linii nijak neškodí, ale včera a dneska jsem si dala smetanovou, potřebuju už přestat hubnout, začíná za mě padat oblečení :oops: I když jsem si zvýšila příjem už na 6000kJ, pořád hubnu. Takže si jdu dát ještě teď kopeček zmrzky :mrgreen: Jinak neboj, pokud jsi jedla jen ten pikador (ať už je to cokoliv :lol: ) a zmrzlinu, i kdyby třeba smetanovou, tak určitě nepřibereš, protože jsi toho snědla dost málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.7.10 10:29

jé, ty neznáš pikador? :roll: :mrgreen:
To tady prodávají jako párek v rohlíku :lol:
To bych taky chtěla, aby ze mě padalo oblečení, jak ráda bych si koupila menší a nové :dance:
třeba se toho jednou tžaky dočkám :palec:
Takže dneska k vodě? :nevim:
Teď uvařim baramboračku, mňam a pak se uvidí :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
9.7.10 12:43

Nety - už nehubni :lol: Já bych taky s radostí šla kupovat nové oblečení, hlavně když by bylo o nějakou tu velikost menší. Ale včera jsem po dlouhé době potkala známou a ta mi říkala, že mi to sluší, že jsem zhubla. Já to teda na sobě moc nepoznám, ale když mi to poví někdo jiný, tak je hned zase líp. :wink:

Ivčo - já mám taky pocit, že se někdy s kočárkem moc nachodím, ale aspoň nějaký pohyb mám. Teď jsme malému koupili sedačku na kolo, tak mě pro změnu pořád tahá ven, že ho mám vozit :lol:
Užijte si u vody. Já k vodě nemůžu, „tetka“ se mě pořád drží a ne a ne odejít. Asi budu muset zase naklusat na gyndu :cert:

My dnes měli jen lehký obídek, rýži se zeleninou. Nic moc se mi vyvářet něchtělo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.7.10 19:36

jé, a zase ten krásně teplej večer :dance: , to miluju :srdce:
Dám Kačenku spát a mám klídeček až do rána.To je super pohodička.Udělám si co potřebuju, nádhera.
Teď se jdu dát do rajský. :roll: Jak moc nejim, tak se mi nechce vařit, ale musim, protože by mi zhubnul i ten můj :mrgreen: :mrgreen:
Udělám si studené kafíčko bez cukru,mňam.Je teploučko :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.7.10 23:52

Ivčo, takže pikador je něco jako párek v rohlíku?
Alunko, taky bych si ráda koupila nové oblečení, ale nejsou penízky, tak se musím vejít do toho co mám, když jsem začínala hubnout, tak mi byly kalhoty dost těsné, to byl jeden z hlavních důvodů pro dietu, abych nemusela kupovat nové kalhoty, no a teď už na mě zase plandají, div mi nespadnou, to by člověk neřekl, co na oblečení udělá 7 kilo.
Tak jsem jela ve čtvrtek v noci s tátou do Německa, vrátili jsme se v pátek těsně před půlnocí, teda to byla síla, spali jsme za těch 24 hodin jen 1 hodinu a taky jsme nic moc nejedli, za celou dobu jsme měli obloženou housku, nanuka a pak už jsme šilhali hlady tak jsme zastavili asi hodinu před dojetím domů v bistru, chtěla jsem si dát jen salát s kuřecím masem, ale neměli, tak jsem si dala to co táta (americké brambory a kuřecí prsa zapečené v nivě). Bylo to dobrý, ale snědla jsem jen půlku, mám jaksi scvrklej žaludek, jsem nemohla. A to mě táta ukecal abych aspoň to maso snědla celý.
No říkala jsem si co to asi udělá, dát si takovýhle jídlo v 11 večer, ale ráno jsem měla na váze ještě míň než když jsme jeli do Německa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
11.7.10 08:08

Dobrá ráno :dance:
Jasan, je to párek v rohlíku :mrgreen:
Teda za chvíli už nebudeš ani vidět.To si myslim, že bylo na váze mín, protože za prvý jsi tomu určitě moc nedala.A zadruhý, vždyt jsi celý den nejedla 8-o
Já mám dneska chuť na nějaký jogurt DOM bude knedlo vepřo zelo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
11.7.10 21:59

No Ivčo, to jste se dneska nadlábli, knedlo vepři zelo, mńam :) Já teda v těch vedrech teplý jídlo prostě nemůžu, bohatě mi stačí že musím stát u plotny když vařím klukům, to bývám úplně splavená.
Takže já měla k obědu zmrzlinu a k večeři chleba se sýrem, kluci měli k obědu čínu s rýží a k večeři květákovou polívku s chlebem. Zítra jim budu dělat obalovanej květák a sobě ještě nevím co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.7.10 12:46

Krásné odpoledne holky :mrgreen:
My jsme byly dneska pěkně venku dopoledne a jdeme až zase večer :jazyk:
Jdeme si uvařit něco dobrého.Mám chuť zase na něco s rýží :dance: , ale jen tak pomalu suchou, jen tak lehce něčím přelít, nějakou šťávičkou :palec: A trochu piškotů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.7.10 08:59

Ahoj holky :)
Tak dneska jsem chtěla dělat kuřecí na žampionech s rýží, ale nesehnali jsme včera naši oblíbenou rýži, tak nic…
Jak vám jde hubnutí? Mně se váha tenhle týden drží pořád na 62,5, tak nevím jestli už se ustálila, nebo je to jen pauza než se začne hýbat, to se taky občas stává. Jinak včera jsem sehnala v Kauflandu banány za dobrou cenu, já na mě měla úplně šílenou chuť už nejmíň 2 měsíce, jenže byly drahý, takže jsem si nekoupila, no včera jsem jich koupila 3kila a teď si je náležitě užívám, hned jsem si udělala banánovej koktejlík, mňam :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
14.7.10 12:08

Ahoj

snad vás to sluníčko ještě neupeklo :lol:

Nety tak já teď banány nějak nemůžu ani vidět. Tomovi taky moc nejedou, takže jsem je po něm musela vždy dojídat a asi jsem se jich přejedla.
Jinak u mě hubnutí pokračuje pomaličku, ale jde to. Teď v tom horku nemám na nic moc chuť, tak snad se to pohne trochu rychleji. Jinak jsem zařadila aspoň jízdu na kole, abych měla nějaký pohyb. A teď už 2 dny pracujeme u mamči na dřevu, takže pohybu mám docela dost. :lol:
Dnes jsem si dala k snídani hrníček mléka a k obědu meloun, broskev a jablko. Opravdu teď nějak nemám na nic chuť.
Pěkný den všem, já si jdu na chvíli číst a jak se mi sluníčko vzbudí, tak jdeme zase k mamči na dřevo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová