Hubneme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4999
26.6.10 13:58

Zuziko, to máš teda dobrej metabolismus, to by se mi taky líbilo :-D
Ivčo, děkuju :) Jo, máš pravdu, když je krásně a člověk lítá venku, tak aspoň na to jídlo tolik nemyslí :) A cherry rajčátka taky miluju, mňam :)
Ahojky Petro, to jsem ráda že ses k nám přidala a manžel je hodnej, že do toho půjde s tebou, tak ať se daří :)
Alunko, dnešní oběd ti skoro závidím, já dušenou mrkvičku s bramborem miluju :oops:
Bohužel holky, u těch chutí to u mě o víkendu zůstane, páč máme vybrakovanou lednici, nejezdí nám auto, abysme si zajeli na nákup, v pondělí ho bude manžel teprve opravovat a pak vyrazíme na ten nákup, už je tu fakt kulový a to jsem měla kvanta zeleniny, jenže já jí sním hodně, syn má taky zeleninu rád, akorát manžel tomu moc nedá, takže zeleninka byla vcuku letu pryč. Dneska jsem těm svým chlapům udělala šunkofleky, já měla k snídani klasicky křupky s mlíkem a oběd jsem si dala studenej, páč v těch vedrech nemám ani chuť na teplý, tak jsem si dala chlebík se sýrem, vajíčkem a kyselejma okurkama, to je jediná zelenina, kterou ještě doma máme :oops: A protože mám dneska šílenou chuť na pudink, tak si ho mističku udělám, z odtučněnýho mlíka, už se na něj těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
26.6.10 14:51

Nety tak snad nepadnete hlady než se dostanete na nákup. Já jsem taky kolikrát bez auta odvařená, u nás na vesnici je obchod takový nijaký, takže jezdím za nákupy taky autem.

Tomík taky začal teď hodně jíst zeleninu, vidí že to jím já tak chce taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
26.6.10 15:03

Alunko, to je fajn že baští Tomík zeleninku s tebou :) U našeho Honzíka je to spíš o tom že je tak jedlej, že nesní jedině to co před ním uteče :lol: Jinak my u nás máme taky obchody na prd, navíc o víkendu maj otevřeno jen dopoledne, ale naštěstí tady kousek od nás začali stavět Tesco, takže to budeme mít při ruce :dance: Je to jen 10 minut pěšky od nás, takže i když bude auto zlobit, tak nebude problém :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
26.6.10 15:05

Tak jsem si dala k sváče jogurta, mám strašlivou chuť na banánovej koktejl, ale nemáme banány, chjo, teda už abysme měli nakoupeno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.6.10 07:44

Ahoj holky :mavam:
Dneska se mi vůbec nechtělo vstávat. :zed:
Představte si, že moje 3 měsíční holčička ještě spí.Což to by nebylo divný, ale divný je to., že už spí 13 hodin v kuse.Včera jsem jí dala v sedm chrnět a ještě spí.Je celá zlatá. :srdce: :mrgreen:
Dneska mám pro přítele vařeno ze včera, takže já se spokojim se studeným obídkem. :pankac:
Přeji krásný slunečný den. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
27.6.10 08:11

http://www.beruska8.cz/…Vuurwerk.gif

Ahoj holky, tak je to tady :dance: :pankac: :palec: :dance: Mám 65kg :dance: Dokonce mi dneska váha ukazovala 64,5 :dance: Ale neopouštím vás, ono totiž udržet váhu je horší než zhubnout, takže s vámi zůstanu dál :D

Ivčo, to máš šikovnou holčičku, můj syn je taky takovej spáč, sice teda ne od 3 měsíců, ale co jsem ho přestala kojit (v 9 měsících), tak bych noci, které neprospal celé, spočítala na prstech jedné ruky.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.6.10 09:29

Moc gratulujeme :potlesk: :palec: :pankac:
Já chci taky!!!!!!!!!!
Máš pevnou vůli, prostě jsi DOBRÁ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
27.6.10 09:46

Ahoj holky, byla jsem u rodičů, takže bez netu, ale jsem tady, bojuju dál :lol:

nety: teda, gratuluju a závidím! Ale jde to, takže se na vysněnou váhu snad taky brzo dostanu.

Ivčo: tak tobě závidím ještě víc, tu spavou princeznu, naše malá, teď už teda roční, se pořád budí 2krát za noc na mléko :roll: no nějak nemám srdce ji nedat a nechat řvát, takže vstávám už kolem 1(usíná v 7) a pak kolem 5 ráno, spí tak do 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
27.6.10 10:03

Ahoj holky. :-) Vidím že máme stejný problém,v lednici vymeteno, :lol: obchod na vesnici stojí taky za nic, :lol: a náhodou máme taky pokazené auto :roll: :lol: už týden a bude se opravovat až příští týden,takže smůla. :-( Můj chlap je úplně neštastný z toho že musí jezdit autobusem do práce :mrgreen: a to je jenom 7 km. :lol:No mě to vůbec neva. :mrgreen: Už se snažím taky hodně omezovat,ráno místo 2-3 chlebíků si dávám ten suchar se sýrem a přišla jsem na to že mě to stačí .Včera jsem ale hřešila,přemluvili mě na špekáček. :cert: :lol: ale jenom jeden. :pankac: dřív jsem snědla i 3 ks. :lol: Na oběd budu dělat kuřátko s rýží,tak si udělám víc rýže a budu se cpat aspon 2 dny rýží se zeleninou. :zed: No jdu už vařit,přeju vám krásný den :dance: a doufám že je u vás tak pěkně jak u nás. :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
27.6.10 11:56

nevím jestli jste toto viděly :wink: dobře se to čte :lol: http://www.prirozene-hubnuti.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
27.6.10 12:37

ahoj holky

Nety - vééééééélká gratulace. Tak to tesco už, aby bylo postavené co? Ale zase když není pojízdné auto, tak nejdete na nákupy a tak se ušetří i nějaké korunky :oops: Aspoň u nás to tak funguje.

Jinak u nás moc pěkně není. sluníčko sem tam svítí, ale je šílený vítr. Když jsme šli ráno z kostela, tak Tomovi odfoukl i klobouček :lol: Jak se zlatíčko vyspinká, tak se půjdeme mrknout zda už jsou lesní jahůdky :-D

K snídani jsem měla 1 kousek buchty a čaj. Normálně mi to stačilo 8-o Jindy jsem byla schopná sníst i 4-5 kousků. Pak k obídku byla dušená mrkva od včera. Jsem to s ní včera nějak neodhadla :oops: ale aspoň jsem dnes nemusela vařit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
27.6.10 19:32

Holky, děkuju za gratulace :huban: A nebojte, jestli se budete držet tak zdárně jako doteď, brzy už budu gratulovat já vám. :wink:
Davmi a kolik ti ještě chybí k vysněné váze? A kolik se ti už povedlo sundat? :-)
Petro, koukám že máme stejnej problém :) Jinak jsi dobrá že se držíš, no a každej občas maličko zhřeší, důležitý je nevzdat to při prvním neúspěchu, což jsi zvládla :palec: Jinak díky za odkaz, jdu si to přečíst :)
Alunko, no Tesco bude hotové v září. Jinak máš pravdu, co se nekoupí, to se nesní, takže se ušetří :mrgreen: Jinak 5 buchet by pro mě taky nebyl žádnej problém, kdybych se nehlídala :oops:
Tak jsem se rozhodla, že si každý týden zvýším příjem o 500kJ, aby to bylo postupně a nenásilně a tak to budu dělat až do doby, kdy se váha zastaví a nebude se hýbat ani nahoru, ani dolů. Ale dneska mi to moc nevyšlo, byli jsme na chatě u tcháníků, takže bez možnosti vážení potravin, tudíž jsem si od oka nandala k obědu brambory, ostatní je měli se smažákem (ten milujůůůů), já jsem ty brambory jen trochu posypala strouhaným sýrem a pažitkou a k tomu jsem měla rajče, pak k sváče jsem si dala misku jahod ze zahrádky a jogurt, doma ještě půl krajíčku chleba s marmeládou a teď přemýšlím co k večeři, klukům jsem uvařila čočkovou polívku, nádherně tu voní, kluci si 2× přidávali jak jim chutnalo, se mi fakt povedla, no jenže je zahuštěná jíškou, takže smůla. Jak voní česnekem, tak jsem na něj dostala šílenou chuť a asi si udělám pomazánku z taveňáku a česneku, hodím to na rohlík a budu po večeři, ještě nevím. No tak dneska nemám kvůli té chatě spočítané kJ, ale zítra zas počítám a přidám si těch 500kJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
28.6.10 08:56

dobré ráno,
tak na snídani lupínky s mlékem, oběd brambory a kuřecí maso se zelím zapečené v troubě, už to tady voní, páč jdeme za chvíli s dětmi ke kamarádce, tak už jsem si navařila ráno.

Nety: začínala jsem na 74 kg, teď mám 66kg, takže 8kg dole a zbývá mi ještě 6kg :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
28.6.10 09:03

Davmi, to jsi šikulka, že už máš vařeno, my jak doma už skoro nic nemáme, tak jsem měla dneska místo lupínků s mlíkem piškoty s mlíkem. No asi vyrazím koupit zatím jen pár nutných věcí, než manžel opraví auto a pojedeme na pořádnej nákup.
Kluci maj odvčera k obědu čočkovou polívku a ještě musím vymyslet něco, no uvidíme.
Jinak když už jsi shodila 8kg, tak těch zbývajících 6 pro tebe bude hračka :wink: Za jak dlouho jsi těch 8 shodila? A kolik vlastně měříš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
28.6.10 09:07

Dobré ráno holky! :mavam:
Já včera ani moc jíst nestíhala, protože jsme byli celý den venku, tak jsem si zobla až večer.
Dneska bez snídaně a oběd rýže a vepřový plátek.A na večer si dám zase něco s rýží, protože mám dneska na ní velkou chuť.Zase jako vždy si dám nějaké cherry rajčátka a okurku.Přeji krásný den všem, bude zase nádherně. :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová