Hubneme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
20.6.10 10:04

To si myslim, že přibral, to přibere snad každej :zed: Já se o to pokoušela již několikrát a vždy tak na měsíc :cry: A jednou jsem přibrala sedm a pak 12, brr :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
20.6.10 14:03

Yvanovno, to jsem moc ráda že ti dodávám sílu, to byl účel téhle diskuze, aby se nás dalo víc dohromady a šlo to líp :) Když do toho půjde tvoje mamka s tebou, tak to bude super, taky bych potřebovala někoho k sobě, ani ne kvůli dietě, to zvládám sama, ale potřebovala bych někoho s kým bych chodila cvičit, sama se nedonutím.
Jinak co se týká těch kJ, jestli máš doma nějakej sýr, jogurt nebo tak něco, tak si pořádně prohlídni obal, krom složení tam taky píšou energetickou hodnotu. Třeba ten hermelín, píšou na něm že 100g obsahuje 1215kJ, jeden hermelín váží 120g, takže má 1458kJ celej. Já si ho na rohlík dávám tak čtvrtku, když ho jím samotnej s jablkem, tak si ho dávám půlku. Na rohlíku to třeba napsaný není, kolik má kJ, ale to najdeš na netu, 1 bílej rohlík má přibližně 550kJ, celozrnný bejvaj těžší, takže 1 celozrnnej má přibližně 650kJ. Lžička cukru má 85kJ. Všechny tyhle hodnoty najdeš třeba tady: http://www.zijzdrave.cz/…otravin.html
Jinak to jsi moc nepřibrala v těhu, to jsi asi nechala všechno v porodnici, že? Já jsem přibrala v těhotenství 13kg, 10 jsem nechala v porodnici a ty zbylé 3kg jsem shodila během týdne aniž bych se o to nějak snažila.
Davmi, já jím naposledy v 8 večer, chodím pozdě spát (kolem půlnoci), takže kdybych jedla naposledy třeba v 6, tak bych asi před spaním už hlady lezla po zdi :oops: A to máš fajn že si nakoupíte v Polsku levněji :)
S tím přibíráním když se přestane kouřit máte pravdu, můj manžel taky přibral co přestal kouřit a švagr taky, ale pořád si myslím že je to zdravější než kdyby v tom kouření pokračovali.
Tak se mi vyplatilo že jsem se nenaštvala na stagnující váhu, teď jsem 3 dny vůbec nehubla, možná tělo zadržovalo vodu, ale nenechala jsem se zvyklat a dneska mám o půl kila míň, takže už jen půl kila a budu na cílové váze :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.6.10 19:13

Určitě se na to mrknu :potlesk: Jo, kdybych všechno nechala v nemocnici :palec: .Z nemocnice jsem jela a měla jsem o 2 kila míň. :zed: Teď tedy nemám těhotenský žádný, ale dost jsem přibrala ještě před.A právě ty kila potřebuju odstranit :pankac: Tak přemýšlim, do čeho se pustit, zda ty KJ nebo nějakou jinou dietu. :roll:
Musim něco nají na netu a rozhodnout se, u čeho se budu nejméně trápit. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
20.6.10 21:35

Yvanovno, já jsem vyzkoušela fakt hodně diet, ale nejméně se trápím právě u téhle kde se počítají kJ a funguje spolehlivě. Jinak to nechápu jak jsi mohla jet z porodnice jen o 2kg lehčí, vždyť jen Kačenka vážila 2,5kg, pak ještě plodová voda, placenta atd atd, možná že když jsi šla z porodnice, tak jsi byla hodně zavodněná, jinak si neumím představit že bys porodem přišla jen o 2 kila… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.6.10 22:50

Právě jsem se tam vážila na tý jejich váze asi druhý den a nebyla jsem vůbec nadšená. :zed: Chtěla jsem najít tu dietu s tim mlíkem a nemůžu to nikde najít, takže od zítřka zkusim tu tvojí.
Takže, co nevyčtu na obalu, vyčtu na netu, že? :nevim:
A jinak se poradim s váma holky. :dance:
Takže se na to dobře vyspim a začínám.Každý den max 5000Kj. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
20.6.10 23:31

Yvanovno, možná že pro začátek bych ti spíš doporučila 6000kJ denně, aby to pro tebe nebyl až takový šok a postupně snížit na těch 5000kJ, no uvidíš, kdybys nevěděla co má kolik kJ a nemohla to nikde najít, tak se zeptej, ráda ti poradím. Jinak já si to dělím (přibližně) na 1000kJ k snídani (např. 40g snídaňových cereálií a 200ml mléka), pak 2000kJ k obědu (např. bramborová kaše ze 300g brambor a 50ml mléka, k tomu 1 pečené kuřecí prso a zelenina), svačiny mám dvě, dohromady za 1000kJ (třeba 1 light jogurt a jeden rohlík s drůbeží šunkou a rajčetem) a večeři taky za 1000kJ (např. půl hermelínu + 1 jablko). Jak vidíš, není to zas tak krutá hladovka, já při tom rozhodně hlady netrpím a s přehledem shazuju kilo týdně :) Je fakt že občas se mi váha třeba 2-3 dny nehne ani o píď, ale pak ten čtvrtý den klesne třeba o půl kila, takže se tím nenechej zvyklat. Nejlepší je vážit se jednou týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
20.6.10 23:34

Jinak ze začátku ti to počítání a věčné koukání do tabulek na kJ bude možná připadat otravné a náročné, tak ti poradím, zkus si sepsat a vypočítat jídelníček vždycky předem na další den, za chvíli si to zapamatuješ a nebudeš muset do tabulek vůbec koukat, akorát musíš většinu potravin vážit, abys spočítala kolik mají kJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
21.6.10 21:00

Ahojky :mrgreen: , tak dneks jsem zvládla celý den se ovládat :potlesk: docela mě to bavilo, hledat si, kolik KJ,co má.
Krásně jsem se vešla do 5000KJ.A ani nemám hlad, jen možná chuť.Musim říct, že jsem byla opravdu jen rozežraná. :cert:
Nejhorší je vidět, když si přítel maže něco dobrýho nebo chroupe chipsy. :zed: :zed:
Tak doufám, že to takhle půjde každý den.Dneska jsem se zvážila a zase za týden, dříve ne, byla bych jen naštvaná :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
21.6.10 21:27

Yvanovno, moc gratuluju, mám z tebe radost, jsi šikovná :potlesk: :potlesk: :potlesk:
A co jsi teda dneska měla za jídelníček? Právě si taky myslím že u téhle diety člověk přijde na to že mu to stačí a hlad nemá, jen že byl rozežranej. Já měla k večeři výbornou čínu s rejží a najedla jsem se hezky, úplně akorát, takže mám v bříšku jako v pokojíčku :) Dřívávějc jsem právě měla tendenci když mi něco moc chutnalo, dát si toho hodně a pak jsem byla akorát přecpaná a z jídla jsem neměla ten správnej dojem, takhle jsem si pochutnala rozhodně víc, bez toho břichabolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
21.6.10 21:32

Papala jsem jogurt, ten byl večír.Odpoledne.Salát jarní, hermelínek a rohlíček.Káva plus jedna lžička kafe, jablko.Zítra jsi jdu půjčit váhu, tak budu vážit.Dnska jsem to vyčetla z obalu a rohlík našla na netu.
Jen tak mimochodem má KJ jako prase.A ten hermouš taky. :cert:
Hlavně super je, že jsem se držela a nesnědla ani kousek sladkýho a ani slanýho :dance: /miluju chipsy/
Jo a k jogurtu 5 piškotů, to jsem musela. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
21.6.10 21:59

Yvanovno, podle toho popisu mi přijde že jsi toho měla skoro až málo :oops: To já se rozjela víc, ale taky jsem se do 5000kJ vešla.
Snídaně: 200ml mlíka + 40g piškotů
Oběd (studenej): 1 rohlík + 20g taveného sýra + 1 vařené vejce + 1 rajče
Svačina č.1: 300g melounu
Svačina č.2: 1 rohlík, 2 plátky kuřecí šunky, 1 rajče
Večeře: 150g kuřecí číny + 70g rýže (před uvařením, po uvaření vážila tuším 269g)
A je mi fajn :)
Jo, hermelín má hodně, to je pravda, rohlík docela taky, ale jde to, jsou ještě mnohem kaloričtější věci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
22.6.10 09:02

Dobré ráno vše.Tady nám vylézá sluníčko, tak by mohlio být dneska krásně. :dance:
Začínám nesladkým čajem a rohlík plus sýr veselá kráva.Odpo letim pro tu váhu, tak už to bude lepší.A určitě si večír připravim jídelníček na celej další den. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
22.6.10 10:03

Taky přeju dobré ráno, teda spíš už dopoledne :) Já měla klasicky křupky s mlíkem, na oběd ještě nevím co, jinak tady je dneska taky slunečno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
22.6.10 21:29

Ták, mám za sebou další úspěšný den :potlesk:
Ke snídani rohlík se sýrem, oběd:140g vepřového, ošlehnutého na vodě, s trochou zeleniny, 200g vař. brambor :mrgreen:
Večer:50g piškotů a jablko./musela jsem, už jsem měla fakt chuť na sladké. :cert: A za celý den 3 lžičky cukru, ale menší :oops:
Tak kila, šup šup dolů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
22.6.10 21:55

Ahoj Yvanovno (můžu se zeptat jak se jmenuješ, abych nemusela pořád psát nick? Je dost dlouhej :oops: ), tak koukám že už tu zápasíme jen my dvě, nikdo jiný nějak nepíše, škoda, ale jsem moc ráda že aspoň ty jsi se do toho pustila s nadšením a jde ti to :) A nějakou svačinku jsi taky měla?
Já tu dnešní jídelníček nebudu ani popisovat, bylo toho moc, jako do 5000kJ jsem se vešla, ale jedla jsem snad desetkrát, jen po pidiporcích, vlastně jsem každou chvilku něco mrňavého sezobla :oops:
A jak se vlastně cítíš po dvou dnech diety? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová