Hubneme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
17.6.10 14:14

Mě tak maximálně baví volejbal, ale na ten teď fakt není čas.Trajdáme pořád někde s kočárkem, ale jak je takový počasí na houby, tak se nám moc nikam nehchce.Už aby bylo :dance: pořád krásně, to se lítá celej den a pak si na jídlo člověk ani nevzpomene. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
17.6.10 14:16

Yvanovno, lítat je super, ale nevzpomenout si na jídlo, to zas ne :) Chce to jíst fakt pravidelně po malých dávkách každé 2-3 hodiny. A u vás prší? U nás je hezky, ale na víkend hlásej bouřky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
17.6.10 14:18

Jinak ještě pro ty, které toho o zdravém hubnutí moc nevědí, aby vám místo tuku neubývala svalová hmota a abyste nebyly vyčerpané a unavené, chce to dostatek bílkovin, které jsou především v tvarohu, mase (hlavně rybí a kuřecí, ale i ostatní), vejcích, sýrech, mlíku apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
17.6.10 14:19

Já měla dneska na oběd květákovej mozeček s bramborem a pochutnala jsem si, sobě jsem teda dělala mozeček nasucho bez tuku, synovi na másle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
17.6.10 14:24

Je tady celý den pod mrakem a včera celý den pršelo.Takže nic moc, ale zase je to lepší než ty 30ky.Mohlo by být tak 25 celý rok.Jo a k té dietě.Někde mám doma zahrabanou tu dietu, kterou drží sportovci a neměly by se ty kila vracet.Mám zato, že je na čtrnáct dní a první den se pije jen mlíko, pak se přidá tvaroh, vařený hovězí maso.Musí hlavně dodržovat hodiny.Docela jste mě tady navnadily, takže jí půjdu najít a asi se do toho pustim. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
17.6.10 14:29

Yvanovno, koukám že si rozumíme ve více oblastech, naprosto souhlasím že i když je pod mrakem tak je to lepší než ty pařáky a úplně ideálních je těch 25 stupňů, to tady teď akorát máme :) Ale o víkendu má přijít velký ochlazení. Jinak ta dieta pro sportovce je podle tvého popisu zaměřená hlavně na bílkoviny, já teda na tyhle jednostranné diety moc nejsem, kdy se jí celej den to samý, jsem spíš pro to, aby se jedlo všechno, páč jsem zkoušela tyhle diety že jsem jeden den jedla jen ovoce, druhej den jen zeleninu a nevydržela jsem to, takhle to zvládám pěkně. Ale tak zkusit to můžeš, uvidíš. Ono si to poví, každýmu vyhovuje něco jinýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
17.6.10 14:39

Taky mě nebavila ta dělená strava, vlastně mě nebaví žádná dieta a závidim všem, kdo se do něčeho takovýho nemusí pouštět. :cry: Ale pokusit se o to musim.A, abych pravdu řekla, VUBEC SE MI NECHCE!!!!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
17.6.10 14:40

Jo a radši bych si dala ten mozeček se synkem, než ten tvůj nemastnej neslanej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
17.6.10 15:00

ahoj,

tak já bych se taky ráda přidala, pokud můžu. :wink:
Už jsem skoro 2 roky po porodu a kila se pořád drží, když jsem kojila, tak jsem krásně zhubla, ale postupně se nějak zase vrátily a já se jich nemůžu zbavit. :cert: Nutně bych pořebovala dole tak 20kg, ale spokojím se i s nějakým menším úbytkem.
Nyní jsem po operaci žlučníku, takže držím žlučníkovou dietu, ale kila stejně dolů nejdou. A to mi všichni tvrdili, jak budu hubnout :zed:
Takže ode dneška jsem si naordinovala pravidelný pitný režim, protože ten je u mě fakt problém a taky zvažuji zda můžu už začít cvičit na orbitreku. Dnes jsou to 3 týdny od operace :think:

Tak co holky vezmete mě mezi vás? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.6.10 15:07

ja kdyz tu ctu jakou mate vahu atd tak tise zavidim…Problem s vahou mam taky ale mam 168cm a 80kg to uz jsem 3kg zhubla…Na diety vubec nejsem a hlavne je nikdy nedodrzim ale ted jsem se naucila nejist vecer jelikoz uz si pijdu jak buldozer…Muj problem neni v prejidani nebo sladkostech ale to ze prez den se s dvouma rostakama nemam cas v klidu najist a vecer jsem vyzirala lednicku kdyz jsem na to mela klid…
Tak jak jsem uz psala jsem se naucila nejist vecer nemam stanovenou hodinu po ktere nejim ale proste se navecerim a uz si nic nevezmu a kdyz me prepadne hlad jdu radeji spat..a zabira to…3 kg dole a dal poracuji chtela by jsem zpet svich :-) 65 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
17.6.10 15:12

Yvanovno, já měla ten mozeček slanej :lol: Ne, dělám si srandu, vím jak to myslíš, taky bych si radši dala na másle, ale to bych pak nezhubla, holt, ústupky musejí být. A chápu že se ti do diety nechce, neznám nikoho kdo by byl z diety nadšenej, taky často sním o tom, že bych se mohla cpát vším možným aniž bych přibrala, ale to je bohužel jen sen :-(
Alunko, vítej do party :)Jak je to s tím cvičením po operaci, to nevím, ale pitnej režim moc chválím, ten je jedním ze základních pravidel pro lidi co chtějí zhubnout :)
Zuziko, to jsi šikulka, žes zvládla odolat večerním náletům na ledničku a máš už první úspěchy, jen tak dál :palec: 65kg není zas tak nereálných, když vydržíš pokračovat v tom co jsi úspěšně začala :) A tady je nás na to víc, v partě to jde vždycky líp :) Jinak mě taky pomohlo udělat si hubnoucí metřík co mám v podpisu, je to docela dobrá motivace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
17.6.10 15:13

Holky, malej je vzhůru, tak s ním jdu ven a koupím si při té příležitosti meloun, když tu o něm byla řeč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
17.6.10 15:26

Já teď jím jídla taky kompletně bez tuku, maximálně kousek másla a už jsem si na to zvykla. U mě je hodně velký problém čokoláda. Když je manžel doma, tak to se držím, ale sotva se za ním zavřou dveře a on odejde do práce, tak už se vrhám po čokoládě :cert: Jinak jiné sladké nemusím, ale čokoládě prostě neodolám :cert:

Jinak moje váha je 92 kg a 158 cm, takže opravdu potřebuji dát kila dole a taky je to můj velký sen, být zase jednou aspoň o trochu hubenější. :oops: Ale když se tady budeme motivovat, tak věřím, že i já se jednou dočkám své vysněné váhy.

Takže holky jdu do toho s vámi :pankac:

Ale teď se mi budí malý, tak vyrážíme ven dokud svítí sluníčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.6.10 15:28

me se ty kila taky drzi..jsem rok a pul po druhem porodu,ale jak rikam ted uz to jde a uz se tesim az to bude za mnou…Ma draha polovicka vazi 30 kg s posteli :-D tak muze snist cokoliv a nepribere tak ho mam jako inspiraci ale bohuzel takovi problem jako on mit nikdy nebudu(vybilit lednicku a nepribrat) :lol: vahu si budu muset hlidat furt… ale kazda rada dobra rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
17.6.10 15:54

Já budu taky ráda, když uvidím, někoho, kdo to dokáže.Jsem asi taky slabší kus.Ale fakt najdu tu dietu a zítra,né, radši v pondělí :mrgreen: se do toho pustim. :potlesk: Krásný den všem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová