Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cauky, tak ja mam rano nahata a vycurana
110. Ale. Nic moc pro to nedelam. Spis jak je vedro, tak tolik nejim a nemam hlad. To Alli jsem taky jeste nezacala, mamina z toho ma peknej prujem, tak se mi do toho moc nechce.
Hkac- tak doufam, ze tu nezustanem samy, byla by to skoda.
Tak já hlásím 68 kg pořád stejně. Ty kila se mě nějak pořád drží ![]()
Tak já mám 93,3kg, ale je to podvod
nechala jsem si ostříhat vlasy o půl metra a mám jich fakt hodně takže tak půl kila určitě měly. Do konce prázdnin mám stranický úkol 91kil tak se musím snažit ![]()
já hlásím stále 89, nějak jsem se rozežrala a nejde to dolů, ale musím se začít zase držet ![]()
Hlásím nový nástup. ![]()
Zhubnout bych taaaaak chtěla
ale bez ničeho to už opravdu nepůjde…Ale s Vámi by to mohlo být jednodušší…Do 30ky jsem hubla jako nic, ale teď, v 35 je to o hodně horší
, vlastně hodně těžké
potřebuji shodit 10 kilo…ajeeeeeeeeje ![]()
Ahoj holky,
tak hubnem nebo prodáváme preparáty ![]()
A není dneska vážení?
Já se dneska nevážila, ale předevčírem 109,5 ![]()
Ale mám nové super nové kolo a jezdím, tak třeba za 14 dní to bude lepší! Neztrácím naději. Ještě omezit a upravit to jídlo. ![]()
Tak holky, sem s vašima úspěchama! Moc to tu nežije…
Ahoj. Jojo, včera bylo vážení, ale já jsem to nějak nestihla. Mám teď dost hoňku, v noci vstávačka po hodině
a přes den musím vymýšlet program pro starší, protože jak se mi nepodaří vybít alespoň část její energie, je pak večer na ránu. Takže podnikáme delší výlety, ona na kolobrndě a já za ní v poklusu s kočárkem (ona totiž absolutně nevnímá, když na ní volám, ať zastaví, že už je skoro na silnici
). Takže včera jsem se nevážila, ve čtvrtek jsem měla 81kg, ale dneska ráno zas 82kg (jsem se včera večer pořádně najedla, abych nepadla
). No ale snad to bude lepší, ona ta naše váha je taky tak trochu nespolehlivá. U našich jsem určitě vážila míň než před měsícem
.
Takže já hlásím stále 82kg
.
mi dovolenkovali, ale aktivně takže zítra se zvážím a uvidíme uvidíme
![]()
tak dovolená sice parádní ale váha skoro stojí
92,8kg zas musím malinko přitvrdit jinak těch 91 do konce prázdnin nedám ![]()
taky mě přijde, že se to potvora nějak zarazilo
nebo spíš polevuji
ale musíme dát do toho vše ![]()
Ahoj holky, tady se hubne ostošest.Já se musim pochlubit. Začala jsem hubnout a prvních 11 kilo mi šlo po porodu celkem rychle dolu, ale těch posledních 5 byl děs. Kámoška mi poradila ať zkusim emulips, měla jsem problémy s kojením, že to podporuje kojení a ještě při tom můžu něco shodit. Tak sem to zkusila a funguje to.Pomalu těch 5 kilo šlo dolu. Tak kdyby to chtěl někdo z vás taky zkusit, můžu předat kontakt na kámošku. Tak zdar hubnutí
Tak já pořád 82kg, ale považuju to za velký úspěch, páč ještě v pondělí jsem měla po dovolené 84kg
. Naštěstí jak to šlo rychle nahoru, tentokrát to šlo i relativně hladce dolů. Přispěl tomu i Maruščin spurt - vstávání i v noci po 1-2h a přes den mě nenechala skoro ani dojít na WC. Jak jsem zmizela z dohledu, byl řev.