Hubnutí 2010

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
16.7.10 21:34

Cauky, tak ja mam rano nahata a vycurana :-) 110. Ale. Nic moc pro to nedelam. Spis jak je vedro, tak tolik nejim a nemam hlad. To Alli jsem taky jeste nezacala, mamina z toho ma peknej prujem, tak se mi do toho moc nechce.
Hkac- tak doufam, ze tu nezustanem samy, byla by to skoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
17.7.10 11:46

Tak já hlásím 68 kg pořád stejně. Ty kila se mě nějak pořád drží :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
17.7.10 21:00

Tak já mám 93,3kg, ale je to podvod :oops: nechala jsem si ostříhat vlasy o půl metra a mám jich fakt hodně takže tak půl kila určitě měly. Do konce prázdnin mám stranický úkol 91kil tak se musím snažit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
19.7.10 19:25

já hlásím stále 89, nějak jsem se rozežrala a nejde to dolů, ale musím se začít zase držet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.7.10 12:02

hubnutí

Hlásím nový nástup. :wink:
Zhubnout bych taaaaak chtěla :lol: ale bez ničeho to už opravdu nepůjde…Ale s Vámi by to mohlo být jednodušší…Do 30ky jsem hubla jako nic, ale teď, v 35 je to o hodně horší :cry: , vlastně hodně těžké :cry: potřebuji shodit 10 kilo…ajeeeeeeeeje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
30.7.10 19:28

Ahoj holky,

tak hubnem nebo prodáváme preparáty :cert:
A není dneska vážení?
Já se dneska nevážila, ale předevčírem 109,5 :-(
Ale mám nové super nové kolo a jezdím, tak třeba za 14 dní to bude lepší! Neztrácím naději. Ještě omezit a upravit to jídlo. :oops:
Tak holky, sem s vašima úspěchama! Moc to tu nežije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
31.7.10 07:46

Ahoj. Jojo, včera bylo vážení, ale já jsem to nějak nestihla. Mám teď dost hoňku, v noci vstávačka po hodině :-( a přes den musím vymýšlet program pro starší, protože jak se mi nepodaří vybít alespoň část její energie, je pak večer na ránu. Takže podnikáme delší výlety, ona na kolobrndě a já za ní v poklusu s kočárkem (ona totiž absolutně nevnímá, když na ní volám, ať zastaví, že už je skoro na silnici :zed: ). Takže včera jsem se nevážila, ve čtvrtek jsem měla 81kg, ale dneska ráno zas 82kg (jsem se včera večer pořádně najedla, abych nepadla :lol: ). No ale snad to bude lepší, ona ta naše váha je taky tak trochu nespolehlivá. U našich jsem určitě vážila míň než před měsícem :nevim: .

Takže já hlásím stále 82kg :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
31.7.10 18:08

mi dovolenkovali, ale aktivně takže zítra se zvážím a uvidíme uvidíme :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
1.8.10 20:20

takže já hlásím 88,5 rafika lítá sem a tam, jak kdy
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.8.10 10:12

tak dovolená sice parádní ale váha skoro stojí :-? 92,8kg zas musím malinko přitvrdit jinak těch 91 do konce prázdnin nedám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
2.8.10 11:33

taky mě přijde, že se to potvora nějak zarazilo :mrgreen: nebo spíš polevuji :nevim: ale musíme dát do toho vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
2.8.10 12:14

67,5 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charlie2010
12.8.10 19:51

Ahoj holky, tady se hubne ostošest.Já se musim pochlubit. Začala jsem hubnout a prvních 11 kilo mi šlo po porodu celkem rychle dolu, ale těch posledních 5 byl děs. Kámoška mi poradila ať zkusim emulips, měla jsem problémy s kojením, že to podporuje kojení a ještě při tom můžu něco shodit. Tak sem to zkusila a funguje to.Pomalu těch 5 kilo šlo dolu. Tak kdyby to chtěl někdo z vás taky zkusit, můžu předat kontakt na kámošku. Tak zdar hubnutí

• Citovat
  • Upravit
18651
13.8.10 08:22

tak dneska 91,8 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.8.10 17:31

Tak já pořád 82kg, ale považuju to za velký úspěch, páč ještě v pondělí jsem měla po dovolené 84kg :zed: . Naštěstí jak to šlo rychle nahoru, tentokrát to šlo i relativně hladce dolů. Přispěl tomu i Maruščin spurt - vstávání i v noci po 1-2h a přes den mě nenechala skoro ani dojít na WC. Jak jsem zmizela z dohledu, byl řev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová