Hubnutí bez diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
866
10.2.19 04:00
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem po dítěti a chtěla bych zhubnout těch 20 kg a hlavně dát pryč ty cm na břiše a tak se chci zeptat jak jste hubly nebo co vám pomohlo či nepomohlo? Hlavně žádné diety nebo cvičení… :lol:

https://www.trvalehubnuti.cz/prirodni/
Mě to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
10.2.19 04:04
@PapeJ píše:
Tak to by mě taky zajímalo. Mě je 40+ a prostě ty kila ne a ne zhubnout. Dva a půl roku od porodu, dva roky od ukončení kojení, při kojení jsem váhu neřešila. No, zobu Azalii antikoncepci. Snažím se omezit sladký co nejvíc, ale to jde těžko. Snažím se jíst menší porce, to mi až tak nevadí. Ale prostě v týdnu dvě kilča zhubnu, pak se zapomenu a dám si větší porci oběda, něco sladkýho a mám ty dvě kila zpátky. A můžu začít nanovo. Ta vůle u mě moc není. A břicho tedy mám jak v pátým měsíci, hnus :poblion: Mám problémy s páteří, takže cvičení nic moc, akorát zkouším tu „lavici“, když si vzpomenu. TAk jedině denně chodím s dětma na procházku, ale to je málo. No, běhat asi ne, stačí, že popoběhnu a mohla bych se přebalovat… No, potřebovala bych do léta sundat aspoň 10kilo, abych se za sebe nemusela stydět :(

Píši sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
10.2.19 08:09
@Malike píše:
@Lenka_Hal koukám že my dvě se sejdeme vždy na stejných tématech :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
10.2.19 13:12

@LaEllaX že píšu mimo. Jak já se na procházky s mimcem v kočárku těšila a malá mi tam vydrží max 55minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33634
10.2.19 13:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem po dítěti a chtěla bych zhubnout těch 20 kg a hlavně dát pryč ty cm na břiše a tak se chci zeptat jak jste hubly nebo co vám pomohlo či nepomohlo? Hlavně žádné diety nebo cvičení… :lol:

Hlavně žádné diety nebo cvičení? Tak to jedině liposukce a plastika :mrgreen: změnˇstravování, zařaď pohyb a půjde to dolů jedna básenˇ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková