Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jestli tomu dobře rozumím… dietu nechceš, ok. Tak to ber jako změnu životního stylu, nic jiného a bez cvičení? Tak to fakt nevím. Nějak zpevnit to musíš
Taky to řeším. Mám tedy menší nadváhu, ale drží se jak klíště… A už mi není 30 (ani 35)
. Jediné, co mi zabírá, je nahradit jedno jídlo denně zeleninou, nejlíp syrovou. A zmenšit porce u toho ostatního. Pokud mám ještě hlad, vezmu si hrst ořechů. A hodně chodim. Cvičím minimálně, asi čtvrt hodiny 3-4× týdně. Zatím to jde tempem asi 1kg týdně dolů.
Hele zkus produkt zdravé snídaně, před 2 R mi to doporučila jedna paní. No a cca po 3-4 měsících 13 kg jsem měla dole a břicho mi padlo o 21 cm. A necvicila jsem a jedla jak můj partner.
a hlavně rok a půl už ten produkt nemám a ani kg jsem nepribrala
před 6 M jsem o tom říkala kamarádce a ta mi nevěřila a teď je nadmíru spokojená. Tak kdybys chtěla tak piš sz. ![]()
@Jareach píše:
Taky to řeším. Mám tedy menší nadváhu, ale drží se jak klíště… A už mi není 30 (ani 35). Jediné, co mi zabírá, je nahradit jedno jídlo denně zeleninou, nejlíp syrovou. A zmenšit porce u toho ostatního. Pokud mám ještě hlad, vezmu si hrst ořechů. A hodně chodim. Cvičím minimálně, asi čtvrt hodiny 3-4× týdně. Zatím to jde tempem asi 1kg týdně dolů.
Když člověk drží dietu tak tím omezuje přísun živin, minerálů a vitamínů. Stačí nastartovat metabolismus. ![]()
@Mika.ella1 píše:
20 kg bez diety a cviceni?![]()
Liposukce?
[ /citace]
Anebo produkt zdravá snídaně nedám na něj dopustit a mě na 100% zabral a kamarádka je teď s ním také spokojená. Paní mi vše vysvětlila i to, že diety jsou k ničemu. a musím uznat měla pravdu. kdyby jste chtěla tak pište sz.
@Leo44 píše:@Mika.ella1 píše:
20 kg bez diety a cviceni?![]()
Liposukce?
Anebo produkt zdravá snídaně nedám na něj dopustit a mě na 100% zabral a kamarádka je teď s ním také spokojená. Paní mi vše vysvětlila i to, že diety jsou k ničemu. a musím uznat měla pravdu. kdyby jste chtěla tak pište sz.[ /citace]
Ne diky, ja dam prednost zdrave diete a cviceni
Tak to by mě taky zajímalo. Mě je 40+ a prostě ty kila ne a ne zhubnout. Dva a půl roku od porodu, dva roky od ukončení kojení, při kojení jsem váhu neřešila. No, zobu Azalii antikoncepci. Snažím se omezit sladký co nejvíc, ale to jde těžko. Snažím se jíst menší porce, to mi až tak nevadí. Ale prostě v týdnu dvě kilča zhubnu, pak se zapomenu a dám si větší porci oběda, něco sladkýho a mám ty dvě kila zpátky. A můžu začít nanovo. Ta vůle u mě moc není. A břicho tedy mám jak v pátým měsíci, hnus
Mám problémy s páteří, takže cvičení nic moc, akorát zkouším tu „lavici“, když si vzpomenu. TAk jedině denně chodím s dětma na procházku, ale to je málo. No, běhat asi ne, stačí, že popoběhnu a mohla bych se přebalovat… No, potřebovala bych do léta sundat aspoň 10kilo, abych se za sebe nemusela stydět ![]()
Na diety se vyprdni. Já jím, na co mám chuť (samozřejmě tak nějak v přiměřeném množství) a k tomu pohyb. S miminkem v kočárku jsou ideální dlouhé procházky. A kolikrát jsou lepší než hodiny v posilovně.
@PapeJ nemas rozestup brisnich svalu??to bys pak prkno (myslela jsi prkno
?) rozhodne cvici nemela ![]()
Dieta je zkomolenina od pravého významu a to je zdravý životní styl.
Chce to převzít stravování ,které vezměte za životní styl a po kterém zhubnete,ale zůstanete na ni.
Co se týče cvičení,pokud nebudete tvořit svalovou hmotu,bude se vám rok od roku snižovat metabolismus, protože svaly určují rychlost a rok co rok ubývají.
Jinak s váhou dolů nehnete.
@Lenka_Hal koukám že my dvě se sejdeme vždy na stejných tématech ![]()
Ahoj holky, jsem po dítěti a chtěla bych zhubnout těch 20 kg a hlavně dát pryč ty cm na břiše a tak se chci zeptat jak jste hubly nebo co vám pomohlo či nepomohlo? Hlavně žádné diety nebo cvičení…