Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, můžu se zeptat, jestli nejsou při této dietě absťáky po cukru? Přítel jí poslední dobou snad kila sladkého
a tak přibírá, za 2 poslední měsíce to jsou 4 kila. No a já taky potřebuju shodit jako sůl, i když sladké jím s mírou. Můžu případně taky do nějaké skupiny? ![]()
@Jedna babička píše:
@vejilka Přispívat vůbec nemusíš, jen koukat. Mě to dává moc a taky, když tam lidi píšou své výsledky, dává mi to sílu. Do zpárv ti pošlu kuchařku, odkud čerpám. Základ pro mě je jogurtový chléba, grusetky, oppsie roláda a z toho samého těsta dělám i pizzu a takové housky, lívance, brokolicová a květáková rýže, dýnová, brokolicová nebo květáková kaše. No je am spousty mlsotek. Brambory jsem nahradila bílou ředkví nebo kedluben, které uvařím ve vodě s kurkumou a moc mi to jako příloha vyhovujeme. K omáčkám si dělám lučinový knedlík a mnohdy mi ho sežere rodina.![]()
Super, mohla bych taky poprosit o recepty? A ještě bych chzěla poprosit, jak se přesně jmenuje ta skupina na FB?
@LucyLuci píše:
Holky kdo se ještě přidá do skupiny hoďte žádost a já to potvrdím viz strana 2 této diskuze a já to v noci zavřu ať jsme tam zamčené a už nebudem přibírat nové členy, snad souhlasíte…
Prosím taky o vstup do skupiny.
Já začínám dnes. Potřebuji dolů tak osm kilo. Od manžela jsem dostala k Vánocům permicí do fitka i s trenérem, tak ať to má smysl. ![]()
Do uzavřené skupinky již další členy nepřijímáme… Poslední pozvánky jsem rozeslala… Omlouvám se, ale už je nás víc než dost.
![]()
Tak jsem vlezla na vahu at vim s cim zacinam a mam 77,8 kg. Odecitam si tech 0,8 za snidani caj a obleceni. A chci jit 7 kg dolu. Drzme si palce ![]()
Tak půl dne za mnou a teda
kolega navíc slaví narozky a jsou tu chlebíčky, zákusky, brambůrky. zatím odolávám. ale 0,2 dc šampusu k přípitku jsem si dala. moje dnešní snídaně byla vaječná omeleta ze 3 vajec. to jsem zobala během rána (já pracuji od půl 6 ráno, takže jsem to dozobala cca v 7 ráno). potom jsem musela zobnout okurek a eidam, protože mě chytl vlčí hlad. a ted čekám na oběd v 11 h. pak si dám doma něco zeleninovýho s něčím, ještě nevím s čím. ![]()
Zdravím, já plánuju hubnout prakticky pořád. Nemyslím, že by byl problém v jídle…jako spíš v pohybu. Kde na to brát při dětech čas?
@yvvett Ahooj.
Nenajdeš si třeba ani půl hodinku denně? Před půl rokem jsem cvičila 30 denní výzvu od Jillian Michaels a zhubla jsem 4kg. Trvá to půl hodiny, mohla bys to zkusit. ![]()
@yvvett Vzít děti na kola a trochu si s nimi zaběhat, s kočárkem se dá dobře i jezdit na kolečkových bruslích. Nebo cvičit s dětmi, zapojit je do své aktivity. Pohyb nemusí být jen cvičení podle nějaké výzvy, s dětmi je to potřeba přizpůsobit.
Ahoj holky, tak jsem se k vám přidala.
Hubnutí je pro mě momentálně aktuální téma. Jenže mám obavy že mi to moc nepůjde. Nemám totiž moc pevnou vůli. Ale chci to zkusit. ☺ Myslím, že ve více lidech se to lépe táhne. Takže rady by byly super. ????
@Jedna babička Ahoj, mohla bych také požádat o kuchařku? Už před Vánocemi jsem začala jíst bez pečiva, ale ráda bych se někde inspirovala. Recepty atd. Moc děkuji.
Ahoj, moje výzva: 6× týdně 30min cvičení, strava bez alkoholu, bílé mouky a přidaného cukru. To celé pojedeme 6 týdnů. Jde do toho některá se mnou? ![]()